FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
P I Č K E E E E E E E E!!!!!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Gdje je i sta radi Amar Rahmanovic? On i Cimirot u tandemu su mokri san pitara, kae prekucat cemo ligu s njima. Jbg, da Cimi ima Amara ispred sebe mozda bi imao i vise od 2 dodira po poluvremenu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
P I Č K E T I N E E E E E. ! ! !
-
RaymondRed
- Kontakt:
Jos nam polovnjaka trebanapoleon72 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 17:14Gdje je i sta radi Amar Rahmanovic? On i Cimirot u tandemu su mokri san pitara, kae prekucat cemo ligu s njima. Jbg, da Cimi ima Amara ispred sebe mozda bi imao i vise od 2 dodira po poluvremenu.
- napoleon72
- Kontakt:
Delaca na gol obavezno, Tatomirovica nazad, Stojceva vidjet da dijeli lopte...RaymondRed je napisao/la: ↑29 nov 2025, 17:20Jos nam polovnjaka trebanapoleon72 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 17:14Gdje je i sta radi Amar Rahmanovic? On i Cimirot u tandemu su mokri san pitara, kae prekucat cemo ligu s njima. Jbg, da Cimi ima Amara ispred sebe mozda bi imao i vise od 2 dodira po poluvremenu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
KosevoZove
- Kontakt:
Mrvah J*** mu svu fameluju krminalnu daj igracima plate koje si im sam dao nego da klub i navijaci trpe. Do kraja tekme 0:1 ce biti nemoj da vas iznenadi.do boljih vremena
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
P I Č K U R I N E. ! ! !
MIRVIĆU SMRADUUUUUUUUUUUU!!!!
MIRVIĆU SMRADUUUUUUUUUUUU!!!!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Izgubis od rudara za 10 min o cemu mi vise da pricamo, ovo su jedne picke placenicke koje **** boli iza koga, bolje juniore gurati nego ove curice sve vam J***!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
P I Z D E E E E E E E ! ! !
-
RaymondRed
- Kontakt:
Joj mujkica
e hebo ih mytv, drugu utakmicu sarajeva zaredom oni prenose
Hahhhhhha joj butica krampe majko mila.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ajde možemo li sad s igračem više do pobjede
Šta ti znači igrač više ?
Sad će i napadač nazad i ista stvar, samo će nam gore biti, al raja to ne konta ... Moramo jače i bolje i ugurati loptu u gol.
Sad će i napadač nazad i ista stvar, samo će nam gore biti, al raja to ne konta ... Moramo jače i bolje i ugurati loptu u gol.
Volio bi ako neko ima odgovor, koji je broj smislenih akcija iz kojih smo kreirali šanse danas
Naša igra bez lopte ne postoji, jedan pokušava da nešto uradi, pretrči, probije ili nešto treće, a ostali stoje i posmatraju, druga stvar jebote fudbal i lopta i sve te **** cijelu sedmicu na treninzima im ostavljati loptu na liniju 16 metara, a ko iz 3 udarca ne udari kako treba jako i silovito ispisnica iz kluba.
Imaš 3 prilike u prosjeku za 90 minuta u vidu otvorenog šuta sa distance i ti konstantno dodaješ loptu golmanu ili šutaš po sredini gola. Čisto vrijeđanje inteligencije, šta radiš i treniraš cijeli život ako ne možeš sa 16 metara uputiti udarac koji će barem natjerati golmana da se oznoji prilikom odbrane.
Imaš 3 prilike u prosjeku za 90 minuta u vidu otvorenog šuta sa distance i ti konstantno dodaješ loptu golmanu ili šutaš po sredini gola. Čisto vrijeđanje inteligencije, šta radiš i treniraš cijeli život ako ne možeš sa 16 metara uputiti udarac koji će barem natjerati golmana da se oznoji prilikom odbrane.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ma nema mi ne mozemo dobiti da je ne znam koliko manje igrca, stvarno vise ne znam sta im je, drugi kiks zaredom sramota!!
Mi nismo vise od 4 mjesta realno, ako velez dobije jos vise ce se zakuhati .
Mi nismo vise od 4 mjesta realno, ako velez dobije jos vise ce se zakuhati .
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Mujkića je zamjenio nekih 80 minuta kasnije nego što je trebao
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.