Svaka čast. Al ja kad god pročitam tvoje postove o Bosni uglavom su negativnom kontekstu , mislim da bas nije sve crno i lose kako ovaj forum predstavlja.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:49Ne pisem rekla/kazala informacije. Nego sve sto je napisano poslije se ispostavilo kao tacnim.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:37Mislim da nema to nikakve veze s ovim sto ga Unikaha zeli . Ako Audige ode Muha nema veze s tim , mislim da ga Muha sasvim dovoljno koristi da ga sputava nebi bio jeda od najefikasniji igrač Bosne. A te informacije čula kazala se , mahalske nemaju uporište.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:23
Nigdje javno nijedan trener to ne smije reci, ali ovo je njegov stav i misljenje o Audigeu, 1000% provjerena informacija.
Od plata igraca, dolaska Dubaija protiv Hapoela ovdje i masu ostalih provjerenih informacija. To sto neke stvari poslije izadju na vidjelo, jednostavno nije do mene. Nemam nikakvu zelju da pisem neprovjerene informacije, niti cilj.
Na kraju krajeva platio sam 270,00 KM sezonsku ulaznicu i nagovorio jos 5 ljudi oko sebe da to urade.
P.S. Najnovija informacija za Dubai - Maccabi glasi da bi se vrlo vjerovatno moglo igrati u Laktasima.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Dirk je itekako dobronamjeran, a dobro informisan i realan uvijek.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nije istina. Rekao sam da je Audige najbolji potez kojeg je Bosna napravila. I more takvih primjera, samo sto se dosta pokazalo da sam na stvari na koje se ukazivalo prije sezone su se nazalost i desile. Ili prije ove zadnje 4 utakmice, gdje sam rekao da su tri pobjede pod must.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:57Svaka čast. Al ja kad god pročitam tvoje postove o Bosni uglavom su negativnom kontekstu , mislim da bas nije sve crno i lose kako ovaj forum predstavlja.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:49Ne pisem rekla/kazala informacije. Nego sve sto je napisano poslije se ispostavilo kao tacnim.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:37
Mislim da nema to nikakve veze s ovim sto ga Unikaha zeli . Ako Audige ode Muha nema veze s tim , mislim da ga Muha sasvim dovoljno koristi da ga sputava nebi bio jeda od najefikasniji igrač Bosne. A te informacije čula kazala se , mahalske nemaju uporište.
Od plata igraca, dolaska Dubaija protiv Hapoela ovdje i masu ostalih provjerenih informacija. To sto neke stvari poslije izadju na vidjelo, jednostavno nije do mene. Nemam nikakvu zelju da pisem neprovjerene informacije, niti cilj.
Na kraju krajeva platio sam 270,00 KM sezonsku ulaznicu i nagovorio jos 5 ljudi oko sebe da to urade.
P.S. Najnovija informacija za Dubai - Maccabi glasi da bi se vrlo vjerovatno moglo igrati u Laktasima.
Sada ide serija bas teskih utakmica, nadam se nekoj doselekciji, bez Audigea trebaju nam minimalno 2 igraca, ulazi se u bas nezgodnu fazu sezone.
P.S. Jaramazovic jos nije podnio ostavku u Spartaku, pokusava da napravi pritisak za sudjenje u narednom periodu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ok ja sam pogriješio, defintivno da imas pristup informacijama. Al opet ako neko iznosi informacije iz svlačionice , koiko su plate i kako se trener prema kome odnosi ne znam koliko je to dobro da se iznosi na javni forum a navijas za taj tim.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 23:07Nije istina. Rekao sam da je Audige najbolji potez kojeg je Bosna napravila. I more takvih primjera, samo sto se dosta pokazalo da sam na stvari na koje se ukazivalo prije sezone su se nazalost i desile. Ili prije ove zadnje 4 utakmice, gdje sam rekao da su tri pobjede pod must.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:57Svaka čast. Al ja kad god pročitam tvoje postove o Bosni uglavom su negativnom kontekstu , mislim da bas nije sve crno i lose kako ovaj forum predstavlja.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:49
Ne pisem rekla/kazala informacije. Nego sve sto je napisano poslije se ispostavilo kao tacnim.
Sada ide serija bas teskih utakmica, nadam se nekoj doselekciji, bez Audigea trebaju nam minimalno 2 igraca, ulazi se u bas nezgodnu fazu sezone.
P.S. Jaramazovic jos nije podnio ostavku u Spartaku, pokusava da napravi pritisak za sudjenje u narednom periodu.
Samo jos da meni priznas neke stvari.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 23:07Nije istina. Rekao sam da je Audige najbolji potez kojeg je Bosna napravila. I more takvih primjera, samo sto se dosta pokazalo da sam na stvari na koje se ukazivalo prije sezone su se nazalost i desile. Ili prije ove zadnje 4 utakmice, gdje sam rekao da su tri pobjede pod must.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:57Svaka čast. Al ja kad god pročitam tvoje postove o Bosni uglavom su negativnom kontekstu , mislim da bas nije sve crno i lose kako ovaj forum predstavlja.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:49
Ne pisem rekla/kazala informacije. Nego sve sto je napisano poslije se ispostavilo kao tacnim.
Imas li informaciju hoce li se Atic prikljuciti reprezentaciji i odigrati ovaj mec sa Srbijom?
-
TripleThreat
- Kontakt:
Et, samo još da Dodik prisustvuje utakmici pa da bude pravi skup odabranog društvancaDirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:49P.S. Najnovija informacija za Dubai - Maccabi glasi da bi se vrlo vjerovatno moglo igrati u Laktasima.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:37Mislim da nema to nikakve veze s ovim sto ga Unikaha zeli . Ako Audige ode Muha nema veze s tim , mislim da ga Muha sasvim dovoljno koristi da ga sputava nebi bio jeda od najefikasniji igrač Bosne. A te informacije čula kazala se , mahalske nemaju uporište.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:23
Nigdje javno nijedan trener to ne smije reci, ali ovo je njegov stav i misljenje o Audigeu, 1000% provjerena informacija.
Btw, jesu li se predomislili oko koševa, hoće li ih nositi iz Zetre permanentno.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- Shategabri
- Kontakt:
-
darkangel4
- Kontakt:
Bravo klinci
Bravo Joja
Jereb, Kljestan i Manojlovic ce biti bomba igraci!
Bravo Joja
Radnička klasa since 1921
darkangel4 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:00Bravo klinci
Bravo Joja
Okej, bravo klinci, ali meni ovdje nesto ne stima. Koliko vidim, za bosnu su igrala 3 ili 4 igraca koja nisu igraci bosne. Koja je poenta razvojnog tima? Da se razvijaju igraci, ili da se pobijedi utakmica? Takodjer, mislim da zonske odbrane, narocito 1-3-1 nisu adekvatne za razvoj odbrambenih performansi i formiranje igraca za seniorski nivo.
Meni je ovo sve jedan veliki flop. Od Jojica, do dovedjenja igraca. Jedini cilj je pobjeda, pod krinkom razvoja igraca.
Primjera radi, doveden je Beslagic koji igra 0 minuta, a ovaj slovenac koji nije nas igrac je glavna uloga?!
Stavit cu ruzicaste naocale i reci, bravo momci
Pa cilj ovih turnira je da se osvoje jer igrom na turniru ne možeš razviti igrača.reds123 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 12:41darkangel4 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:00Bravo klinci
Bravo Joja
Okej, bravo klinci, ali meni ovdje nesto ne stima. Koliko vidim, za bosnu su igrala 3 ili 4 igraca koja nisu igraci bosne. Koja je poenta razvojnog tima? Da se razvijaju igraci, ili da se pobijedi utakmica? Takodjer, mislim da zonske odbrane, narocito 1-3-1 nisu adekvatne za razvoj odbrambenih performansi i formiranje igraca za seniorski nivo.
Meni je ovo sve jedan veliki flop. Od Jojica, do dovedjenja igraca. Jedini cilj je pobjeda, pod krinkom razvoja igraca.
Primjera radi, doveden je Beslagic koji igra 0 minuta, a ovaj slovenac koji nije nas igrac je glavna uloga?!
Stavit cu ruzicaste naocale i reci, bravo momci![]()
Onda je cilj pogrešan.arelinho je napisao/la: ↑29 nov 2025, 14:38Pa cilj ovih turnira je da se osvoje jer igrom na turniru ne možeš razviti igrača.reds123 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 12:41darkangel4 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:00Bravo klinci
Bravo Joja
-
DjaniTarik
- Kontakt:
arelinho je napisao/la: ↑29 nov 2025, 14:38Pa cilj ovih turnira je da se osvoje jer igrom na turniru ne možeš razviti igrača.reds123 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 12:41darkangel4 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:00Bravo klinci
Bravo Joja
Malo ti i previse mozda ocekujes???
Pa nije ovo real madrid da napravis godisnje 10-20 igraca kvalitetni
Ako mi dobijemo 3-4 dobro je za nase standarde
Koja je satnica utakmice protiv Zvezde, na zvaničnoj stranici Bosne/Zvezde ne piše.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Pogresan kontekst, govorim o besmislu da za razvojni tim bosne u aba ligi igraju igraci koji nisu bosnini. Igraju igraci iz bijeljine, slovenije, a pojedini igraci bosne sjede u farmerkama na klupi.DjaniTarik je napisao/la: ↑29 nov 2025, 14:53arelinho je napisao/la: ↑29 nov 2025, 14:38Pa cilj ovih turnira je da se osvoje jer igrom na turniru ne možeš razviti igrača.reds123 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 12:41
Malo ti i previse mozda ocekujes???
Pa nije ovo real madrid da napravis godisnje 10-20 igraca kvalitetni
Ako mi dobijemo 3-4 dobro je za nase standarde
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Pa da ti imam priznati nesto priznao bi? Rekao sam ti da nisam taj. Necu da temu bezveze razvlacimo o tim stvarima.Ghuraba je napisao/la: ↑28 nov 2025, 23:22Samo jos da meni priznas neke stvari.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 23:07Nije istina. Rekao sam da je Audige najbolji potez kojeg je Bosna napravila. I more takvih primjera, samo sto se dosta pokazalo da sam na stvari na koje se ukazivalo prije sezone su se nazalost i desile. Ili prije ove zadnje 4 utakmice, gdje sam rekao da su tri pobjede pod must.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:57
Svaka čast. Al ja kad god pročitam tvoje postove o Bosni uglavom su negativnom kontekstu , mislim da bas nije sve crno i lose kako ovaj forum predstavlja.
P.S. Jaramazovic jos nije podnio ostavku u Spartaku, pokusava da napravi pritisak za sudjenje u narednom periodu.![]()
Imas li informaciju hoce li se Atic prikljuciti reprezentaciji i odigrati ovaj mec sa Srbijom?
Kako mi rekose sinoc, nece Atic biti u rosteru protiv Srbije.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Svaka cast, slazemo se 200%. Sve sto si napisao si upravu, za svaku rijec. Dubravko je postavio koncepciju da je bitno da se sve pobjedjuje, a nije to najbitnije. Najbitnije je da se igraci razvijaju, a ne da Jasarevic jucer sutne 4/17, a da Slovenac sve pogodi. Uz duzno postovanje malcu, sve mu najbolje zelim, ali Bosna nece imati nista od toga. Ili mali Markovic iz Bijeljine.reds123 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 12:41darkangel4 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:00Bravo klinci
Bravo Joja
Ako je Žoc za sredinu bez stresa, sa ćejfom da radi bujrum 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.