Nisam rasista Allaha mi...
**** ti jesmo puni trauma, baraza i historijskih utakmica...pritisam mi je odmah u tacku otis'o...
Joooooj Vaha, jebla li ti Obala Slonovace nanu skrtu i prokletu...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nisam rasista Allaha mi...
Jel maluda tad i karton uopste dobio, ja mislim da nijeVaya je napisao/la: ↑24 nov 2025, 22:14Nisam rasista Allaha mi...Ali dje se neces nanervirat kad vidis kako mu je muflon uletio...odmah me udari flash i ukaze mi se start Maloude nad Mujdzom u Parizu...hem sto je od trenutku cojku ujebo karijeru i nikad se vise nije oporavio od toga, hem sto od tog trenutka je pocela Francuska da nas dere po toj strani, sve dok onaj smrdo Nasri ne pade u sesnestercu...**** li mu klicu njegovu....
**** ti jesmo puni trauma, baraza i historijskih utakmica...pritisam mi je odmah u tacku otis'o...
Joooooj Vaha, jebla li ti Obala Slonovace nanu skrtu i prokletu...![]()
Sveti je napisao/la: ↑24 nov 2025, 23:10Jel maluda tad i karton uopste dobio, ja mislim da nijeVaya je napisao/la: ↑24 nov 2025, 22:14Nisam rasista Allaha mi...Ali dje se neces nanervirat kad vidis kako mu je muflon uletio...odmah me udari flash i ukaze mi se start Maloude nad Mujdzom u Parizu...hem sto je od trenutku cojku ujebo karijeru i nikad se vise nije oporavio od toga, hem sto od tog trenutka je pocela Francuska da nas dere po toj strani, sve dok onaj smrdo Nasri ne pade u sesnestercu...**** li mu klicu njegovu....
Joooooj Vaha, jebla li ti Obala Slonovace nanu skrtu i prokletu...![]()
![]()
Sta ima Turska liga sa ovom situacijom, de mi molim te objasni?
Višća je doživio prijelom zgloba lijeve noge, pokidane ligamente i povredu potkoljenice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.