Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A vi bi igrali drugu ligu.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Divna je to i pitoma sredina. Prvo mjesto nakon drugog svjetskog rata gdje su tjerali ljude da nose trake radi brže procedure smaknuća. Majke se naprčimo vama i vašem gostoprimstvu
Ja sam jednom nasao neki stari intervju sa Ogijem Vranjesom (u tom trenutku star preko godinu i po), isjekao njegovu izjavu od 20ak sekundi gdje govori da BiH vise nikad nece otici na veliko takmicenje i okacio taj video na forum (u svrhu zajebancije i prepucavanja). Poslije pola sata Ganibegovic napravio clanak sa tim videom, a isti su onda prenijeli mnogi portali iz zemlje i regiona (Klix, hrvatski Index, crnogorski Mondo itd.)
https://sportsport.ba/fudbal/ognjen-vra ... sna/460691
Govorimo o Premijer ligi BiH. Ili da onda spomenemo i četrdesete godine prošlog vijeka,ako već spominješ devedesete.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:59Divna je to i pitoma sredina. Prvo mjesto nakon drugog svjetskog rata gdje su tjerali ljude da nose trake radi brže procedure smaknuća. Majke se naprčimo vama i vašem gostoprimstvu
Budala sam ja što uopšte obraćam pažnju na tebe.
Jel' taj Ganibegović pitao Barbareza za onog Dinu u vezi repke?
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Teško da se razmišljanje promjenilo od tada zato pusti o gostoprimstvu pogotovo viZigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:02Govorimo o Premijer ligi BiH. Ili da onda spomenemo i četrdesete godine prošlog vijeka,ako već spominješ devedesete.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:59Divna je to i pitoma sredina. Prvo mjesto nakon drugog svjetskog rata gdje su tjerali ljude da nose trake radi brže procedure smaknuća. Majke se naprčimo vama i vašem gostoprimstvu
Zaustavit cu se na skandiranju "Ratko Mladic" .Zigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:34Šta je bilo primitivno protiv Sarajeva ? Što su 15 sekundi skandirali "kraljevina Srbija " ?
A zato kad gledaš prenose ili hajlajtove utakmica,na dosta ostalih stadiona 50% gledalaca cijelu utakmicu hebu mrtvu majku,djecu...gostojućim igračima. I niko nespominje tu " primitivnu stoku " !
Prije par kola kad je Željo gostovao u PD,na istočnoj tribini,na 30 metara od Alkosa ja sam vidio bar 20 navijača Želje (pretpostavljam Bihać,Krupa...) koji navijaju otvoreno. Niko im riječ ružnu nije rekao. I u subotu,na istoku medju nas 100 domaćih,jedan stariji lik navija za Sarajevo. Niko mu riječ nije rekao.
Kamo sreće da u ovoj državi i ligi svi gosti budu dočekani svuda,kao u Prijedoru.
“Poštovani članovi Predsjedništva,
U ime Sjedinjenih Američkih Država čestitam narodu Bosne i Hercegovine na obilježavanju godišnjice vaše državnosti.
Dok slavite ovaj značajan dan, pozivam vaše lidere da iskoriste sadašnju priliku da zajednički rade na pronalaženju lokalnih rješenja koja imaju podršku svih konstitutivnih naroda. To će unaprijediti stabilnost u zemlji i omogućiti nam da produbimo naše partnerstvo zasnovano na zajedničkim interesima i obostranoj dobrobiti.
S poštovanjem, Donald J. Trump”, stoji u čestitci naslovljenoj na predsjedavajućeg Željka Komšića.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nikad ovaj penal što je Borac dobio ne bi bio sviran Širokom. Toliko 
Moguće. Isto kao što vam, vjerovatno, nikada ne bi bio sviran onaj gol što je sviran Zrinjskom u Bijeljini gdje se uopšte ne vidi jasno da li je lopta cijelim obimom prešla gol liniju. Toliko.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Grahovac nije ni bio u 16m u trenutku udarca, a pogotovo ne duboko.HercegovinaCali je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:11Nisam upoznat s pravilima ali kakva je situacija kod gola, u trenutku kada je Juričić udario loptu Grahovac je bio duboko u 16m te iz odbijanca prvi stigao do lopte i zabio.
Je li se poništava gol jer je igrač koji je zabio iz odbijanca prešao liniju 16m ili?

- Combattente87
- Kontakt:
E moj prijedorčanine, ja kad ti govorim da im se ne uvlačiš i ne podizališ, ti se prodaš za šaku pozdrava i pozitivnih komentara....Zigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:02Govorimo o Premijer ligi BiH. Ili da onda spomenemo i četrdesete godine prošlog vijeka,ako već spominješ devedesete.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:59Divna je to i pitoma sredina. Prvo mjesto nakon drugog svjetskog rata gdje su tjerali ljude da nose trake radi brže procedure smaknuća. Majke se naprčimo vama i vašem gostoprimstvu
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
@Zaboljesutra
Šta šaljes UEFA od situacija/krađa iz ovog kola?
Šta šaljes UEFA od situacija/krađa iz ovog kola?
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bio je u 16.Vorovus je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:23Grahovac nije ni bio u 16m u trenutku udarca, a pogotovo ne duboko.HercegovinaCali je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:11Nisam upoznat s pravilima ali kakva je situacija kod gola, u trenutku kada je Juričić udario loptu Grahovac je bio duboko u 16m te iz odbijanca prvi stigao do lopte i zabio.
Je li se poništava gol jer je igrač koji je zabio iz odbijanca prešao liniju 16m ili?
![]()
U tom frejmu sto si ti postavio još loptu Juričić ne dira loptu.
On se "nama" uvlači i podilazi jer normalno komentariše utakmice? Blago tebi sa takvim razmišljanjem.Combattente87 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:25E moj prijedorčanine, ja kad ti govorim da im se ne uvlačiš i ne podizališ, ti se prodaš za šaku pozdrava i pozitivnih komentara....Zigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:02Govorimo o Premijer ligi BiH. Ili da onda spomenemo i četrdesete godine prošlog vijeka,ako već spominješ devedesete.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:59
Divna je to i pitoma sredina. Prvo mjesto nakon drugog svjetskog rata gdje su tjerali ljude da nose trake radi brže procedure smaknuća. Majke se naprčimo vama i vašem gostoprimstvu
Ova "tema" koju je započeo drvosječa nije uopšte za ovog foruma i nije Zigazaga ovdje ništa "kriv". Jedan od rijetkih normalnih na ovom forumu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zgazit cemo vas sve, neovisno o rasnoj, vjerskoj i etnickoj pripadnosti. Deveterostruki šampion
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Tako je
Ili onaj crveni Sesaru protiv Zrinjskog
Sjetite se Bilbija sudac, Zri Sar, Bilbija Nemanja udara igrača Sar ondje ispred 4. Suca i to podignutim laktom u naletu. Mislim prosle sezone. Nije ga iskljucio.
A isto moze ponovit jer je obranio golman a igrač ŠB ušao prvi. Vidis tu taj plavi. Tako po meni izvođenje regularno. Ali sami penal smijesan. Realno Borac puno bolji prvo pol al nije zabio. U drugom Široki zaigrao bolje. Sudac naginjaoza Borac. Prvo penal li-la, a kasnije umjesto kornera za ŠB lopta za Borac nakon cega daju gol.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:36Bio je u 16.Vorovus je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:23Grahovac nije ni bio u 16m u trenutku udarca, a pogotovo ne duboko.HercegovinaCali je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:11Nisam upoznat s pravilima ali kakva je situacija kod gola, u trenutku kada je Juričić udario loptu Grahovac je bio duboko u 16m te iz odbijanca prvi stigao do lopte i zabio.
![]()
Pa postavi taj frejm ako ga imaš gdje je on duboko u 16m? Ili to tvrdiš samo zato što je Borac u pitanju?jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:36Bio je u 16.Vorovus je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:23Grahovac nije ni bio u 16m u trenutku udarca, a pogotovo ne duboko.HercegovinaCali je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:11Nisam upoznat s pravilima ali kakva je situacija kod gola, u trenutku kada je Juričić udario loptu Grahovac je bio duboko u 16m te iz odbijanca prvi stigao do lopte i zabio.
![]()
Ovo što je Suvorov postavio je frejm udarca.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN