Kenan kakav dragulj.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
J. David i Openda zabili
Kenan kakav dragulj.
Kenan kakav dragulj.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo je lako mogo biti i 2 penal za njih ...sreca
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Yebi mater Džonatane, sve ti servira i fuliš s metar
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
KENAN YILDIZ
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Napokon golovi Džonatana i Opende
Kenanu od sad samo poluvrijeme davati dok ima svježine
Kenanu od sad samo poluvrijeme davati dok ima svježine
MANIJACI JUG 1987
Džabba portugalcu 50 dribblinnga po tekmi kad je glup i sebičan!! Bravo Yildiz,bravo kapitenu!!
Bolesno Bgm. Utakmica samo da živce izgubis. 8 komada smo im trebali zabiti uz sve probleme u ekipi.
Vezni red je uzas i mora se hitno reagovati na mercatu. Prelazak na 4 je must od naredne utakmice, da li to odlaze jer bi znacilo da je 3 u vezi sto svi želimo (a oni smatraju da nemamo materijal) - ne bih znao, ali moramo.
A i kad vidiš goveđe razmišljanje Cabala koji ovakve gluposti nazad radi jednu po mecu kad igra onda ne mogu ni kriviti Spalletia.
U svakom slučaju pobjedjivati pa da se malo samopouzdanja uvuce u ekipu. Žali Bože Maria, momak uredan igrač, nestvarno da pored ovakvih mediokriteta ne moze dobiti šansu. Cak i ovaj David koji hodati ne zna dobija sanse.
Vezni red je uzas i mora se hitno reagovati na mercatu. Prelazak na 4 je must od naredne utakmice, da li to odlaze jer bi znacilo da je 3 u vezi sto svi želimo (a oni smatraju da nemamo materijal) - ne bih znao, ali moramo.
A i kad vidiš goveđe razmišljanje Cabala koji ovakve gluposti nazad radi jednu po mecu kad igra onda ne mogu ni kriviti Spalletia.
U svakom slučaju pobjedjivati pa da se malo samopouzdanja uvuce u ekipu. Žali Bože Maria, momak uredan igrač, nestvarno da pored ovakvih mediokriteta ne moze dobiti šansu. Cak i ovaj David koji hodati ne zna dobija sanse.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nemam više riječi da opišem ove kretene
Jedino pozitivno je to da je Spalletia par puta pobudalio drugo poluvrijeme i pokazao energije iz Napolia
Yildiz.
Jedino pozitivno je to da je Spalletia par puta pobudalio drugo poluvrijeme i pokazao energije iz Napolia
Yildiz.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Imamo najgluplje odbrambene igrace na planeti...koliko puta do sada su napravili apsolutno nepotreban penal...nevjerovatno....
Ovo nije normalno...umalo nas nije kostalo, opet...
Kao sto sam rekao za Yildiza...on kad je i povrijedjen, treba da igra...samo da stoji na centru, nesto ce se desiti...
Valjda nas uprava "obraduje" i nateze se za njegov novi ugovor, dok ovome ne dopizdi i ode u klub gdje ce ga cijeniti...trazi 6m, a nama to kao puno...yebem ti Elkannnnne gospoju...uzmi taj milion i napravi bolje gume na Ferrariju pa se vozaj na mom qurcu...yebem te usta zvaljava..
Ovo nije normalno...umalo nas nije kostalo, opet...
Kao sto sam rekao za Yildiza...on kad je i povrijedjen, treba da igra...samo da stoji na centru, nesto ce se desiti...
Valjda nas uprava "obraduje" i nateze se za njegov novi ugovor, dok ovome ne dopizdi i ode u klub gdje ce ga cijeniti...trazi 6m, a nama to kao puno...yebem ti Elkannnnne gospoju...uzmi taj milion i napravi bolje gume na Ferrariju pa se vozaj na mom qurcu...yebem te usta zvaljava..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nema šta Kenan je izgledao kao Maradona u drugom, djecu im pravio, da ga nije bilo teško bi do bilo čega večeras došli.
Ali kakva partija našeg Kapitana Lokatelija, majstor večeras sa pasovima, klizećim startovima, trkom...
Kop isto strašan bio realno zajedno sa Kelijem. Kalulua su probijali kako su htjeli na desnoj strani, mora se dohavizati kada već napad ne igra.
Raduju golovi i ovog dvojca Openda i David, ovaj drugi je još dva morao zabiti Kenan mu sve servira fuli debil sa metar.

Ali kakva partija našeg Kapitana Lokatelija, majstor večeras sa pasovima, klizećim startovima, trkom...
Kop isto strašan bio realno zajedno sa Kelijem. Kalulua su probijali kako su htjeli na desnoj strani, mora se dohavizati kada već napad ne igra.
Raduju golovi i ovog dvojca Openda i David, ovaj drugi je još dva morao zabiti Kenan mu sve servira fuli debil sa metar.
MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
Kenan
Dobro drugo poluvrijeme, izaslo se sa stavom da preokrenu i uzmu 3 boda.
Cabal idiot, zakucao bi ga nekoliko utakmica za klupu zbog ovog penala.
Pozitivno je da su Openda i David konacno zabili golove.
Dobro drugo poluvrijeme, izaslo se sa stavom da preokrenu i uzmu 3 boda.
Cabal idiot, zakucao bi ga nekoliko utakmica za klupu zbog ovog penala.
Pozitivno je da su Openda i David konacno zabili golove.
1946
Ali i dalje isti mentalitet koji je oduvijek tu kod vodstva, povukli se i gol. Bolesno nesto. Ovo traje 15 godina, a pogotovo zadnjih 7-8.
Istina, imali smo sansu da ubijemo tekmu kod onog minijaturnog offsidea, ali i to je ista prica.
Ofanzivno imamo oružja, Spalletiu je bolje da radi na tome da u ekipi uvijek ima jake individualce jer nazad on nece popraviti ovu smusenost, a i u vezi je upitno šta može, jedino Miretti ovdje može uskočiti, ali fali i muda i karaktera i fizičke snage, i pogotovo fudbalski IQ.
Istina, imali smo sansu da ubijemo tekmu kod onog minijaturnog offsidea, ali i to je ista prica.
Ofanzivno imamo oružja, Spalletiu je bolje da radi na tome da u ekipi uvijek ima jake individualce jer nazad on nece popraviti ovu smusenost, a i u vezi je upitno šta može, jedino Miretti ovdje može uskočiti, ali fali i muda i karaktera i fizičke snage, i pogotovo fudbalski IQ.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 nov 2025, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Treba nam jedan Arturo Vidal iz primea. I onda i locateli ne mora trcati sprinteve nazad (a to bas izgleda tuzno, kako je to sporo), onda bi i sroperi mogli cuvati napadace, ne bi morali izlaziti i ispadati kao iz busa. Onda i 433 ima smisla itd itd
Eh, sad ko je taj igrac? Ja, iskreno, pojma nemam ko bi to.mogao biti....
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Tonalidinoo je napisao/la: ↑25 nov 2025, 23:27Treba nam jedan Arturo Vidal iz primea. I onda i locateli ne mora trcati sprinteve nazad (a to bas izgleda tuzno, kako je to sporo), onda bi i sroperi mogli cuvati napadace, ne bi morali izlaziti i ispadati kao iz busa. Onda i 433 ima smisla itd itd
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mrtvi Villareal ima 1 bod. Protiv Juventusa onim golom Veige u 93. 
Sad još jednom odgledah highlights, ono što je Kenan radio je ilegalno, kao djecu ih vrtio na ringispilu. Valjda je jasno da on mora igrati lijevo krilo i imati slobodu da radi sta hoce, daleko je jaci kad krene s lijeva unutra nego da igra u nekakvoj gužvi na trequartisti. Isto tako Chico, dar mar je pravio, nevjerojatno je da nijedan nije zabio gol, sve im je Buffon skinuo.
8 komada je trebalo završiti u golu. Bezobrazno malo sreće ima ovaj klub.
Sad još jednom odgledah highlights, ono što je Kenan radio je ilegalno, kao djecu ih vrtio na ringispilu. Valjda je jasno da on mora igrati lijevo krilo i imati slobodu da radi sta hoce, daleko je jaci kad krene s lijeva unutra nego da igra u nekakvoj gužvi na trequartisti. Isto tako Chico, dar mar je pravio, nevjerojatno je da nijedan nije zabio gol, sve im je Buffon skinuo.
8 komada je trebalo završiti u golu. Bezobrazno malo sreće ima ovaj klub.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.