Pizda jedna prodana...ANamelessGhoul je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:36https://www.instagram.com/tarik.biberovic/
evo pocastite kopile
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bezz negdje nikad nisam čuo za taj klub u Aziji .19vendetta87 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:35Procitaj onda malo i gdje igra sad.bordobijeli je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:26Mislio sam da je stariji a on igra basket 3×3 negdje sam pročitao da ima želju da tu napravi ozbiljan rezultat s Reprezentacijom BIH .19vendetta87 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:22
Lazic je samo godinu stariji od Atica i Gegica, a dvije mlađi od Vrabca...![]()
Covjek broji 31 godinu. Jonas sa 33 zarađuje 10 mil. Vucevic sa 35 produzio za 21 mil ovu sezonu i vet dio price. Daleko je Nurkic od veteranskog ugovora za milijon. Sigurno ce imati ponude za ugovor na 2-4 sezone i za nas apsurdne pare.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:32Ove sezone njemu istice ugovor.... Sa ovakvim igrama koje igra u zadnje sezone u NBA, on moze dobiti samo ponudu 2 godisnjeg veteranskog minimalca....sta mislis hoce li igrati on u nekom Washingtonu za 1 milion $ koji cemu ostati poslije poreza godisnje ili ce doci u Dubaji za 2,5 miliona € godisnje u kojem nema poreza nikako...Drum je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:26Nurkic ce ostati u NBA i naredne 2-3 sezone.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:17
Jest grupa smrti, a vidjet ces kad ti se za 1-2 godine pocne ova generacija rasipati...
Ne kazem da bi se kvalifikovao za sigurno.... ali sa pristojnim trenerom kao sto je Djerdja i sa jos par gore navedenih igraca bi se mogao komotno potuci za pobjedu sa ovakvim postavama Srbije i Turske...
Nurkic i Garza ce ti sigurno biti dostupni u prozoru u junu.... Medjutim, naravno niko nece mrdnuti kurcem oko rijesavanja statusa Garze, jer debili nisu zavrsili ni Pjanica za 5 mjeseci, koja je cista formalnost...
Ona konjina iz Svojata od iduce godine ce sigurno biti u Evropi i sa njim crs sigurno biti u priliku da se potuces i sa Litvanijom i Italijom....medjutim mamlazu je bitnije da pise po Facebooku o Berbicu...
Vidjet ces kakve cemo imati sanse da se kvalifikujemo na slijedeci WB...
Dubajin se ove godine raspitivao za njega...
Igra kako je igrao svih ovih godina. Opet, konstantno drzi double-double brojeve za 10 godina karijere. Nije to malo za vrijeme provedeno na parketu. A u njegovom slucaju bas malo za danasnju kosarku.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 27 nov 2025, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Hajd zivi bili, pa vidjeli...Drum je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:45Covjek broji 31 godinu. Jonas sa 33 zarađuje 10 mil. Vucevic sa 35 produzio za 21 mil ovu sezonu i vet dio price. Daleko je Nurkic od veteranskog ugovora za milijon. Sigurno ce imati ponude za ugovor na 2-4 sezone i za nas apsurdne pare.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:32Ove sezone njemu istice ugovor.... Sa ovakvim igrama koje igra u zadnje sezone u NBA, on moze dobiti samo ponudu 2 godisnjeg veteranskog minimalca....sta mislis hoce li igrati on u nekom Washingtonu za 1 milion $ koji cemu ostati poslije poreza godisnje ili ce doci u Dubaji za 2,5 miliona € godisnje u kojem nema poreza nikako...
Daj covjece 2008 godina jbteVensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:26Što brate ? Ima da gori SarajevoSveti je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:16Tacno me stidVensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:12Obavezno ih dočekati sa turskim zastavama , ovacijama kao što smo znali , autima kružiti i trubiti Turkije Turkije Turkije
Kakvi jadni podanici ...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa ? Kakva je razlika ?
Misliš da bude se ne bi ponovilo ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Da nije ovog raskola u euro kosarci, ja bih prvi volio da se vrati i da bude na raspolaganju. Al znamo da i u tom slucaju isto nam je, bio u NBA ili nekom euroligasu.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:48Hajd zivi bili, pa vidjeli...Drum je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:45Covjek broji 31 godinu. Jonas sa 33 zarađuje 10 mil. Vucevic sa 35 produzio za 21 mil ovu sezonu i vet dio price. Daleko je Nurkic od veteranskog ugovora za milijon. Sigurno ce imati ponude za ugovor na 2-4 sezone i za nas apsurdne pare.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:32
Ove sezone njemu istice ugovor.... Sa ovakvim igrama koje igra u zadnje sezone u NBA, on moze dobiti samo ponudu 2 godisnjeg veteranskog minimalca....sta mislis hoce li igrati on u nekom Washingtonu za 1 milion $ koji cemu ostati poslije poreza godisnje ili ce doci u Dubaji za 2,5 miliona € godisnje u kojem nema poreza nikako...
Nema sanse.Mislim da vise nema ni blizu te turkofilije kao sto je tada bilo.VensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:51Pa ? Kakva je razlika ?L-Train je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:48Daj covjece 2008 godina jbteVensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:26
Što brate ? Ima da gori Sarajevo
Kakvi jadni podanici ...![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Rvati nam ovo ni danas ne mogu halaliti.VensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:51Pa ? Kakva je razlika ?L-Train je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:48Daj covjece 2008 godina jbteVensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:26
- VensanKasel
- Kontakt:
Jonas je trebao da potpiše za Panathinaikos, čak je doputovao u Atinu . U zadnji trenutak zbog insistiranja Jokića , Denver ga je potpisao .Drum je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:45Covjek broji 31 godinu. Jonas sa 33 zarađuje 10 mil. Vucevic sa 35 produzio za 21 mil ovu sezonu i vet dio price. Daleko je Nurkic od veteranskog ugovora za milijon. Sigurno ce imati ponude za ugovor na 2-4 sezone i za nas apsurdne pare.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:32Ove sezone njemu istice ugovor.... Sa ovakvim igrama koje igra u zadnje sezone u NBA, on moze dobiti samo ponudu 2 godisnjeg veteranskog minimalca....sta mislis hoce li igrati on u nekom Washingtonu za 1 milion $ koji cemu ostati poslije poreza godisnje ili ce doci u Dubaji za 2,5 miliona € godisnje u kojem nema poreza nikako...
Igra kako je igrao svih ovih godina. Opet, konstantno drzi double-double brojeve za 10 godina karijere. Nije to malo za vrijeme provedeno na parketu. A u njegovom slucaju bas malo za danasnju kosarku.
Vučević je slika i prilika današnjeg NBA , samo napad je bitan , odbranu ko yebe . Frajer na vrijeme skontao i to masno naplaćuje .
Juki je ovo zadnja sezona u NBA , pa Bertans prije 5 godina potpisao za 80 miliona i gdje je sad ?
Dali Musi 3 miliona , daću i Juki koliko bude tražio .
Ne bi, to je bilo upravo zbog Hrvata i sve je krenulo iz Mostara. Ljudi su više navijali protiv Hrvatske, nego za Tursku. Sve zbog finih komšija sa crnim majicama iz ulice Jure Francetića u Mostaru.VensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:51Pa ? Kakva je razlika ?L-Train je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:48Daj covjece 2008 godina jbteVensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:26
-
TripleThreat
- Kontakt:
Pa vidiš da nije samo zbog tog... Da smo dobili barem jednu od dvije protiv Litvanije, prenijeli bi bodove i prošli bi bez obzira.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:19Mi se nismo kvalifikovali na WB samo radi kos razlike protiv CG...da smo izgubili manje od 9 u Podgorici otisli bi na WB umjesto Crne Gore...TripleThreat je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:09Ne bih ja rekao da je ovaj WC historijska prilika, s obzirom na grupu kojoj smo (bez obzira što su i ostali desetkovani) i s kojom se križamo. Međutim, ispalo je da imamo neku priliku, ako dobijemo sljedeću utakmicu. Ali nije historijska utakmica.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:05
Ne pricam o takvim stvarima...
Halilovic i Lazic nisu trebali srat i ne igrati, jeb'o ih Berbic obojicu...
Prosli i nadolazeci WC su bili historijske prilike da se plasiramo i odemo na njih... Prosli WC je usr'o Adis sa porazom u Podgorici od 20 razlike, a sada smo krenuli opet sa nasim tipicnim sranjima...o tim stvarima govorim...
Btw ja bih rekao da nas je koštao i onaj dvomeč protiv Litvanije dok nas je Bosnić još vodio.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
TripleThreat
- Kontakt:
Veteranski minimum je $3,65 miliona ove godine u NBA bio, a sljedeće će biti još veći vjerovatno... Uz sve poreze i ostalo, opet je vjerovatno rentabilnije.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:32Ove sezone njemu istice ugovor.... Sa ovakvim igrama koje igra u zadnje sezone u NBA, on moze dobiti samo ponudu 2 godisnjeg veteranskog minimalca....sta mislis hoce li igrati on u nekom Washingtonu za 1 milion $ koji cemu ostati poslije poreza godisnje ili ce doci u Dubaji za 2,5 miliona € godisnje u kojem nema poreza nikako...Drum je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:26Nurkic ce ostati u NBA i naredne 2-3 sezone.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:17
Jest grupa smrti, a vidjet ces kad ti se za 1-2 godine pocne ova generacija rasipati...
Ne kazem da bi se kvalifikovao za sigurno.... ali sa pristojnim trenerom kao sto je Djerdja i sa jos par gore navedenih igraca bi se mogao komotno potuci za pobjedu sa ovakvim postavama Srbije i Turske...
Nurkic i Garza ce ti sigurno biti dostupni u prozoru u junu.... Medjutim, naravno niko nece mrdnuti kurcem oko rijesavanja statusa Garze, jer debili nisu zavrsili ni Pjanica za 5 mjeseci, koja je cista formalnost...
Ona konjina iz Svojata od iduce godine ce sigurno biti u Evropi i sa njim crs sigurno biti u priliku da se potuces i sa Litvanijom i Italijom....medjutim mamlazu je bitnije da pise po Facebooku o Berbicu...
Vidjet ces kakve cemo imati sanse da se kvalifikujemo na slijedeci WB...
Ovo je posljedica pojave Erdogana na politickoj sceni. Turska se odjednom budi, izdize i postaje bitan faktor u svijetu. A Bosnjo poletio kao da ga Turci bilo sta pitaju ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Prvi ja najviše mrzim ustaše , ali da idem kroz moj grad autom , trubim sa zastavom jedne Turske i da je slavim , ipak je to jedan novi nivo debilizma .Nah1ddd je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:58Ne bi, to je bilo upravo zbog Hrvata i sve je krenulo iz Mostara. Ljudi su više navijali protiv Hrvatske, nego za Tursku. Sve zbog finih komšija sa crnim majicama iz ulice Jure Francetića u Mostaru.VensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:51Pa ? Kakva je razlika ?
-
TripleThreat
- Kontakt:
Manji debilizam nego kad Mostarom grme psovke Bosne i Hercegovine nakon pobjede Hrvatske, kako god okreneš...
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa bravo , spusti se na njihov nivo . Zato si tu i gdje jesi .TripleThreat je napisao/la: ↑27 nov 2025, 22:06Manji debilizam nego kad Mostarom grme psovke Bosne i Hercegovine nakon pobjede Hrvatske, kako god okreneš...
Turska ti se zahvaljuje tako što ti godinama uzima tvoje igrače . Još jednom bravo .
Haj nemoj **** ziv bio...TripleThreat je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:59Pa vidiš da nije samo zbog tog... Da smo dobili barem jednu od dvije protiv Litvanije, prenijeli bi bodove i prošli bi bez obzira.Vaya je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:19Mi se nismo kvalifikovali na WB samo radi kos razlike protiv CG...da smo izgubili manje od 9 u Podgorici otisli bi na WB umjesto Crne Gore...TripleThreat je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:09
Ne bih ja rekao da je ovaj WC historijska prilika, s obzirom na grupu kojoj smo (bez obzira što su i ostali desetkovani) i s kojom se križamo. Međutim, ispalo je da imamo neku priliku, ako dobijemo sljedeću utakmicu. Ali nije historijska utakmica.
Btw ja bih rekao da nas je koštao i onaj dvomeč protiv Litvanije dok nas je Bosnić još vodio.
Jel tebi realnije da smo pobjedilu utakmicu protiv Litvanije ili da smo od CG izgubilu manje od 10 razlike u utakmici gdje si imao na raspolaganju sve igrace (Musa, Nurkic, Roberson), a CG nije igrao ni Vucevic, ni Dubljevic... Nama su u tom mecu igraci u Buducnosti pravili djecu...
CG te otrese k'o slinu i onda kada se malo presaberes i kada ti proradi inat, kroz 3 dana ti onda po pobjedis Francusku u najjacem sastavu...
-
TripleThreat
- Kontakt:
Pogubljen je Sulejmanović u odbrani i inače
Da li se prenose bodovi protiv posljednjeplasirane ekipe za sljedeću fazu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"