Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2011, 13:36

Interista di cuore je napisao/la:a kod Boasa ovo ne smeta :

slika ?

:mrgreen:

P.S. pozz svima :D
sto bi smetalo, nije on "pljuvao" po Juventusu kao sto je Mancini, i sam Lippi je vodio inter pa se vratio u Juve pa sta?? pa nista :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 apr 2011, 13:38

Hohoho :mrgreen: :mrgreen:

Benvenuti opet :lol:

Ma, doso covjek na trening kod Mourinha..jel ovo stara slika???

A stvarno, Juventus mora pokusat dovesti ovoga covjeka....pa jbt jedinstvena je prilika.Druge velike ekipe vjerovatno nece mijenajti trenere....sto mi ne bi onda to iskoristili??

Odgovor je...zato sto imamo nesposobnu upravu :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 26 apr 2011, 13:42

Bio je on pomocnik nekakav Moua,a ova slika on doso na trening pred proslu sezonu ja mislim...Problem sa Boasom je sto klub koji ga zeli Portu mora isplatit 15 miliona eura,a to nijedan talijanski klub nece potrosit na trenera.

Mancini po meni bi bio dobro rjesenje.Vec je imao sastanak u Londonu prije 15-ak dana sa Paraticiem (il kako se vec pise),Nedvedom i Raiolom i tad je trazio prije svega finasijske garancije.

Del Neri ide 99% na kraju sezone,da je dobio Cataniu mozda bi i osto al ovako mislim da je adio na kraju...

P.S. grazie :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 apr 2011, 13:46

Interista di cuore je napisao/la:Bio je on pomocnik nekakav Moua,a ova slika on doso na trening pred proslu sezonu ja mislim...Problem sa Boasom je sto klub koji ga zeli Portu mora isplatit 15 miliona eura,a to nijedan talijanski klub nece potrosit na trenera.

Mancini po meni bi bio dobro rjesenje.Vec je imao sastanak u Londonu prije 15-ak dana sa Paraticiem (il kako se vec pise),Nedvedom i Raiolom i tad je trazio prije svega finasijske garancije.

Del Neri ide 99% na kraju sezone,da je dobio Cataniu mozda bi i osto al ovako mislim da je adio na kraju...

P.S. grazie :mrgreen:

Bentornato grande Dzenan!

slika

Cak sam i potpis upodobio tvom povratku :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 26 apr 2011, 13:50

hahahaha vidio sam,fkt si kralj :lol:

da moderatoru ne spamamo temu,banovace nas,posto je haman pravo zaje.ban otkako me nije bilo :mrgreen: 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 apr 2011, 13:52

[youtube][/youtube]

Vjerujem da je mnogim od vas najdraža utakmica, a isto tako da mnogi od vas nisu pogledali ovaj video :lol:

Zato Gigi na 6:50 8-) Meni najdraža njegova odbrana, ovaj video sam čekao otkako sam priključio inet :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 apr 2011, 13:58

ma ja to na svoj nacin rijesavam:

na danasnji dan...

slika

[youtube][/youtube]

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 apr 2011, 14:14

sarajlija89 je napisao/la:ma ja to na svoj nacin rijesavam:

na danasnji dan...

slika

[youtube][/youtube]

Stidi se ovog dogadjaja. Tu se pokazalo ko je ko.

Sto rekose stari ljudi: "Ne pada sneg da pokrije breg, vec da svaki zver ostavi trag u njemu".

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 apr 2011, 14:20

Taribo West 8-) :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 apr 2011, 14:23

Pa jbg, nemam se sta stidit..nisu iskoristili svoje sanse...i to je to...bili su bolji....

Penal...jbg,sta ces...prije da nisu imali srece,nego nesto drugo...

@bianconero

sad sam i protiv rela onaj pregledo..po ko zna koji put..kad vidim Pavela :cry:

Al bila je lijepa sezona...jbg,valja i Barcu i reala izbacit...a prije toga i Deportivo u direktnom duelu za prolaz...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 apr 2011, 14:28

MaGiCa je napisao/la: Stidi se ovog dogadjaja. Tu se pokazalo ko je ko.

Sto rekose stari ljudi: "Ne pada sneg da pokrije breg, vec da svaki zver ostavi trag u njemu".
Ponovo počinje preseravanje, nije svirao penal, pa nije ima li su druge šanse nisu iskoristili i to je to. Kao da se nikad nije desilo da sudija pogriješi.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2011, 14:33

Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Vjerujem da je mnogim od vas najdraža utakmica, a isto tako da mnogi od vas nisu pogledali ovaj video :lol:

Zato Gigi na 6:50 8-) Meni najdraža njegova odbrana, ovaj video sam čekao otkako sam priključio inet :lol:
eh da je Pavel igrao finale.... jbeni penali, ovo bi bila najbolja LP koju smo osvojili, Barsa pa Real, al eto penali nas jbase, kako je branio Buffon, jos uvijek mi u sjecanju ono Inzaghiu kad skida :mrgreen: totalno smo zasluzili tu LP, jer smo bili najbolji, a onaj faul Davidsa i zuti, je presmjesan :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 apr 2011, 14:34

juventus 0244 je napisao/la:

Ponovo počinje preseravanje, nije svirao penal, pa nije ima li su druge šanse nisu iskoristili i to je to. Kao da se nikad nije desilo da sudija pogriješi.

ma trebamo se stditi ko on nakon one utakmice Napoli-Juve gdje im je svirano 2 nepostojoci penala. ;) ..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2011, 14:36

ma to kukanje im se vratilo 5. Maja, samo kukaju dzaba :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 apr 2011, 14:40

SoloJuve26 je napisao/la:

ma trebamo se stditi ko on nakon one utakmice Napoli-Juve gdje im je svirano 2 nepostojoci penala. ;) ..

I posle te tekme je Napoli osvojio prvenstvo. Jel tako?
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 26 apr 2011, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 apr 2011, 14:42

JuveSissoko je napisao/la: ma to kukanje im se vratilo 5. Maja, samo kukaju dzaba :lol:
Vama je vase postenje "vratilo" u julu 2006. godine. ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2011, 14:45

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: ma to kukanje im se vratilo 5. Maja, samo kukaju dzaba :lol:
jbga, nama se vratilo, mi odradili kaznu, sad je red na druge, mada oni nikad nece, uvijek je gori onaj koje osudjivan za nesto, nego onaj koji je nesto uradio a nije uhvacen, a svi znaju da je uradio, cisto da narod uziva, nego kako u Napulju, jel jos uvijek ima smeca, sta sindikat ili ti , "sindikat" radi po tom pitanju :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 apr 2011, 14:54

JuveSissoko je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
jbga, nama se vratilo, mi odradili kaznu, sad je red na druge, mada oni nikad nece, uvijek je gori onaj koje osudjivan za nesto, nego onaj koji je nesto uradio a nije uhvacen, a svi znaju da je uradio, cisto da narod uziva, nego kako u Napulju, jel jos uvijek ima smeca, sta sindikat ili ti , "sindikat" radi po tom pitanju :lol:

Jbga, sto juznije, to tuznije. Da nema fudbala na jugu, zivot bi bio crn, a ne siv. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 apr 2011, 14:54

Sad kad sam pogledao ponovo ovaj video, proradile su emocije, kada se samo sjetim ove utakmice, kako sam se bojao da ćemo primiti gol, jer je Barca napadala strašno, a mi sa igračem manje. Ali onda kontra i Zalayeta zabija za veliko slavlja.

Marcelo Zalayeta 8-) , jedan od draži igrača koji su igrali u Juventusu!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2011, 15:02

Sad kad sam pogledao ponovo ovaj video, proradile su emocije, kada se samo sjetim ove utakmice, kako sam se bojao da ćemo primiti gol, jer je Barca napadala strašno, a mi sa igračem manje. Ali onda kontra i Zalayeta zabija za veliko slavlja.

Marcelo Zalayeta 8-) , jedan od draži igrača koji su igrali u Juventusu!
to ti je taj Juve sto je sramotio Italiju po Europi :lol: a Birindeli je onim centarsutom otplatio sve plate sto je u Juventusu dobio,sve premije i besplatne ruckove :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []