Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2025/26
Mislim da hoce reci da galama vise ne prolazi,ali ljudi zaboravljaju da je Jasikevicius sa Fenerom prosle sezone uzeo titulu,a preslika Zeljka sto se tice karaktera.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakve veze ima njegovo znanje? Gdje sam to uopste spomenuo? @L-train je upravo rekao ono na sta sam mislio. E eto vidit ces da apsolutno nista nece promijeniti ovo odbijanje ostavke.VensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 17:15Ti ako misliš da je Žejkovo znanje o košarci svedeno na bogaranje i psovanja svega živog , bolje nemoj pisati . Uz dužno poštovanje prema tebi , to i znaš .DamirT je napisao/la: ↑27 nov 2025, 15:08Nece oni nista postici sa odbijanjem ostavke. Procitan trener, nesto kao Mourinho u fudbalu. Bogaranje igracima, psovanje svega zivog je prolazilo prije 20+ godina. Sad su drugacija vremena. Jedino kad su mogli sta uraditi, ona prva sezona otkad su se vratili. Ali neka zahvale debilu Punteru koji je zapoceo onu tucu u Madridu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa on je napisao upravo suprotno od onoga šta ti misliš yebo ga ti ...DamirT je napisao/la: ↑27 nov 2025, 17:29Kakve veze ima njegovo znanje? Gdje sam to uopste spomenuo? @L-train je upravo rekao ono na sta sam mislio. E eto vidit ces da apsolutno nista nece promijeniti ovo odbijanje ostavke.VensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 17:15Ti ako misliš da je Žejkovo znanje o košarci svedeno na bogaranje i psovanja svega živog , bolje nemoj pisati . Uz dužno poštovanje prema tebi , to i znaš .DamirT je napisao/la: ↑27 nov 2025, 15:08Nece oni nista postici sa odbijanjem ostavke. Procitan trener, nesto kao Mourinho u fudbalu. Bogaranje igracima, psovanje svega zivog je prolazilo prije 20+ godina. Sad su drugacija vremena. Jedino kad su mogli sta uraditi, ona prva sezona otkad su se vratili. Ali neka zahvale debilu Punteru koji je zapoceo onu tucu u Madridu.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Drag mi je Obradovic, ali njegovo vrijeme je proslo. Najuspjesniji trener u Europi, neka to i ostane. Ne treba mu ovo.
Nekako, u njemu vidim Husrefa Musemica. Treeba znati kad je kraj.
Nekako, u njemu vidim Husrefa Musemica. Treeba znati kad je kraj.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije baš tako , pogotovo poređenje sa Musemićem .
Sarajevo zovne Musemića kada neće niko drugi da dođe .
Dok vi yebete mrtve Musemiću , navijači Partizana obožavaju Žoca i daju bezrezervnu podršku .
Kod Željka je problem što traži maksimalnu koncentraciju , da živiš košarku što bi se reklo .
Po meni samo bi trebao da posluša savjet od Saše Obradovića , koji je rekao da je prije bio autokrata i nije slušao igrače , sad je obrnuto . Čak tokom igre pita dogovara se sa igračima, što je prije bilo nemoguće .
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma ovo na drustvenim mrezama polako prerasta u tesku patetiku.
Ljudi pisu takve stvari da bi neko slabije upucen pomislio da je covjek umro.
Nije trener vise, legendo hvala ti za sve, sretno u buducnosti, ides dalje.
Imao je on i pored svih svojih trenerskih vrlina Boga mi i mana, pogled na tabelu najbolje tome svjedoci.
Nije ovo vise Partizan koji je skuckao roster za 5 miliona vec ke ekipa koja je rame uz rame sa ostalim timovima kad se o budzetu prica.
Al eto ljudi ga vjerovatno vezu uz neki otpor Pickoustom i njegovoj Zvezdi pa to sve dobija neku novu dimenziju.
Ljudi pisu takve stvari da bi neko slabije upucen pomislio da je covjek umro.
Nije trener vise, legendo hvala ti za sve, sretno u buducnosti, ides dalje.
Imao je on i pored svih svojih trenerskih vrlina Boga mi i mana, pogled na tabelu najbolje tome svjedoci.
Nije ovo vise Partizan koji je skuckao roster za 5 miliona vec ke ekipa koja je rame uz rame sa ostalim timovima kad se o budzetu prica.
Al eto ljudi ga vjerovatno vezu uz neki otpor Pickoustom i njegovoj Zvezdi pa to sve dobija neku novu dimenziju.
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Ali Zeljko nema u Partizanu domaceg igraca kao sto je Kalinic u Zvezdi i koji drzi sve, od svlacionice preko klupe i do terena, odbrane i napada na terenu. Upravo na njega je Sale i mislio kad je izjavio to u vezi dogovora sa igracima. I kad u toku utakmice trazi misljenje igraca, pa onda donosi neke odluke.VensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:36Nije baš tako , pogotovo poređenje sa Musemićem .
Dok vi yebete mrtve Musemiću , navijači Partizana obožavaju Žoca i daju bezrezervnu podršku .
Kod Željka je problem što traži maksimalnu koncentraciju , da živiš košarku što bi se reklo .
Po meni samo bi trebao da posluša savjet od Saše Obradovića , koji je rekao da je prije bio autokrata i nije slušao igrače , sad je obrnuto . Čak tokom igre pita dogovara se sa igračima, što je prije bilo nemoguće .
U Denveru Jokic uzme tablu od trenera i crta akciju.
- VensanKasel
- Kontakt:
Znam da je mislio na Kalinića , čak sam i gledao tu utakmicu jer je Kalinić dobio 5 ličnih i Sale mu koji minut poslije obraća , baš je kamera to snimila .Sanfrancisco je napisao/la: ↑28 nov 2025, 00:07Ali Zeljko nema u Partizanu domaceg igraca kao sto je Kalinic u Zvezdi i koji drzi sve, od svlacionice preko klupe i do terena, odbrane i napada na terenu. Upravo na njega je Sale i mislio kad je izjavio to u vezi dogovora sa igracima. I kad u toku utakmice trazi misljenje igraca, pa onda donosi neke odluke.VensanKasel je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:36Nije baš tako , pogotovo poređenje sa Musemićem .
U Denveru Jokic uzme tablu od trenera i crta akciju.
Ima kapitena onog mrtvaca Marinkovića , više želje i borbe ima Pokuševski od njega . Jedan od vodećih problema što niko u Partizanu nema ono što je Lessor imao , Tajrik je izgledao da će biti takav ali ove sezone je baš miran . Kad se prave ove serije i kada je protivnik u naletu niko da se sjeti da proba iznuditi slobodna bacanja , da zaradi tehničku ili nesportsku , da se zakači sa protivnikom samo da omete protivnika i prekine seriju . Ravna linija , promašaj i nazad u odbranu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.