Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FKBilder
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la FKBilder » 24 nov 2025, 15:19

DamirT je napisao/la:
24 nov 2025, 12:57
Jbt prica se o covjeku kao da je igrao za Lecce, a ne finalistu LP. Pa neki dan Juventus objavio kako ih je posjetio u trening kampu, po komentarima haman svaki navijac bi htio da dodje ponovo kod njih. U svoje vrijeme bez premca top 10 veznjaka svijeta, nije sto je nas.
Ma ne znamo mi cijeniti nista :D
Gledam neke inserte sa utakmica repke, covjece kakvi pasovi, fudbalski genije, svaka lopta ima oci jbt :tokralju:
Kada on i miske duplim pasom izbacise komplet odbranu :crazy:
Ali sta zna bosnjo sta je fudbal, treba trcati samo trci Mire :urnebes:
Da nam je bio Mire sada da uvali barem jednu loptu prema Dzeki i Tabakovicu :kafa:
Covjek je bio jedan od 10 najboljih izvodjaca slobodnih na svijetu

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 24 nov 2025, 16:27

FKBilder je napisao/la:
24 nov 2025, 15:19
DamirT je napisao/la:
Jbt prica se o covjeku kao da je igrao za Lecce, a ne finalistu LP. Pa neki dan Juventus objavio kako ih je posjetio u trening kampu, po komentarima haman svaki navijac bi htio da dodje ponovo kod njih. U svoje vrijeme bez premca top 10 veznjaka svijeta, nije sto je nas.
Gledam neke inserte sa utakmica repke, covjece kakvi pasovi, fudbalski genije, svaka lopta ima oci jbt :tokralju:
Da nam je bio Mire sada da uvali barem jednu loptu prema Dzeki i Tabakovicu :kafa:
Fenomenalan igrac.

Nazalost imam osjecaj da se oprostio prerano od repke, sigurno je mogao igrati u nekom klubu kao Torino ili slicno i onda bi mogao kod nas igrati do 40e kao Modric. Nas vezni red je skroz tanak nazalost.

Ali nema veze, izgleda da mu je dosadio fudbal i vise voli uzivati po arapskom svijetu s svojim parama. Podpuno ga razumijem, ja bi volio da igra jos za repku ali ko ce se vuci po nekim timovima kao Torino kad si uzeo scudetto 100 puta, nema motivacije nikako. Nije svak kao Ronaldo.

Hvala za sve Miraleme, uzivaj s familjom i parama u vrucini :bih:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 nov 2025, 16:29

priča se o njemu onako kako treba. izvrstan igrač koji je u reprezentaciji bio upola dobar kao u svome timu, a kao čovjek je odlaskom u rusiju u datom trenutklu pokazao da je bezvrijedno go.vno

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 24 nov 2025, 16:31

Mi ne znamo cijeniti naše i to je jedino tačno, o fudbalskom znanju je suvišno. Bravo Miraleme i uživaj u lovi.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 24 nov 2025, 16:32

jestamaji je napisao/la:
24 nov 2025, 16:29
priča se o njemu onako kako treba. izvrstan igrač koji je u reprezentaciji bio upola dobar kao u svome timu, a kao čovjek je odlaskom u rusiju pokazao da je bezvrijedno go.vno
Bio je i u repki dobar, neznam sta ocekivati. Naravno da je imao neki bez veze utakmica, ali imao je ih i Dzeko pa je opet babuka.

Mire je nas najveci talenat ikada, i sigurno top 3 najbolja igraca sto su ikad nosili nas dres. :kralj:

A za rusiju, je druga prica.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 nov 2025, 19:06

FKBilder je napisao/la:
24 nov 2025, 15:19
DamirT je napisao/la:
Ma frajer je jedan od rijetkih igraca u historiji nase reprezentacije koji je pod pritiskom uvijek nalazio dobro rjesenje. Nevjerovatan igrac, cak i kad nam je reprezentacija bila na najnizim granama on nas je nekako drzao iznad vode. Da je imao i u pola potentne igrace kakve imamo danas po stranama, mi bi bili nezaustavljivi
naprijed rejal

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 24 nov 2025, 19:14

Ovakve lopte mogu poslati samo veliki majstori bubamare.
Smijem se kladiti da svi nasi sadasnji igraci zajedno,na treningu bez protivnika,ne mogu vidjeti dzeku ovako i poslati ovakav pas iz prve.

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 24 nov 2025, 19:19

On je mogao više ali uopste to nije iskoristio kolilomjw mogao , od svih naših reprezentativaca za njim mi bas ostaje najveći žal . Rano smo ga se odrekli ali i on je nama brzo okrenuo ledja!
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 24 nov 2025, 19:39

Fina je Barca, al ga ponijelo u najgorem mogucem trenutku. Velika greska.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 24 nov 2025, 22:02

Jeste Barca bila najveca greska u karijeri, ali ko bi odolio pozivu odandje, hajmo realno...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 nov 2025, 23:09

231983 je napisao/la:
24 nov 2025, 22:02
Jeste Barca bila najveca greska u karijeri, ali ko bi odolio pozivu odandje, hajmo realno...
Slazem se.
naprijed rejal

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 25 nov 2025, 10:16

Kad je Miralem imo loptu u nogama ja se uopste nisam brino. Znao sam da je zaljepljena za kopacku i da se samo moment magije ceka. Nazalost tih momenata nije bilo svaku tekmu al' je zato lopta vazda bila pod kontrolom i u fazi napada.
Sad kad vidim ovu mladjuriju kako se dodaje s Vasiljom citavu tekmu jer ne znaju sta ce s loptom, citavih 90+ minuta cekam gresku. I to iscekivanje bezvezne greske mi jos vise kvari ionako pokvaren dozivljaj :roll:
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 25 nov 2025, 10:43

Nije problem Barca. Problem je SVE poslije. Druže pristani na manju platu i igraj fudbal gdje se ne pravi pauza dok uči ezan.

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 25 nov 2025, 10:47

Deset godina je u Lyonu, Romi i Juventusu pokazivao koliko je zapravo vrhunski igrač. U Barceloni je, nažalost, već krenuo taj pad.
Možda je jednostavno već krajem dvadesetih, početkom tridesetih bio fizički potrošen, pa više nije mogao prikazati ono što je godinama prije toga igrao.
U svakom slučaju, jedan od mojih omiljenih igrača svih vremena.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 25 nov 2025, 12:14

safun79 je napisao/la:
24 nov 2025, 19:19
On je mogao više ali uopste to nije iskoristio kolilomjw mogao , od svih naših reprezentativaca za njim mi bas ostaje najveći žal . Rano smo ga se odrekli ali i on je nama brzo okrenuo ledja!
Problem je što je on sam sebi okrenuo leđa, pa samim tim i repci i fudbalu uopšte. Nekako je nestao bez traga. Trebao se boriti i više raditi na sebi. Da je mentalno bio ko Džeko mnogo bolju karijeru bi imao i dugotrajnost.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 25 nov 2025, 12:26

34-35 godina ima jos magije u njemu ne razumijem taj mentalitet odigraj 2-3 sezone u Sarajevu, Zelji, Velezu, za sebe,za ligu, drzavu koji bi to bum bio,jel mora sve oko para da se vrti, pare imas

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 25 nov 2025, 12:55

FKBilder je napisao/la:
25 nov 2025, 12:26
34-35 godina ima jos magije u njemu ne razumijem taj mentalitet odigraj 2-3 sezone u Sarajevu, Zelji, Velezu, za sebe,za ligu, drzavu koji bi to bum bio,jel mora sve oko para da se vrti, pare imas
:rol:

Da ide u Banja Luku da mu yebo sve po spisku umjesto da uziva na moru negdje s miljonama :rol:

Daj ba, budi realan..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 nov 2025, 13:00

Edincapitano je napisao/la:
25 nov 2025, 12:55
FKBilder je napisao/la:

Da ide u Banja Luku da mu yebo sve po spisku umjesto da uziva na moru negdje s miljonama :rol:

Daj ba, budi realan..
Mislis da mu nisu yebavali u Juventusu, a pogotovo Romi kad je presao u Juve? Samo mi mislimo da se ne psuje u evropskim metropolama :mrgreen:

To jedino ima smisla zbog sudjenja, zasto da se yebe sa Kazlagicem, Kesicem i slicnim teletabisima bezveze.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 25 nov 2025, 13:27

DamirT je napisao/la:
25 nov 2025, 13:00
Edincapitano je napisao/la:
25 nov 2025, 12:55
FKBilder je napisao/la:

Daj ba, budi realan..
Mislis da mu nisu yebavali u Juventusu, a pogotovo Romi kad je presao u Juve? Samo mi mislimo da se ne psuje u evropskim metropolama :mrgreen:

To jedino ima smisla zbog sudjenja, zasto da se yebe sa Kazlagicem, Kesicem i slicnim teletabisima bezveze.
Naravno da jesu ali drugo je boriti se za scudetto u italijoj i igrati u jednim od najacima klubovima u evropi a drugi je igrati u mrtvom zelju/sarajevo/vele i boriti se za titulu u bosanskoj ligi :rol: :rol: :rol:

Nema apsolutno nikakvog smisla da Miralem uopste zaigra u nasoj ligi, on je dijasporac po broj 1 znaci sta ga briga za Velezom itd. broj 2 ima para ko blata, sto bi trosio vrijeme u bosanskoj ligi? Nigdje veze. Broj 3, igrati na ovim amaterskim stadionima isto je veliki minus.

Ma nema logike uopste da cak i ulaze pare u bosnu a kamal da igra u nasoj ligi :crazy:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 nov 2025, 15:48

Težak izbor da li da živi u Dubaiju ili Sarajevu i Mostaru.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, nebeskasila, Zglavkar i 47 gostiju.