Ima naravno sa novim vlasnikom koji ce nadam se biti i investitor jer ovaj to nije i koji ce ovo sve posutat nogama i vratit nam mjesto gdje pripadamo ovaj neznalica je pokazao za ovih 5 godina da ne umijeRaymondRed je napisao/la: ↑24 nov 2025, 00:42Korijeni nekih ljudi su ovdje usli preduboko. Nema vise nikad nazad.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
samoSA je napisao/la: ↑24 nov 2025, 10:41Ima naravno sa novim vlasnikom koji ce nadam se biti i investitor jer ovaj to nije i koji ce ovo sve posutat nogama i vratit nam mjesto gdje pripadamo ovaj neznalica je pokazao za ovih 5 godina da ne umijeRaymondRed je napisao/la: ↑24 nov 2025, 00:42Korijeni nekih ljudi su ovdje usli preduboko. Nema vise nikad nazad.
Kakve su šanse da bude investitor i prvog tima?
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Poslali smo ponudu na njemu je sad sve da odluci
- Varijantas8
- Kontakt:
Cuj arogantan Mujkic, pokusao covjek zabiti go odakle bi 90% igraca šutalo, ovoliko prozivati momka radi jedne greske je zlonamjerno, nije to kritika. Jedina greska od kako je poceo igrati od povrede, a mnogo dobrih stvari uradio. Krivit momka jer ima nekog menađera ili babu koji zivi u nekom svom svjetu, i to mu ZAMJERIT, to je nivo gluposti samo takav. Jedino sto me zanima je zalaganje na terenu, a to ovaj momak pruža, i normalno kad mu dođe prilika da napravi sebi kvalitetan život on ce otici.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Svaki igrac se proziva zbog manjih gresaka, sto bi mujkic bio zasticen? I po tvojoj prici mujkic je jedini igrac sto se zalaze ikadVarijantas8 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:47Cuj arogantan Mujkic, pokusao covjek zabiti go odakle bi 90% igraca šutalo, ovoliko prozivati momka radi jedne greske je zlonamjerno, nije to kritika. Jedina greska od kako je poceo igrati od povrede, a mnogo dobrih stvari uradio. Krivit momka jer ima nekog menađera ili babu koji zivi u nekom svom svjetu, i to mu ZAMJERIT, to je nivo gluposti samo takav. Jedino sto me zanima je zalaganje na terenu, a to ovaj momak pruža, i normalno kad mu dođe prilika da napravi sebi kvalitetan život on ce otici.
- Varijantas8
- Kontakt:
Dobro ti broji greske, i naklati se svakome ko napravi pogresan korak i tjeraj ga sto dalje od kluba, a ja cu podrzavati svoj klub i svkaog igraca koje se bori za ovaj dres, Mujkic se zalaže. ne kažem da je jedini, i sto bi mu zamjerio, a kamo li ga napadao radi jedne situacije u kojoj je malo bolje trebao reagovati?RaymondRed je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:52Svaki igrac se proziva zbog manjih gresaka, sto bi mujkic bio zasticen? I po tvojoj prici mujkic je jedini igrac sto se zalaze ikadVarijantas8 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:47Cuj arogantan Mujkic, pokusao covjek zabiti go odakle bi 90% igraca šutalo, ovoliko prozivati momka radi jedne greske je zlonamjerno, nije to kritika. Jedina greska od kako je poceo igrati od povrede, a mnogo dobrih stvari uradio. Krivit momka jer ima nekog menađera ili babu koji zivi u nekom svom svjetu, i to mu ZAMJERIT, to je nivo gluposti samo takav. Jedino sto me zanima je zalaganje na terenu, a to ovaj momak pruža, i normalno kad mu dođe prilika da napravi sebi kvalitetan život on ce otici.. To sto vrisne kad ispuca loptu u aut nije nista specijalno
Ali vidim samo tebi smeta momak pa su mi neke stvari jasne.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Zar nije ova utakmica sa listicom trebala biti 30.11?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ne smeta mi on licno, smeta mi taj mentalitet mladih igraca, pogotovo igraca koji su ponikli ovdje i ne shvataju tezinu grba na dresu. A jos mi vise smetaju ljudi sto pljuju svakog igraca ali se zaustave na "nasem djetetu". Radije bih 11 korejaca koji ne osciliraju zbog svog ega, nego 11 igraca koju su tu samo radi licnog interesa i statistike, a bitno je da su "nasi".Varijantas8 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:02Dobro ti broji greske, i naklati se svakome ko napravi pogresan korak i tjeraj ga sto dalje od kluba, a ja cu podrzavati svoj klub i svkaog igraca koje se bori za ovaj dres, Mujkic se zalaže. ne kažem da je jedini, i sto bi mu zamjerio, a kamo li ga napadao radi jedne situacije u kojoj je malo bolje trebao reagovati?RaymondRed je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:52Svaki igrac se proziva zbog manjih gresaka, sto bi mujkic bio zasticen? I po tvojoj prici mujkic je jedini igrac sto se zalaze ikadVarijantas8 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:47Cuj arogantan Mujkic, pokusao covjek zabiti go odakle bi 90% igraca šutalo, ovoliko prozivati momka radi jedne greske je zlonamjerno, nije to kritika. Jedina greska od kako je poceo igrati od povrede, a mnogo dobrih stvari uradio. Krivit momka jer ima nekog menađera ili babu koji zivi u nekom svom svjetu, i to mu ZAMJERIT, to je nivo gluposti samo takav. Jedino sto me zanima je zalaganje na terenu, a to ovaj momak pruža, i normalno kad mu dođe prilika da napravi sebi kvalitetan život on ce otici.. To sto vrisne kad ispuca loptu u aut nije nista specijalno
Ali vidim samo tebi smeta momak pa su mi neke stvari jasne.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Najlosi je bio na terenu ja nikakvo zalaganje nisam vidio od njeg . Nadam se da je samo jedna loša utakmica da ne bude kao prosle sezone 3 dobre pa mjesec najlosi na terenu.Varijantas8 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:47Cuj arogantan Mujkic, pokusao covjek zabiti go odakle bi 90% igraca šutalo, ovoliko prozivati momka radi jedne greske je zlonamjerno, nije to kritika. Jedina greska od kako je poceo igrati od povrede, a mnogo dobrih stvari uradio. Krivit momka jer ima nekog menađera ili babu koji zivi u nekom svom svjetu, i to mu ZAMJERIT, to je nivo gluposti samo takav. Jedino sto me zanima je zalaganje na terenu, a to ovaj momak pruža, i normalno kad mu dođe prilika da napravi sebi kvalitetan život on ce otici.
Kakva je ovo sad spika da preuzimamo Igman a ne Buducnost ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zašto tražimo klub? Mislio sam da je za to Radnik H. tu?
U19 FK Zvijezda 09 - FK Sarajevo - 1:3
Mehmedović na 12 utakmica, 15 golova. Mlađi junior.
Mehmedović na 12 utakmica, 15 golova. Mlađi junior.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
normalno je da igraci igraju radi svog transfera
kome je cilj igrati za FK Sarajevo i bilo koji klub u PL BiH
pa nasa djeca ne igraju srcem nakon polusezone a kamoli neko drugi
ja ih razumijem i ne krivim iz razloga sto glavni covjek kluba isto tako vise voli njihove transfere nego rezultate
kome je cilj igrati za FK Sarajevo i bilo koji klub u PL BiH
pa nasa djeca ne igraju srcem nakon polusezone a kamoli neko drugi
ja ih razumijem i ne krivim iz razloga sto glavni covjek kluba isto tako vise voli njihove transfere nego rezultate
- belosevic23
- Kontakt:
Ima li još slika?belosevic23 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 15:10https://postimg.cc/MXyczqmz
Novi projekat za butmir, princ finansira
-
obrijanopile
- Kontakt:
Vidi, nije sto je bio najlosiji, svakom se može desiti, ali ona doza bezobrazluka i nepoštovanja je nepodnošljiva. Kada se rezultat lomi, a i sama utakmica, ti pokušavaš glumiti zvjezdu, nakon dva postignuta gola u karijeri, odlučiš pucati , a imaš tri igrača kojima možeš dodati i hladno zavrsiti utakmicu. Pogledajte drugi gol Borca sinoć, sta znaci ekipa i timski duh i kada je klub na prvom mjestu, a ne statistika. Glavni krivac za poraz je Mujkic i iskreno meni bi sad na tribinu uz novčanu kaznu. Klub je ispred svega... Isto kao sto je bio na tribinama, zbog k.urc.obolje Kyereme , tako treba i ovaj talenat sa punih 21 godinom.bordobijeli je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:59Najlosi je bio na terenu ja nikakvo zalaganje nisam vidio od njeg . Nadam se da je samo jedna loša utakmica da ne bude kao prosle sezone 3 dobre pa mjesec najlosi na terenu.Varijantas8 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:47Cuj arogantan Mujkic, pokusao covjek zabiti go odakle bi 90% igraca šutalo, ovoliko prozivati momka radi jedne greske je zlonamjerno, nije to kritika. Jedina greska od kako je poceo igrati od povrede, a mnogo dobrih stvari uradio. Krivit momka jer ima nekog menađera ili babu koji zivi u nekom svom svjetu, i to mu ZAMJERIT, to je nivo gluposti samo takav. Jedino sto me zanima je zalaganje na terenu, a to ovaj momak pruža, i normalno kad mu dođe prilika da napravi sebi kvalitetan život on ce otici.
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], teamnorth1989 i 20 gostiju.