FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Daj Bože da je tako. Protiv Darmstadta se odreći kupa?? Kada znaš da ti treba love i da bi evt. domaćom tekmom napunio kasu, plus premije.
Ne igra se kup svake 2 sedmice da opterećuješ ekipu koja igra u drugoj ligi.
Svašta se može pročitati, ali ne čudi.
Ne igra se kup svake 2 sedmice da opterećuješ ekipu koja igra u drugoj ligi.
Svašta se može pročitati, ali ne čudi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Jes vala i ja citam i ne vjerujem. skoro milion za prolazak dalje i da se tek tako odreknu
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Upoznaj neutrala i nema čuđenja
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Taman primiše gol, pomalo naivno, šteta.
1:1, još 15 minuta.
Gledam usporeni snimak, Karius...mogao je vala bolje reagirati.
1:1, još 15 minuta.
Gledam usporeni snimak, Karius...mogao je vala bolje reagirati.
Kakav promasaj, jao, jao...
Utakmica u kojoj su obje ekipe mogle pobijediti.
Utakmica u kojoj su obje ekipe mogle pobijediti.
Sami krivi za poraz, potpuno bez razloga, nestvarne greske u odbrani i oba gola kriva odbrana sa postavljanjem.
Nista, mora se nekad i izgubiti.
Nista, mora se nekad i izgubiti.
Nadam se Danas pozitivnom rezultatu i da se malo emocije smire. Al Bit ce tesko fakat , jer fale neki igraci..
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Do sada 1:0, nadam se drugom golu i pobijedi. U proslom kolu se bespotrebno izgubilo u 90oj.
Elver. se cini kao kvalitetniji tim od Schalkea. Opet u vrhu tabele haos.
Elver. se cini kao kvalitetniji tim od Schalkea. Opet u vrhu tabele haos.
Najslabiji mec ove sezone, igraci pored reprezentativne atmosfere djeluju jako umorno na terenu.
Pohvale za domacina, odlicni navijaci i odlicno navijanje.
Slijedi Paderborn kuci.
Pohvale za domacina, odlicni navijaci i odlicno navijanje.
Slijedi Paderborn kuci.
Tvrdja i jaka utakmica, Paderborn dobro postavljen, individualni kvalitet i Kenanova magija doprinjeli su pobjedi i novim bodovima.
Strasna atmosfera, slavljenicka, pozitivni vibe u ekipu.
Najjaca scena Katic, umalo autogol
Strasna atmosfera, slavljenicka, pozitivni vibe u ekipu.
Najjaca scena Katic, umalo autogol
Od utakmice do utakmice, zajednistvo odavno nije bilo vece, kohezija se vidi i to donosi rezultate.
Ubrzo počinje drugi dio, pa da se i ja malo ovdje aktiviram.
Očekuje se, da će u Berlin doputovati oko 20 hiljada navijača Schalkea i da bi na kraju trebali da idu u korteu do Olimpijskog stadiona. To će biti jako zanimljivo
Očekuje se, da će u Berlin doputovati oko 20 hiljada navijača Schalkea i da bi na kraju trebali da idu u korteu do Olimpijskog stadiona. To će biti jako zanimljivo
Teška utakmica za Schalke. Karius i odbrana su se borili, napad skoro pa sterilan. Kao što poslije meča reće Karius(na RTL-u), igra se utakmica po utakmicu i svaki bod je bitan.
Nije baš bilo 20 hiljada, ali cijela sjeverna tribina popunjena navijačima Schalke-a.
Ono što je na neki način obilježilo utakmicu, više od dešavanja na terenu, je sukob ultrasa Herte i policije, poslije koje su navijači napustili stadion. Po obavijesti Herta Ultrasa "policija je isprovocirala" sukob
Nije baš bilo 20 hiljada, ali cijela sjeverna tribina popunjena navijačima Schalke-a.
Ono što je na neki način obilježilo utakmicu, više od dešavanja na terenu, je sukob ultrasa Herte i policije, poslije koje su navijači napustili stadion. Po obavijesti Herta Ultrasa "policija je isprovocirala" sukob
Mogao bi Džeko da dođe. To bi bilo interesantno.
Schalkeu fali vezna linija, on u godinama, ali je drugačiji tip igrača od Sylla-e. On se izvlači po loptu, nije tipični sidraš.
Navodno je od danas zapratio Schalke na Instagramu
nemam Instagram, ali čujem od poznanika 
Schalkeu fali vezna linija, on u godinama, ali je drugačiji tip igrača od Sylla-e. On se izvlači po loptu, nije tipični sidraš.
Navodno je od danas zapratio Schalke na Instagramu
Kao što sam i pisao, prije nekoliko dana, a prije naših portala, Džeko je prešao u Schalke.
Također, kao što sam i to napisao, Marin Ljubičić iz Union Berlina je bio interesantan, ali je u dva kola uzastopno dao po gol i počeo se premišljati.
Sa druge strane Miron, Nikola, ali i Sead Kolašinac su odigrali u dolasku Džeke u Gelsenkirchen.
Mišljenja navijača su prilično podijeljena. Večina su sretni, jer je velika zvijezda došla, ali mnogi postavljaju pitanje njegovih godina. Sada se i postavlja pitanje, hoće li biti Raul scenario ili Ibišević/drugi povratak Huntelaara scenario? Znači ili će biti dobro ili će biti fijasko.
Naravno, mnogi napominju, što sam također ranije spominjao. Vezni red Schalkea je prilično tanak i prilično teško će Džeko dobijati lopte. Ali kao što sam također napisao. Džeko se za razliku od Gomisa i Sylla-e izvlaći često u stranu i odvlaći svoje čuvare, a zna ubaciti loptu u for drugom napadaču, koji bi onda trebao imati više prostora.
Ja se nadam, da neće biti ni Raul, a ni Ibišević/drugi dolazak Huntelaara scenario. Nego, da će jednostavno biti Džeko scenario. U kome će na kraju Schalke uspjeti uz pomoć Džeke, da se plasira u prvu ligu.
Glückauf Schalke
Također, kao što sam i to napisao, Marin Ljubičić iz Union Berlina je bio interesantan, ali je u dva kola uzastopno dao po gol i počeo se premišljati.
Sa druge strane Miron, Nikola, ali i Sead Kolašinac su odigrali u dolasku Džeke u Gelsenkirchen.
Mišljenja navijača su prilično podijeljena. Večina su sretni, jer je velika zvijezda došla, ali mnogi postavljaju pitanje njegovih godina. Sada se i postavlja pitanje, hoće li biti Raul scenario ili Ibišević/drugi povratak Huntelaara scenario? Znači ili će biti dobro ili će biti fijasko.
Naravno, mnogi napominju, što sam također ranije spominjao. Vezni red Schalkea je prilično tanak i prilično teško će Džeko dobijati lopte. Ali kao što sam također napisao. Džeko se za razliku od Gomisa i Sylla-e izvlaći često u stranu i odvlaći svoje čuvare, a zna ubaciti loptu u for drugom napadaču, koji bi onda trebao imati više prostora.
Ja se nadam, da neće biti ni Raul, a ni Ibišević/drugi dolazak Huntelaara scenario. Nego, da će jednostavno biti Džeko scenario. U kome će na kraju Schalke uspjeti uz pomoć Džeke, da se plasira u prvu ligu.
Glückauf Schalke
Danas igra Schalke
Vidjet ćemo, da li bi Džeko trebao startati. Lično mislim, da bi trebao ući eventualno u drugom poluvremenu. Al' jbg. tradicija, da velika pojačanja odmah startaju utakmicu. Još je i prva ove godine u G'kirchenu. Navodno još nije potpuno zaliječio povredu stopala. Standardni lijevi bek, 20-godišnji Vitalie Becker bi trebao izostati. On je jako bitan igrač u formaciji Mirona Muslića. Čak je dao i dva gola ove sezone.
K'lautern je dobra ekipa i Schalkeu neće biti lako. Oni još imaju svoju računicu, kako bar do trećeg mjesta i sigurno, da će danas učiniti sve, da dođu do pobjede.
Vezni red bi sljedeće sedmice trebao pojačati Dejan Ljubičić iz Dinama Zagreb. On bi danas već trebao gledati utakmicu iz počasne lože Veltins Arene. Da, to je onaj, što je pišao po ogradi džamije u Kiseljaku i bacao pivske flaše po istoj. Poslije se pravdao kako je bio mlad i pijan. Bili smo i mi mnogi mladi i pijani, pa nismo išli skrnaviti tuđe bogomolje. Uglavnom, biće interesantno kako će se uklopiti u ekipu. Schalkeu očajnički treba pojačanje u veznom redu
Vidjet ćemo, da li bi Džeko trebao startati. Lično mislim, da bi trebao ući eventualno u drugom poluvremenu. Al' jbg. tradicija, da velika pojačanja odmah startaju utakmicu. Još je i prva ove godine u G'kirchenu. Navodno još nije potpuno zaliječio povredu stopala. Standardni lijevi bek, 20-godišnji Vitalie Becker bi trebao izostati. On je jako bitan igrač u formaciji Mirona Muslića. Čak je dao i dva gola ove sezone.
K'lautern je dobra ekipa i Schalkeu neće biti lako. Oni još imaju svoju računicu, kako bar do trećeg mjesta i sigurno, da će danas učiniti sve, da dođu do pobjede.
Vezni red bi sljedeće sedmice trebao pojačati Dejan Ljubičić iz Dinama Zagreb. On bi danas već trebao gledati utakmicu iz počasne lože Veltins Arene. Da, to je onaj, što je pišao po ogradi džamije u Kiseljaku i bacao pivske flaše po istoj. Poslije se pravdao kako je bio mlad i pijan. Bili smo i mi mnogi mladi i pijani, pa nismo išli skrnaviti tuđe bogomolje. Uglavnom, biće interesantno kako će se uklopiti u ekipu. Schalkeu očajnički treba pojačanje u veznom redu
Igra kao u prvom dijelu sezone, čvrsta odbrana, u napadu šta zabiju.
Nakon promašenog zicera Beckera, kazna s druge strane, uđe čovjek i 30 sekundi nakon ulaska odmah zabija.
Fali tu napada, Džeko se ne zagrijava, nešto oko stopala, prodaju Sillu a ambicija Bundesliga, zanimljivo (inače transfer ca. 7 miliona eura što je veliki novac za drugu ligu).
Inače su Teufeli dobili Schalke i kod kuće 1:0.
Nakon promašenog zicera Beckera, kazna s druge strane, uđe čovjek i 30 sekundi nakon ulaska odmah zabija.
Fali tu napada, Džeko se ne zagrijava, nešto oko stopala, prodaju Sillu a ambicija Bundesliga, zanimljivo (inače transfer ca. 7 miliona eura što je veliki novac za drugu ligu).
Inače su Teufeli dobili Schalke i kod kuće 1:0.
Lagan poraz, zasluženo ljudi pobijediše. Realno su sve ekipe tu, neko s više sreće ispred.
Slijedi jako težak raspored, fali tu dosta toga u napadu.
Slijedi jako težak raspored, fali tu dosta toga u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.