Druže, kad sam rekao da ako hoće da igra da bude pozivan, podrazumijeva se da taj odredjen igrač o kojem pričamo po svojoj formi zaslužuje da bude pozvan. Ako ne zaslužuje, naravno da neće biti pozivan.Edincapitano je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:11
Budi onda realan i nemoj praviti od Anela da je Saliba, evo tvoji rijeci.
”Posteno mi je da ne igra kada ne zeli da igra, a ako bude zelilo da igra da bude pozivan.”
Cuj ako hoce da igra odma nek je pozvan, pa jel pola foruma ikad igralo lopte u kakvom god klubu? Fudbal nije tenis, fudbal je sport gdje EKIPA igra a ne pojedinac, Anel je mozda bolji od Katica ali nije tolika ekstremna razlika da se gazi sve ovo sto su napravili ove kvalifikacije za takvog igraca, ubijas stimung u ekipu skroz ako sad se Anel vrati kad su ovi drugi momci izborili nesto.
Ja nisam rekao da mora biti zacementiran u početnoj postavi ali da može biti na spisku medju pet stopera, definitivno može.
Spominjes igrače koji su zadužili reprezentaciju u ovim kvalama. Koji su to igrači?
Ove kvale su igrali Muharemović, Katić, Bičakčić, Radeljić i Barišić. Tu je i Mujakić, ali je on korišten kao lijevi bek.
Na kraju je jedan meč odigrao i Hadžikadunić ali to nije zaduženje nikakvo.
Bičakčić se u međuvremenu valjda oprostio od fudbala, za Radeljica su počeli evo forumaši pričati da je krampa i da ne treba da bude pozivan, a za Barišića forumaši pričaju isto svakakve teorije zavjere. Ali evo i da je on okej... Svejedno ostane opet prazno 1 ili 2 mjesta koja mogu popuniti Anel i Hadžikadunić.
Po tvojoj logici znači ako iskoči sad neki novi Haland ne treba ga pozvati jer ono kao nije igrao kvalifikacije? Za reprezentaciju igraju najbolji igrači u datom trenutku. Ko je najbolji treba biti pozvan. Ko nije ne treba taman da je igrao zadnjih 50 utakmica.