Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemaju muda otici u banjaluku

Ocito ne mogu nista, a vidjet cemo ima li neko.od novinara pameti da napise clanak o tome koliko sr ovo puta desilo i da li j policija nesposobna.jurisicduska je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:37Ma mogu oni obezbijediti 15.000 da hoće.Argentina je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:33Mislim da je politicka stvar prvenstveno, ali to ne umanjuje po meni cinjenicu da je ministar policije pudlica i da ovim potezom pokazuje da ne moze obezbjediti par stotina navijaca.jurisicduska je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:57
Je li stvarno mislis ti ko odrasla osoba da je razlog ovog nesposobnost ili amaterizam , da nema nikakva druga namjera iza toga da skupine iz federacije moraju dostavljati podatke kao da idu u drugu drzavu ? Ozbiljno pitam pricamo opcenito , ni o kakvoj skupini pojedinacno.![]()
Kad znaju informacije s foruma predstaviti kao izbor i "saznajemo eksluzivno", mogu malo i policiju ismijati
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znam da su bosanski srbi nadareno glupi, ali ti si posebno.Vorovus je napisao/la: ↑28 nov 2025, 18:29Evo ga forumski portparol grupe, tvoj se odgovor cekao. Boli te qrac, svakako ne ides na gostovanja.
Ali poslije 2 minute od frke u Doboju imas info jel se fotograf upišao ili nije i jel dobio puno ili malo batina, jel vracen telefon ili nije. Ti si u navijackoj VAR sobi.
Fk Željezničar.
Mislim da smo već pisali o tome. Da je zdrave pameti, sve i jednom klubu, koji nije u stanju obezbjediti predviđen broj mjesta gostujućim navijačima, treba suspendovati stadion u prvom sljedećem kolu. Pa ako opet do sljedećeg kola ne obezbjediš mjesto gostujućim navijačima, suspendovati na 2 kola itd itd recipročno povećavati.
Fudbal se igra zbog navijača!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Fudbal se u našoj državi ne igra zbog navijača. Da se igra zbog navijača, ubica Vedrana bi davno bio iza rešetaka, navijači bi gledali svih 90 minuta i imali bi omogućeno gostovanje bez komplikacija i tražene papirologije.AvantiBL je napisao/la: ↑29 nov 2025, 07:38Mislim da smo već pisali o tome. Da je zdrave pameti, sve i jednom klubu, koji nije u stanju obezbjediti predviđen broj mjesta gostujućim navijačima, treba suspendovati stadion u prvom sljedećem kolu. Pa ako opet do sljedećeg kola ne obezbjediš mjesto gostujućim navijačima, suspendovati na 2 kola itd itd recipročno povećavati.
Fudbal u našoj državi se igra zbog moći, zbog para, a ovo drugo je posebno došlo do izražaja u zadnje 3-4 godine, od kako se došlo u situaciju da i naši klubovi mogu ugledati euro takmičenja.
I nije stvar da nisu u mogućnosti obezbjediti već jednostavno ne žele. Manje posla kod organizacije, što klubu što MUPu.
Nikad poraz, samo lekcija.
Vicevi se pricaju o Muji i Hasi... Husi, Fati, Sulji, a ne o bosanskim Srbima.Pablo11 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 03:10Znam da su bosanski srbi nadareno glupi, ali ti si posebno.Vorovus je napisao/la: ↑28 nov 2025, 18:29Evo ga forumski portparol grupe, tvoj se odgovor cekao. Boli te qrac, svakako ne ides na gostovanja.
Ali poslije 2 minute od frke u Doboju imas info jel se fotograf upišao ili nije i jel dobio puno ili malo batina, jel vracen telefon ili nije. Ti si u navijackoj VAR sobi.
U ovoj zemlji je sve politika, pa i fudbal a tek navijacke grupe. U svakom slucaju nek si j… m… ko god da je zabranio gostujuce najvijace po BiH gudurama. Sportski pozdravtabba77 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 08:19Fudbal se u našoj državi ne igra zbog navijača. Da se igra zbog navijača, ubica Vedrana bi davno bio iza rešetaka, navijači bi gledali svih 90 minuta i imali bi omogućeno gostovanje bez komplikacija i tražene papirologije.AvantiBL je napisao/la: ↑29 nov 2025, 07:38Mislim da smo već pisali o tome. Da je zdrave pameti, sve i jednom klubu, koji nije u stanju obezbjediti predviđen broj mjesta gostujućim navijačima, treba suspendovati stadion u prvom sljedećem kolu. Pa ako opet do sljedećeg kola ne obezbjediš mjesto gostujućim navijačima, suspendovati na 2 kola itd itd recipročno povećavati.
Fudbal u našoj državi se igra zbog moći, zbog para, a ovo drugo je posebno došlo do izražaja u zadnje 3-4 godine, od kako se došlo u situaciju da i naši klubovi mogu ugledati euro takmičenja.
I nije stvar da nisu u mogućnosti obezbjediti već jednostavno ne žele. Manje posla kod organizacije, što klubu što MUPu.
Sta ces na forumu Muje i Hase, mrs na forum nekog milosa ili nikole.Vorovus je napisao/la: ↑29 nov 2025, 09:16Vicevi se pricaju o Muji i Hasi... Husi, Fati, Sulji, a ne o bosanskim Srbima.Pablo11 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 03:10Znam da su bosanski srbi nadareno glupi, ali ti si posebno.Vorovus je napisao/la: ↑28 nov 2025, 18:29
Evo ga forumski portparol grupe, tvoj se odgovor cekao. Boli te qrac, svakako ne ides na gostovanja.
Danas očekujem uspjehe gostujućih ekipa.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Danas je pitanje sa koliko razlike 
To ti je zato sto su vicevi iz BiH krenuli
Mujo i haso su sinonim za vic kao i audicija
Lud zbunjen normalan najgledanija serija u Srbiji i Hrvatskoj
Svi smo mi na neki nacin vic, evo bas gledam direktora bolnice djajica u Bl kokain sredjuje i ne vjerujem kako ga mile pusti niz tobogan
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sve tacno ali nije to poenta sto sam htio reciNoDi80 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 10:33To ti je zato sto su vicevi iz BiH krenuli
Mujo i haso su sinonim za vic kao i audicija
Lud zbunjen normalan najgledanija serija u Srbiji i Hrvatskoj
Svi smo mi na neki nacin vic, evo bas gledam direktora bolnice djajica u Bl kokain sredjuje i ne vjerujem kako ga mile pusti niz tobogan
- Combattente87
- Kontakt:
Žao mi je, ali moraću te unaprijed razočarati, bar što se grada sa Vrbasa tiče
U smogojevu je već druga priča, posebno jer se Klafu drma stolica, a Real ko Real, ko nije istrčao na teren, nije im ni zabio bar 2 komada
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- luckystrike
- Kontakt:
Voliš ti smoga jelde?
-
KosevoZove
- Kontakt:
Balavac samo na ignore debila treba staviti vjeruj mi!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Danas tri keca, yebiga.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nadam se da je forumska mitomanska brigada krenula put šeher BL, te da će na taj način opravdati zayebancije na naš račun nakon što nam je, od istog MUP-a, zabranjeno gostovanje u Prijedor.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.