Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

xinxee
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la xinxee » 26 nov 2025, 08:51

Bhfanatic14 ili ti ga Husara - neprijatelj BiH !!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 nov 2025, 08:52

Husara fb ratnik :rol: . Čuj on bi da sjeda i da se poziva u emisiju sa Spahićem. Samo zbog ovog svaka čast Spahiću što je otjerao ovog i slične daleko od reprezentacije.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 26 nov 2025, 08:55

Teški seljački mentalitet,šta je sve gurao u reprezentaciju, bolje da šuti i nikad se ne javi, ali pare su slatke pa je laki malo ljut .

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 nov 2025, 09:08

Husara dragi de suti, ne brukaj se. :facepalm:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 26 nov 2025, 09:48

Ja sam prvi kritikovao Vasilja kada je imao loš period, ali u zadnje vrijeme je jako dobar i to se vidi i u klubu i reprezentaciji. I dalje ima povremene kikseve, ali je realno naš najbolji golman. Piric da je u reprezentaciji svejedno ne bi bio prvi golman. A razumijem ih ako ne žele da ga pozovu zbog Husare jer i da ga pozovu opet bi ih Husara pljuvao što ne igra.

Što se Katica tice, mrzi me da provjeravam detalje, ali ja koliko se sjećam dok je Anel igrao za reprezentaciju mi smo igrali sa tri stopera nazad i igrali su i Katić i Anel. Uopće nisu jedan drugome uzimali mjesto, a Anel je bio jedini siguran uvijek. Čak smo imali problema sakupiti tri adekvatna stopera. Tada nije bilo Muharemovica još u planovima.

Plus je Anel igrao uglavnom sve utakmice u kojima je bio spreman i zdrav na spisku. To veze sa time nema.

I sad da je bio tu, pretpostavljam da bi Sergej rotirao i jedan meč bi igrao Katić, a drugi Anel i slično.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 26 nov 2025, 09:51

231983 je napisao/la:
25 nov 2025, 16:56
Sa Janeltom i Huseinbašićem bi to bilo totalno druga dimenzija. Da se barem to sa Denisom hoće riješiti, to je izvjesnije nego Janelt rekao bih.
A cini se i da nakon povrede Janelt nikako da uhvati formu, samo 2 utakmice je poceo u ovoj sezoni.
Mislim da ne treba sad praviti nekog mitskog fudbalera od Huseinbašića. I ja bih volio da se to nije desilo ako ništa zbog širine i konkurencije, ali nije on sad baš tolika klasa da nas digne u "drugu dimenziju". :)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 nov 2025, 12:35

Vasilj - u startu je rekao selektor da je on buduća jedinica na golu reprezentacije. Ništa tu nije bilo fifti-fifti.

Anel - u svakom trenutku nas glavni stoper i niti u jednom trenutku nije došla u pitanje njegova startna pozicija!

Ono sto je važno jeste da su napokon svi skuzili ko je taj husara i niko ga ne doživljava ni 1%.
Bilo bi idealno kada se takvi likovi ne bi vise spominjali.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 26 nov 2025, 12:39

Padovan je napisao/la:
26 nov 2025, 08:52
Husara fb ratnik :rol: . Čuj on bi da sjeda i da se poziva u emisiju sa Spahićem. Samo zbog ovog svaka čast Spahiću što je otjerao ovog i slične daleko od reprezentacije.
A zamisli da Barbarez i Spaha krenu gurati igrače i preko njega, baš me zanima da li bi to odbio, s obzirom šta sad sve piše :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 26 gostiju.