Molim?
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Što i hoce li se dovoditi zamjena. Poprilicnu je minutazu imao ?
Koja glupost čovječe, jedini igrač koji je bio konstantan.
Ne bi me čudilo da se pozdravimo i sa Youngom.
Ne bi me čudilo da se pozdravimo i sa Youngom.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Očekivano, trener ga krivi za poraz protiv Olimpije, smatraju da samo "nabija" statistiku i da nije timski igrač. Da uzima nerezonske šuteve
šta tek onda reći za West-a koji radi to isto samo sto nije najbolji defanzivni igrač u ekipi ko Chase.
Vala ako ćemo pričati o nerezonskom odabiru šuteva, šta reći za Michaela-igram-leđima-do-isteka-napada-i-onda-je-šutnem-Younga.
ili još jače šta reći za Halilovića, doslovno je Audige uz Delalića jedini igrač kojeg bi stoposto držao u ovoj ekipi.
ili još jače šta reći za Halilovića, doslovno je Audige uz Delalića jedini igrač kojeg bi stoposto držao u ovoj ekipi.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nema jos nista zvanično mozda je dezinformacija ali je istina da je bio blizu otkaza prije par sedmica i da je silom prilika zbog raskida ugovora sa Parsonsom ostao.
Sve sto si napisao potpis, trebao je dobiti veću slobodu u igri prema naprijed i svaku utakmicu bi imali garantovanih 15+ poena
Prije bi se sa Atićem razišao nego Audigeom ako je istina. Svakako treba sačekati da vidimo da li je istina i vjerovatno će na ovoj pauzi dovesti novog igrača.
Samo da napomenem da će biti velika greška ako se ispostavi da će se to desiti jer je momak jedan od rijetkih koji su konstantni cijelu trenutnu sezonu. Mada mi je to malo glupo jer je Muha rekao da vjeruje Audigeu i da je veoma pouzdan šuter.
Samo da napomenem da će biti velika greška ako se ispostavi da će se to desiti jer je momak jedan od rijetkih koji su konstantni cijelu trenutnu sezonu. Mada mi je to malo glupo jer je Muha rekao da vjeruje Audigeu i da je veoma pouzdan šuter.
Žena mu se vratila nazad u Ameriku
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ne možeš na takve stvari uticati jbg, ako ti zena rekne nesto onda jbg nek ide, cisto sumnjam da je zbog ucinka momak konkretqn sto posto ovo do sad, jedino ti porodicni problemi i odluke.Nadat se da ce dovest dva tri igraca na pauzi sad
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jasta ce. Igraci i ko sa njima dodje ce biti od srba.
Ako se ne dovede zamjena sto prije onda je jako lose, ali sad da je neki pretjerani minus, vala i nije
Treba neko ko moze ubaciti 15ak poena u prosjeku na njegovoj poziciji, nadam se da ce se pare od Pearsonsa i njega tu iskoristiti
Treba neko ko moze ubaciti 15ak poena u prosjeku na njegovoj poziciji, nadam se da ce se pare od Pearsonsa i njega tu iskoristiti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nešto se valja iza brda izgleda.
Sramota je ako ne obezbjede uslove Muhi da napadne F4.
Sramota je ako ne obezbjede uslove Muhi da napadne F4.
-
bihfanaticos66788
- Kontakt:
Audige je sam zatrazio sporazumni raskid, klub je prihvatio
Mozda su iskoristili priliku da odu u Ameriku, jer su sigurno svi igracili dobili par dana slobodno (naredna utakmica tek za 15-ak dana). Nadam se da nije istina da su se razisli s njim, jer nema teorije da sad za te pare mogu dovesti takvog igraca. Druga je stvar sto ga ni Damjanovic ni Pasalic nikad do kraja nisu znali iskoristiti, kao sto nisu znali iskoristiti ni ostale novajlije u rosteru. Njima je od starta bilo West=Persons, Delalic=Joesaar itd, i uloge na parketu se haman nisu razlikovale. Jedino su Atic i Halilovic kao domaci igraci dobili vise slobode u igri i pravo na gresku. Meni je ogroman propust i nedovodjenje Robersona, koji je doslovno razvaljivao u Francuskoj. Lik je na oko 20 ppg i na 50% s distance i nema sanse da mogu naci boljeg na trzistu. Ne dovedes lika koji je u formi, a dovedes ovog kamenjara Argentinca koji mjesecima nije igrao kosarku i hajde ti sad cekaj mjesec-dva da on uhvati kondiciju i da pokaze da moze rasteretiti Atica i Westa nekih 10-ak minuta...
Btw, evo i ovaj preko noci nauci igrati kosarku
https://www.facebook.com/share/v/17Qnp67xyb/
Dovest boljeg od njega i Odiđa smo zaboravili do Nove Godine.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
- akisarajevo92
- Kontakt:
Igrao bi i ovdje tako da Bosna ima 10 oskudno obucenih poljskih cheerleadersicaGhuraba je napisao/la: ↑24 nov 2025, 14:02
Btw, evo i ovaj preko noci nauci igrati kosarku![]()
https://www.facebook.com/share/v/17Qnp67xyb/
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.