Tu pricu Emir moze podvaljivati nekome drugom, ali to je cista laz. Oni su se tu ekstremno mnogo “iskurvali” i bilo je tacno ovako kako sam napisao, jer igrom slucaja tu stvar znam od pocetka do kraja.rishovski je napisao/la: ↑28 nov 2025, 23:32Druze ti mozes pricat sta hoces,Boša se uključio tek poslije kad su Emiru iz saveza rekli da sam plati papire ako već želi igrati za Bosnu...To ljudi u Žepču znaju jer je on sam to rekao i koliko vidim ne mrze ga ljudi dole,ni Bošnjaci ni Hrvati. I nije on prvi a ni zadnji kojeg smo izgubili i kojeg cemo izgubiti u svim sportovima. Lik je prihvatio jer je automatski prestao biti stranac u Feneru. Nista njemu turski savez nije mogao ponuditi sto vec nije imao u Feneru kad je lova u pitanju.Samo sto nije zelio da bude bez reprezentacije jer je imao i apetite za NBA ligu...DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 23:01Cista laz. U Litvaniji su on i otac obecali noc pred utakmicu s Makedonijom da ce igrati za nas u narednom periodu. Poslije toga se ukljucio Bosin sin i dobili su preozbiljnu lovu od KS Turske. Bosa je bio selektor i njemu trener u Feneru, a onda su mogli dovesti jos jednog stranca.rishovski je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:51Ne znam samo sto pričate o našim igračima koji igraju za Tursku ili su igrali...
Svi znaju da je godinama cirkus u savezu,bio je cirkus i kad su za Preldžića trebali platiti savezu Slovenije 180.000 KM za papire i onda rekli Preldžiću da on sam to plati.. Došla Turska dala pare i uzela ga...
I koliko god vi kenjali o Preldžiću lik je u tom Žepču napravio dvoranu od svojih para i doveo Orlovik u prvu ligu,igra za taj klub,razvija mlade igrače koji igraju za mlađe selekcije BiH... Napravili i drugi tim za razvoj igrača koji također igra ligu.
Pokrenuo je nešto i radi godinama unazad...
Šta su ostale patriote uradile za košarku ili fudbal u BiH,osim gradnje zgrada i mini hidrocentrala...
Inace veceras sam dobio informaciju da je Misko zavrsio i dogovorio sa Dubaijem da ne dolaze na okupljanje i igranje za reprezentaciju.
To sto se on poslije toga pokusavao oprati na razne nacine, ali nije pilo vode je neka druga stvar. Uzeli su ozbiljnu lovu ispod stola, oslobodili dodatno mjesto stranca i svima je to super doslo. Neka im je na cast sto su pogazili datu rijec. Da je ova prica meni dosla iz Saveza, uzeo bi je s rezervom npr. nego cak od strane ljudi koji su bili ekstremno blizu njega.
Bili smo na jednoj svadbi skupa davno, davno i pjeva neku pjesmu gdje se Bosna spominje i kaze j…ga bilo je sta je bilo. I pored svega toga je napravio na carsiji apartmane za izdavanje, itd.