Četvrti šešir će imati više opasnih ekipa tako da je to OK. Ovako možeš biti baksuz pa izvući Norvešku iz trećeg, sa svim ostalim se može igrati. A da smo prošli direktno u treći šešir, imali bismo 1/3 šansu da izvučemo nekog baš jakog iz UEFA baraža iz četvrtog šešira.
Baraž 2026
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž 2026
da, bolji je 4. šešir od 3.
Ma tu su negdje. U trecem imamo prejaku Norvesku, nezgodne Skote te ovih par africkih selekcija tipa Egipat, Obala Slonovace, Alzir.
U cetvrtom radi Italije mislimo da je jaca, a fakticki su tu negdje. Norveska je jaca od Italije trenutno. Pored Italije, tu su ostale iz evropskog baraza, a svaka je dobra na svoj nacin, pa cak i mi sami, a i Gana iz Afrike. U interkontinentalnom barazu vrijedan pomena jedino DR Kongo.
Dakle, treci sesir Norveska, Skoti, te Egipat, Obala Slonovace i Alzir.
Cetvrti, 3 repke iz evropskog baraza (ne racunam nas dio) i Kongo i Gana. Ovo ostalo iz cetvrtog sesira ne vrijedi spominjati, svaku bi dobili. Takodjer i iz treceg bi protiv vecine selekcija bili blagi favoriti, osim ovih nabrojanih.
U cetvrtom radi Italije mislimo da je jaca, a fakticki su tu negdje. Norveska je jaca od Italije trenutno. Pored Italije, tu su ostale iz evropskog baraza, a svaka je dobra na svoj nacin, pa cak i mi sami, a i Gana iz Afrike. U interkontinentalnom barazu vrijedan pomena jedino DR Kongo.
Dakle, treci sesir Norveska, Skoti, te Egipat, Obala Slonovace i Alzir.
Cetvrti, 3 repke iz evropskog baraza (ne racunam nas dio) i Kongo i Gana. Ovo ostalo iz cetvrtog sesira ne vrijedi spominjati, svaku bi dobili. Takodjer i iz treceg bi protiv vecine selekcija bili blagi favoriti, osim ovih nabrojanih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na koga idemo u osmini?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pusti momke da maštaju malo, valja docekat mart
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.