Ide Arena Grbavicaaa, investitor, kamp samo gledajte i ucite
Mi samo kamp da napravimo i ispred vas smo po svemu, jer su kamp i pare jedina vasa prednost
Nodi glavni skaut Zelje ima talente iz cijeli dijaspore da spojim sa klubom vendette mi
Prošao bi da je iz Sarajeva. Frajer iz Austrije, ima veze sa Sarajevom kao ja s Beogradom, al najjači lik na forumu. Rješava huliganske dileme, zna sve o fudbalu, usputno se razumije i koliko ko krije u papirima fan shopova. Kad je tako svestran nije ni čudno da onakvog BMW-a voza... Mada, izletio mu je auto na nekim oglasima jednom, izgleda prodaje ga, prelazi na nešto još bolje. Uglavnom, ako vam Nodi kaže da više love zarade kroz fan shop, pomirite se s tim da zarade. Ne zna ni on kako, al zarade.
Nodi, kralj si !NoDi80 je napisao/la: ↑26 nov 2025, 17:41Imate online fan shop
066 629 472 nazoves i mozes naruciti artikle borca
Polako vidjet cemo kad bude vrijeme
Za sad su sve nadjanja i spekulacije
Pozdrav komsije
Jbg brate ne znam sta da ti kazemThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 nov 2025, 17:39
Mi smo među zadnjim sa ovom lažnom pumom. Nema ništa u fan shopu, nema robe nikako je ne isporučuju. Bolje shop radio kada nas je Travnik oblačio bar je bilo robe
Po meni svako klub treba da ima zdrav fanshop i trebaju klubovi zajedno napraviti peticiju oko tv prijenosa
Nema ozbiljnih para za klub, nema ni prijenosa
Mnoge te tehnicke stvari moraju biti na vec nivou
Babo si Allaha mi dragogNoDi80 je napisao/la: ↑26 nov 2025, 18:17Ma duska vi ste online najjaci to vam priznajem
Ide Arena Grbavicaaa, investitor, kamp samo gledajte i ucite
Mi samo kamp da napravimo i ispred vas smo po svemu, jer su kamp i pare jedina vasa prednost
Nodi glavni skaut Zelje ima talente iz cijeli dijaspore da spojim sa klubom vendette mi
Evo kontamo Telalovica iz Nurnberga da dovedemo umjesto Koningsa
Počelo je sa srozavanjem sportskih rezultatarelativizam je napisao/la: ↑26 nov 2025, 18:31Čim je Niksic počeo raditi Grbavicu znao sam da ide prodaja kluba
Ja tvrdim da nas nece kupit al da ce uc u klub,a vidim vi svi tvrdite da je suplja,da je fondacija osnovana u kuci,mehani,kafani,cemu vec,da nece uc,da je jos jedna suplja od nase skupstine,da nema para i sta jos sve ne.Svi hrabri,a niko nesmije da se kladi da ce uc.Vrlo jednostavna oklada,avatar i potpis par mjeseci,vrlo jednostavno.jurisicduska je napisao/la: ↑26 nov 2025, 17:18Je li mi ono onaj ponudio opkladu u kojoj on kaže da će ih kupit Mirvic a ja da kažem da nece![]()
Pa ne tvrdimo nego je fkt ovo adresa gdje živi Nijaz Brkovic. Cuj mi tvrdimo. To je kuća od Nijaza Brkovica.1921boy je napisao/la: ↑26 nov 2025, 18:41Ja tvrdim da nas nece kupit al da ce uc u klub,a vidim vi svi tvrdite da je suplja,da je fondacija osnovana u kuci,mehani,kafani,cemu vec,da nece uc,da je jos jedna suplja od nase skupstine,da nema para i sta jos sve ne.Svi hrabri,a niko nesmije da se kladi da ce uc.Vrlo jednostavna oklada,avatar i potpis par mjeseci,vrlo jednostavno.jurisicduska je napisao/la: ↑26 nov 2025, 17:18Je li mi ono onaj ponudio opkladu u kojoj on kaže da će ih kupit Mirvic a ja da kažem da nece![]()
Normalno da Duska nece pristati na tu opkladu, jer zna da je donji u tom slucaju.1921boy je napisao/la: ↑26 nov 2025, 18:41Ja tvrdim da nas nece kupit al da ce uc u klub,a vidim vi svi tvrdite da je suplja,da je fondacija osnovana u kuci,mehani,kafani,cemu vec,da nece uc,da je jos jedna suplja od nase skupstine,da nema para i sta jos sve ne.Svi hrabri,a niko nesmije da se kladi da ce uc.Vrlo jednostavna oklada,avatar i potpis par mjeseci,vrlo jednostavno.jurisicduska je napisao/la: ↑26 nov 2025, 17:18Je li mi ono onaj ponudio opkladu u kojoj on kaže da će ih kupit Mirvic a ja da kažem da nece![]()
Ja sam već rekao da navijam da vas kupi. Ako hoćete obrnutu opkladu ja ću se kladit nema problema.let3 je napisao/la: ↑26 nov 2025, 18:43Normalno da Duska nece pristati na tu opkladu, jer zna da je donji u tom slucaju.1921boy je napisao/la: ↑26 nov 2025, 18:41Ja tvrdim da nas nece kupit al da ce uc u klub,a vidim vi svi tvrdite da je suplja,da je fondacija osnovana u kuci,mehani,kafani,cemu vec,da nece uc,da je jos jedna suplja od nase skupstine,da nema para i sta jos sve ne.Svi hrabri,a niko nesmije da se kladi da ce uc.Vrlo jednostavna oklada,avatar i potpis par mjeseci,vrlo jednostavno.jurisicduska je napisao/la: ↑26 nov 2025, 17:18Je li mi ono onaj ponudio opkladu u kojoj on kaže da će ih kupit Mirvic a ja da kažem da nece![]()
A i vec se opekao od ranije, kad je zalijetao![]()
Kako to ide u BiH? Posto su klubovi udruzenja...jurisicduska je napisao/la: ↑26 nov 2025, 18:43Ja sam već rekao da navijam da vas kupi. Ako hoćete obrnutu opkladu ja ću se kladit nema problema.let3 je napisao/la: ↑26 nov 2025, 18:43Normalno da Duska nece pristati na tu opkladu, jer zna da je donji u tom slucaju.1921boy je napisao/la: ↑26 nov 2025, 18:41
Ja tvrdim da nas nece kupit al da ce uc u klub,a vidim vi svi tvrdite da je suplja,da je fondacija osnovana u kuci,mehani,kafani,cemu vec,da nece uc,da je jos jedna suplja od nase skupstine,da nema para i sta jos sve ne.Svi hrabri,a niko nesmije da se kladi da ce uc.Vrlo jednostavna oklada,avatar i potpis par mjeseci,vrlo jednostavno.
A i vec se opekao od ranije, kad je zalijetao![]()
Mene to nesto plaho i ne zanima iskreno
Sve pet,eto istina je,u garazi je fondacija,firma,sta vec,nisam istrazivao,fala na informaciji.Ne mora to bit predmet oklade,evo ja evo nudim fer okladu ko zeli,ne moraju bit pitari,ima evo i pijacara,borcevaca,svima nudim priliku,ovima sto tvrde da je ovo jos jedan spin skupstine,da nece uci,da je pobjego kad je vidio stanje i slicno.Evo njima nudim priliku da me osramote il pak ja njih da osramotim.Ko je voljan,cekam.Imate vremena dovoljno.jurisicduska je napisao/la: ↑26 nov 2025, 18:42Pa ne tvrdimo nego je fkt ovo adresa gdje živi Nijaz Brkovic.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Marsiano, svrakino1921 i 20 gostiju.