Meni je Vrban možda trenutno najslabiji od njih trojice (ovo što gledam), a eto prvi je bio u prvom timu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve na stranu klub se vodi kriminalno ali jebote i mi smo toliko razmazeni navijaci svaki nam k smeta hahaha
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Mamici proglaseni kriminalcima, 3 godine van dinama klub klub pao kurcu za usi..
Mi uz NAMICE trebamo nac nekog bosanskig mamica sa 40 godina i stavit ga uz Mamica da uci poso dok ovi neodu u penziju.
Takodje stavio bi Zdravka da bude presjednik kluba sa apsulutno svim ovlastenjima, plata 2-3 m km godisnje i smatram da bi on pristao i da nebi krao kad bi imao ta primanja uz neki fin procenat.
Zoran je veoma vazan al treba nit posten Ismir je uradio dobar posao jer kroz Zorana je dobio i Zdravka i mogucnost kad Zoran dovede nas klub ured mozda se i zdravko lakse opredjeli da dodje.
Garantujem da bi njih dvoica sa lovom koju Mirvic moze izvalit mogli napravit ozbiljne stvari a to je da bi za 5 godina dosli dotog da bi mogli igrat grupnu fazu lige evrope a kad kiksamo (imamo losu sezonu) to ce bit prolazak grupne faze konfederacije.
Takodje docemo nataj nivo da nepostoji klub i bh kojem bi zakucali na vrata za nekog igraca da bi mogo odbit ponudu koju mi ponudimo.. uz lagano osvajanje duple krune
Mi uz NAMICE trebamo nac nekog bosanskig mamica sa 40 godina i stavit ga uz Mamica da uci poso dok ovi neodu u penziju.
Takodje stavio bi Zdravka da bude presjednik kluba sa apsulutno svim ovlastenjima, plata 2-3 m km godisnje i smatram da bi on pristao i da nebi krao kad bi imao ta primanja uz neki fin procenat.
Zoran je veoma vazan al treba nit posten Ismir je uradio dobar posao jer kroz Zorana je dobio i Zdravka i mogucnost kad Zoran dovede nas klub ured mozda se i zdravko lakse opredjeli da dodje.
Garantujem da bi njih dvoica sa lovom koju Mirvic moze izvalit mogli napravit ozbiljne stvari a to je da bi za 5 godina dosli dotog da bi mogli igrat grupnu fazu lige evrope a kad kiksamo (imamo losu sezonu) to ce bit prolazak grupne faze konfederacije.
Takodje docemo nataj nivo da nepostoji klub i bh kojem bi zakucali na vrata za nekog igraca da bi mogo odbit ponudu koju mi ponudimo.. uz lagano osvajanje duple krune
-
ventilateur
- Kontakt:
Narucio sam dres i dosao mi ali bez onih dodataka i prezime igraca. Jel imao neko slicnu situaciju?
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ako si u BiH idi u shop i uzmi sta hoces, narucivati od ovih nasih imbecila online je ravno pokolju.ventilateur je napisao/la: ↑27 nov 2025, 09:48Narucio sam dres i dosao mi ali bez onih dodataka i prezime igraca. Jel imao neko slicnu situaciju?
Ili ti posalju pogresno ili cekas 2 mjeseca ili ne posalju nikako.
2 puta sam se zajebo i od tad kupovina iskljucivo u shopu. Uvijek im posta kriva, oni nikad nista nisu zayebali. Sta znam raje sto su im pogresne velicine stizale, komedija.
Ukoliko Sarajevo pobijedi Borca u juniorskoj konkurenciji moglo bi se desiti da pioniri, kadeti i juniori Sarajeva budu jesenji prvaci.
Ne znam da li je to neko nekada uspio?
Ne znam da li je to neko nekada uspio?
Evo Njegomirovića opet na Koševu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ako se situacija u Dinamu ne promijeni, a tesko da ce, mogao bi nama Mudražija doci u januaru. (Nije igrao u Dinamu, sad se lakse povrijedio, mi smo cesto do sad bili baza za takve povratnike u formu.)
-
KarloIvandic
- Kontakt:
derbi 06.12 u 16h
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Spominjali su da će u Osijek na posudbu, mada ko će znati.
Opa, QPR i Millwall iskazali interesovanje za Gulija. Članak na ovom portalu.
Edit: Ogromna stvar bi bilo prodat igrača direktno u London.
Edit: Ogromna stvar bi bilo prodat igrača direktno u London.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Onaj mali Keranović iz Rudara trčao ko lud čitavu tekmu, možda je imao veći motiv protiv nas. Sjeća li ga se neko iz omladinaca, i sad iz Premier lige ? Meni djeluje potencijal kao Kulašin, brz vižljast, lagan na nogama
-
RaymondRed
- Kontakt:
Kera je prije svega jedan jako vaspitan i kulturan momak. Ove sezone u Rudaru igra odlično. Prvih par kola je bio standardan,pa onda ulazio u drugom poluvremenu,da bi sad opet postao standardan. Ako ga porediš sa Kulašinom,nije brz kao on,ali puno je bolji tehničar. Kulašin je krilo,a Kera je predji vezni,čak može i iza špica igrati. Ja sam i prije 2 mjeseca pisao da mi nije kasno što su ga se lako odrekli i Sarajevo i Borac. Pogotovo što je mali 2006.godište.belosevic23 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 14:37Onaj mali Keranović iz Rudara trčao ko lud čitavu tekmu, možda je imao veći motiv protiv nas. Sjeća li ga se neko iz omladinaca, i sad iz Premier lige ? Meni djeluje potencijal kao Kulašin, brz vižljast, lagan na nogama
A ko bi rekao da će mu forma pasti nakon onakvih utakmica protiv Rumuna i onog gola iz voleja... Al dobro je i da se uzme ovaj 1 milion funti što spominju, mada mislim da ćemo uzet oko 1.5.RaymondRed je napisao/la: ↑27 nov 2025, 14:46Jos odma da su to obavili na kraju prosle sezone, pa uzeli bi duplo vise
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Nesmijemo dozvolit sebi radi transvera Nidala da Gulisa ide ispod 2 m€. Ofanzivan je igrac reprezentativac i ima jos 2 godine ugovor..
Bolje u championship, nego u pola prvih liga evrope. Mogu platiti puno vise nego prosjecni bundesligas. Jos QPR i Milwall klubovi sa ogromnom tradicijom tamogh0stHZ je napisao/la: ↑27 nov 2025, 14:57A ko bi rekao da će mu forma pasti nakon onakvih utakmica protiv Rumuna i onog gola iz voleja... Al dobro je i da se uzme ovaj 1 milion funti što spominju, mada mislim da ćemo uzet oko 1.5.RaymondRed je napisao/la: ↑27 nov 2025, 14:46Jos odma da su to obavili na kraju prosle sezone, pa uzeli bi duplo vise
Beton liga, tamo klubovi imaju dobru lovu, plus sto se lako dalje prodati. Ne vjerujem da ce ispod 3 mil EUR plus procenat, to je sica za njih tamo. Nek mu je sretno, ako je istina
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.