Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Koliko puta su nam prodali ovaj isti sut za 3 u zadnjoj cetvrtini 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Na kraju smo ostali bez snage, malo sudije pogurale i to je to.
Ajmo dzuturume, vakat je kateter mijenjat
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Jbg.nema se sta zamjerit.Nadati se u Nedelju Aticu i Delalicu,pojacati i probati iskoristiti neuigranost i umor Srbije.
Od novih jedino Maric moze pomoci,ostali Ilici,Hrelje itd.nisu ni medju 20 igraca trenutno.
Od novih jedino Maric moze pomoci,ostali Ilici,Hrelje itd.nisu ni medju 20 igraca trenutno.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Realan rezultat. Nista vise se nije moglo ni ocekivati kad ti Arslanagic i Ilic igraju po 20 minuta, a Hrelja 15.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Ko će Srbima priključiti za iduću?
Premalo sam gledao, al sa Aticem i Robersonom siguran sam da bi egal utakmicu igrali.
Xavier ocaj nad ocajima. Avdic samo nabraja promasene trojke od pokusaja do pokusaja.
Steta ovolike razlike na kraju. Mogli smo ih kao i Hrvate ganjati u povratnoj utakmici.
Xavier ocaj nad ocajima. Avdic samo nabraja promasene trojke od pokusaja do pokusaja.
Steta ovolike razlike na kraju. Mogli smo ih kao i Hrvate ganjati u povratnoj utakmici.
Halilovic, Kamenjas, Kondic, Lazic, Gegic, Atic, Mutic i Pjanic...a uopste nije bilo nerealno imati ove igrace u ovom prozoru...
Sa njima bi ova utakmica bila na 5 razlike, jal za Tursku, jal za nas...
Ova generacija kosarkasa ce biti jedna od vecih tragedija ovog sporta, jer ce biti potrosena uzalud...
Ova generacija kosarkasa ce biti jedna od vecih tragedija ovog sporta, jer ce biti potrosena uzalud...
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kad je revans protuv Turkiye
20-2 u zadnjoj cetvrtini za Srbiju
Castaneda je ocaj nad ocajima. Bolje neka niko ne igra ako nam je ovo stranac.
Castaneda je ocaj nad ocajima. Bolje neka niko ne igra ako nam je ovo stranac.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
5 kvota bila na Srbiju na poluvremenu na -23
Don't believe the hype.
Ako Biberovic kojim slucajem dodje u Sarajevo kad budemo opet igrali je.bat mu najmilije od oca poganog Izudina pa redom sve sto ima citavih 40 minuta. Naravno, ako u medjuvremenu ne dozivi kakvu povredu koja ce ga trajno ostaviti u kolicima sto je zapravo jos povoljnija opcija. Mrtve ti one pogane je.bem smece ono sandzacko.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gegic i Kondic povrede, Kamenjasu klub nije dozvolio , Halilovic i Lazic se oprostili. Pjanic nema papire , Mutic ne zeli igrati .Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:50Halilovic, Kamenjas, Kondic, Lazic, Gegic, Atic, Mutic i Pjanic...a uopste nije bilo nerealno imati ove igrace u ovom prozoru...
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 nov 2025, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na kraju ubjedljiv poraz. Šteta. Momci su se trudili ali, ipak, je na kraju falilo kvaliteta. Castaneda užasan, ništa živo pogoditi ne može. Probati šta protiv Srbije, valjda se Atić i Delalić vrate pa da to liči na nešto.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Naravno da nece doci.
Radojevic u ekstazi jer okrecu mocne Švicarce
Na sta spade kuca petrovica
Radojevic u ekstazi jer okrecu mocne Švicarce
Na sta spade kuca petrovica
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 27 nov 2025, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Otkud ti to da Mutic ne zeli igrati, kad nikad nije ni dobio poziv?bordobijeli je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:53
Gegic i Kondic povrede, Kamenjasu klub nije dozvolio , Halilovic i Lazic se oprostili. Pjanic nema papire , Mutic ne zeli igrati .
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
TripleThreat
- Kontakt:
Smatram da se utakmica prelomila zbog Arslanagićevih katastrofalnih izgubljenih sredinom treće četvrtine, potpuno je okrenulo momentum na stranu Turske. Uz to, najviše je lapsusa u odbrani bilo dok je on na parketu bio. Kao komplement tome, Dario je predugo zadržao petorku Arslanagića, Hrelje, Vrabca, Penave i Marića. Jednostavno je preograničen poenterski domet te postave bio bez Sulejmanovića i Alibegovića.
Također, ne mogu se oteti dojmu da je Roberson bio umjesto Castanede da bi moglo dosta drugačije izgledati. Napisao sam to još prije par dana i za sada se ispostavilo da je Castaneda bio greška u ovom prozoru. Moguće je da bi Roberson uspio održati egal (kao što je to mnogo puta radio u našem dresu) u onim šutevima koje je Castaneda isforsirano uzimao i fulao. Nadam se da će me demantovati protiv Srbije, za sada je greška Darija.
Osim toga, nema se tu šta previše zamjeriti, iako je rezultat poprilično nereprezentativan. Jednostavno limitiran roster i to je od početka bilo jasno.
Ako ništa, pozitivni znaci su potezi Marića, koji je dokazao da ima potencijala za nešto minuta čak i u kompletnijim sastavima.
S druge strane, kada sam prije par dana spominjao da u rosteru nemamo potentnih slashera, namjerno Ilića nisam ubrojao. Nažalost, kao i u prethodnim nastupima za reprezentaciju, nije pokazao apsolutno ništa.
Također, ne mogu se oteti dojmu da je Roberson bio umjesto Castanede da bi moglo dosta drugačije izgledati. Napisao sam to još prije par dana i za sada se ispostavilo da je Castaneda bio greška u ovom prozoru. Moguće je da bi Roberson uspio održati egal (kao što je to mnogo puta radio u našem dresu) u onim šutevima koje je Castaneda isforsirano uzimao i fulao. Nadam se da će me demantovati protiv Srbije, za sada je greška Darija.
Osim toga, nema se tu šta previše zamjeriti, iako je rezultat poprilično nereprezentativan. Jednostavno limitiran roster i to je od početka bilo jasno.
Ako ništa, pozitivni znaci su potezi Marića, koji je dokazao da ima potencijala za nešto minuta čak i u kompletnijim sastavima.
S druge strane, kada sam prije par dana spominjao da u rosteru nemamo potentnih slashera, namjerno Ilića nisam ubrojao. Nažalost, kao i u prethodnim nastupima za reprezentaciju, nije pokazao apsolutno ništa.
"Your favorite player's favorite player" - MB
U pravu je covjek. Uvjeren sam da bi Roberson veceras imao 5 pogođenih trojki. I uopsteno bi bio korisniji jer je Xavier ocito i dalje u ocajnoj formi.
Kondic povrijedjen?bordobijeli je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:53Gegic i Kondic povrede, Kamenjasu klub nije dozvolio , Halilovic i Lazic se oprostili. Pjanic nema papire , Mutic ne zeli igrati .Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:50Halilovic, Kamenjas, Kondic, Lazic, Gegic, Atic, Mutic i Pjanic...a uopste nije bilo nerealno imati ove igrace u ovom prozoru...
Halilovic i Lazic jedu ****, isto kao sto jede Nurkic i kao sto jeo Sulejmanovic... Njih dvojica su trebali biti na ovoj utakmici...
Pjanicu su papiri **** formalnost, sto ih nisi zavrsio u **** 5 mjeseci otkako je igrao turnir u Kini?
Otkud da Mutic ne zeli igrati zacreprezentaciju?
Mislim da je Mula u ono vrijeme i fino ispracen, kako ce doticni proci. Jos ako bude utakmica koja ce nesto znaciti.Epidaurus je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:52Ako Biberovic kojim slucajem dodje u Sarajevo kad budemo opet igrali je.bat mu najmilije od oca poganog Izudina pa redom sve sto ima citavih 40 minuta. Naravno, ako u medjuvremenu ne dozivi kakvu povredu koja ce ga trajno ostaviti u kolicima sto je zapravo jos povoljnija opcija. Mrtve ti one pogane je.bem smece ono sandzacko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.