Ne skonta odma.Dalabu,da nema para,ja bi reko trebaju mu pa se utalio sa Mamicima i autocestama,vako je bas dalabu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Brko iz druge galaksije!
Nevjerujem da ce Sanin bit tema,mozda grijesim,logicnije je da je izbor predsjednika skupstine u pitanju,godisnji izvjestaj uprave i nadzornog odbora i popunjavanje rupa (mjesta u odborima) gdje ima.Nemam info,nagadjam samo.Daj boze da bude da rijese u ponedjelka odma.avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 nov 2025, 16:55Hoce li to i nas sunce ogrijat sljedeci ponedjeljak
Brko iz druge galaksije!
Kerove slicne ko on samo sto dalje od kluba. Izgleda Nedo nece ostati na celu skupstine. Samo dobre vijesti danas, nek se nastavi.
Fk Željezničar.
S Borcem u subotu 16h
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Kruzi prica Zeljkan dobio investitora dolazi u Mostar sa 500 hiljadarki po Mesica i 50 lopata.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Kruzi prica da dolazimo u Mostar da ti mamu maloMostarNeretva je napisao/la: ↑24 nov 2025, 20:19Kruzi prica Zeljkan dobio investitora dolazi u Mostar sa 500 hiljadarki po Mesica i 50 lopata.
Sve imamo sem sigurne EvropeFerroviere1987 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 03:38I sta cemo sad u banja luci dobit po guzovima onda neugodni siroki pa slag na tortu derbi, mislim da ce nam svima trebat apaurina sljedeci mjesec dana treba bit veliki optimista pa se nadat nekom dobrom bodovnom saldu, opet sa druge strane blizi se skupstina blizi se polusezona pa mozda u zadnje 2 cetvrtine sezone okrenemo na dosta bolje, pri tome ne mislim na titulu al da imamo dobar saldo bodova sigurnu evropu i volio bi da se zaganja kup al to su moje puste zelje, kad se sjetim samo koliko smo letjeli na startu i onda spustanje na zemlju a tacno se sjecam da ste par vas napisali da ce se bas ovako odvit do polusezone isto tako je bilo da cemo nabolje nakon polusezone pa eto iz vasih usta u Bozije usi.
Fuck you fighter
I netreba da ostane,sta su mogli unistit,unistili su,Cernica i on.Jedva cekam nasljednika kojeg ce investitor postavit kad dodje.
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.