Bašča kod Ene pored odmah.
Mogu tu skupštinu držat nije veliko ali kako će skupština postat samo njih dvojica mogu rezervisat.
Bašča kod Ene pored odmah.
Meni je ovo fascinantno svejurisicduska je napisao/la: ↑26 nov 2025, 14:32Brate pare + Nijaz Brkovic ti je ekvivalent ko Vico sad. To je vec viđeno. Uostalom u toj eri su osvojili sve trofeje sto imaju skoro. Tako da ne znam kako ne vidis da ce im bit bolje isto kao i zadnji mandat sa Osimom. To su ljudi koji su dokazali da znaju.
Sa zadnjom recenicom si se malo izvadioHordas1990 je napisao/la: ↑26 nov 2025, 14:52
Meni je ovo fascinantno sve![]()
Prvo sto 10+ godina nama seru prodali se prodali se, onda pogidose da se prodaju (samo sto oni to zovu drugacije) i to bratu od Ismira. Eto zavadjeni su dobro, ali opet. Sta bi s onim silnim parolama?
Zatim ova imena sto se pominju u medijima i po mahali, znaci Brkovic, Kozaric, Gredic... ljudi ih jednom u crno zavili sad valjda treba opet. Generalno ispuhali davno bez uticaja bez iceg. Iskihali su oni te trofeje i dan danas ih kisu a te metode Nijaza i slicnih vise ne prolaze niti sjede isti ljudi u savezu. Ali haj valjda kontaju Brkovic 2008 gurao koverte sudijama pa moze to i danas.
A najinteresantnije je sto Ismir posudjuje i zavija nas u crno dok mu je brat melek koji ulaze i to ulaze da se ne pita nista oko kluba samo im daje pare onako![]()
Sad ja koliko sam shvatio plan je da smanje skupstinu i sve ostalo. Znaci bio Mirvic najbolji ili najgori investitor na svijetu on moze za smijesne pare kupit 5-6 ljudi i fakticki privatizovati klub i to drito sa Sedrenika. Ali eto to nije prodaja nekako ne znam ni ja kako a ne znaju ni oni.
Ja sumnjam da ce ikad ovo izglasati uopste, ali cijela prica im je toliko licemjerna da je smijesno.
Da je barem firmu, nego fondaciju
Meni nema nnista cudno u tome, jer mi se necemo prodati kao vi
prvo, **** te podvelez. drugo, u svakoj drugoj normalnoj drzavi se ne bi moglo desiti da klub bude protjeran sa svoga, a u najmanju ruku bi mu se platila odsteta. Neko u svojoj istoriji godina napravi tri stadiona, neko i onaj jedan jad sto ima morao je ukrasti...GrgurPlinskii je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:03Izbaci mi na yt ovaj video kako su u podveležju od livade napravili stadion i aj može se reći da sliči na stadion, ali zape mi za uho u 20minutnom videu jedno 13 minuta spada na zahvalu politici, od Sda, SDP, vladi federacije. U jednom dijelu čak neki lik bivši "funkcioner" kluba kaže da im je jednu tribinu omogućio ministar za raseljena lica, znači pare od izbjeglica, povratnika upumpavale se u tribinu. Politička kurava...
Kako sam i prije pisao, komšije se još uvijek slabo snalaze u Mostaru, ali je zabavno za čitati kako se blamiraju.mobih je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:12prvo, **** te podvelez. drugo, u svakoj drugoj normalnoj drzavi se ne bi moglo desiti da klub bude protjeran sa svoga, a u najmanju ruku bi mu se platila odsteta. Neko u svojoj istoriji godina napravi tri stadiona, neko i onaj jedan jad sto ima morao je ukrasti...GrgurPlinskii je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:03Izbaci mi na yt ovaj video kako su u podveležju od livade napravili stadion i aj može se reći da sliči na stadion, ali zape mi za uho u 20minutnom videu jedno 13 minuta spada na zahvalu politici, od Sda, SDP, vladi federacije. U jednom dijelu čak neki lik bivši "funkcioner" kluba kaže da im je jednu tribinu omogućio ministar za raseljena lica, znači pare od izbjeglica, povratnika upumpavale se u tribinu. Politička kurava...
Kako moj Nodi nema nista cudno da milioner u podrumu kuce na Sedreniku otvara fondaciju
Jedan je jedan Mostar, jedan je Bijeli Brijeg na njemu igra Zrinjski, velez u vrapciceBalorda je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:15Kako sam i prije pisao, komšije se još uvijek slabo snalaze u Mostaru, ali je zabavno za čitati kako se blamiraju.mobih je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:12prvo, **** te podvelez. drugo, u svakoj drugoj normalnoj drzavi se ne bi moglo desiti da klub bude protjeran sa svoga, a u najmanju ruku bi mu se platila odsteta. Neko u svojoj istoriji godina napravi tri stadiona, neko i onaj jedan jad sto ima morao je ukrasti...GrgurPlinskii je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:03Izbaci mi na yt ovaj video kako su u podveležju od livade napravili stadion i aj može se reći da sliči na stadion, ali zape mi za uho u 20minutnom videu jedno 13 minuta spada na zahvalu politici, od Sda, SDP, vladi federacije. U jednom dijelu čak neki lik bivši "funkcioner" kluba kaže da im je jednu tribinu omogućio ministar za raseljena lica, znači pare od izbjeglica, povratnika upumpavale se u tribinu. Politička kurava...
Otkad partneri preuzimaju 100% udjelaU tački pod rednim brojem dva navodi se da ”Kupac” namjerava steći potpuno i neopozivo vlasništvo nad Klubom preuzimanjem 100% udjela u Klubu.
Generacijska greška koja će imati dalekosežne posljedice je što Velež nije gradio stadion u Sjevernom logorumobih je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:12prvo, **** te podvelez. drugo, u svakoj drugoj normalnoj drzavi se ne bi moglo desiti da klub bude protjeran sa svoga, a u najmanju ruku bi mu se platila odsteta. Neko u svojoj istoriji godina napravi tri stadiona, neko i onaj jedan jad sto ima morao je ukrasti...GrgurPlinskii je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:03Izbaci mi na yt ovaj video kako su u podveležju od livade napravili stadion i aj može se reći da sliči na stadion, ali zape mi za uho u 20minutnom videu jedno 13 minuta spada na zahvalu politici, od Sda, SDP, vladi federacije. U jednom dijelu čak neki lik bivši "funkcioner" kluba kaže da im je jednu tribinu omogućio ministar za raseljena lica, znači pare od izbjeglica, povratnika upumpavale se u tribinu. Politička kurava...
Ljubav prema KPJ, Brozu, Izetbegoviću, Nikšiću,Komšića, SDA, SDP, DF, SBIH...Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:31Izgleda škutorima jako teško pao onaj video kada se iz ljubavi nešto izgradi. Još će im veća mukica biti kada one lopine iz gradskih struktura namirišu gengele i odluče zgrade praviti, a njih deložiraju na Lokomotivin stadion u rodoč. Taman im ona tribinica dovoljna koliko ih ima![]()
Pa ko vam ovu sada tribinu gradi? Tisuću dvjesto "plemića" koliko vas ima skupilo pareGrgurPlinskii je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:51Ljubav prema KPJ, Brozu, Izetbegoviću, Nikšiću,Komšića, SDA, SDP, DF, SBIH...Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 nov 2025, 15:31Izgleda škutorima jako teško pao onaj video kada se iz ljubavi nešto izgradi. Još će im veća mukica biti kada one lopine iz gradskih struktura namirišu gengele i odluče zgrade praviti, a njih deložiraju na Lokomotivin stadion u rodoč. Taman im ona tribinica dovoljna koliko ih ima![]()
Trenutno korisnika/ca: b00t, jurisicduska i 17 gostiju.