FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Spremaj keš brtjurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:49Pa hajd da se kladimo ovo za golove, pa ako ga otjeraju svakako si dobioOikamid je napisao/la: ↑26 maj 2025, 06:00Hoću ja u 100 eura da će ga pitarluk do zime tjerati i proklinjati što je dovedenjurisicduska je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:51Mlinaric je tajni začin koji je falio. 20+ golova očekujem slijedece godine. Hoce li neko neku poštenu opkladu ? Recimo u 100 eura.
Imaš ovog kipranina u vezi , malo sam pokušao izroviti kažu da je motorički mnogo jak i tehnički savršen. I da je ubjedljivo najbolji igrač bio svoje ekipe.![]()
Kakva izjava našeg trenera, e ako je on zadovoljan ovom predstavom bojim se da se nemamo čemu radovati u budućnosti. Ova izjava je vrijeđanje inteligencije.
Ismire, napuši se ..... svima nama.
Nije problem ni x, al ova izjava je za anale pod rubrikom samolaganja ili samoobmane ili čovjek jednostavno ne vidi ono što mi vidimo. Nakon ove izjave ne treba se sikirati, idemo u Mostar, pa derbi sa konama. Idemo po 6 bodova ...
Ismire, napuši se ..... svima nama.
Nije problem ni x, al ova izjava je za anale pod rubrikom samolaganja ili samoobmane ili čovjek jednostavno ne vidi ono što mi vidimo. Nakon ove izjave ne treba se sikirati, idemo u Mostar, pa derbi sa konama. Idemo po 6 bodova ...
JADNO
Svaki vikend mi pokvare. I da smo dali go bilo bi na srecu...i protiv sloge i borca je bilo n srecu...nije iz neke aman zaman igre
- MokraKifla
- Kontakt:
Sto ih izgadja istok
aj bolje i to nego noge da im lome..
Marodza je imao 540 dodira s loptom i 300 razmjenjenih pasova sa banicem 
Napiši se **** Marijo
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Homere ****, našipu se Sjeveru!
Trener je za dobrog šamara.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nismo ovoliko bezopasni bili ni kad je cmiljanic u napadu bio. **** majku vise do kad cemo ovo trpiti
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa mi i dalje imamo negativan skor, ovo je za tjeranja svega i svacega, samo mamica ostavit i onog ko moze ukrast titulu na najpodliji nacin.
Ne interesuje me vise ni igra ni igraci, ovo se izdrzat ne mkze picka vam materina
Ne interesuje me vise ni igra ni igraci, ovo se izdrzat ne mkze picka vam materina
Još par sitnica, ali od zime bi trebao biti naš.
https://www.transfermarkt.com/drazen-ba ... ler/217136
https://www.transfermarkt.com/drazen-ba ... ler/217136
The saddest thing in life is wasted talent.
Imas najbolje uslove u drzavi, treniras na suhom u toplom, i ovako vracas navijacima, zavucite rukave i pocnite raditi. Yebo li vam fanshop i snizenja mater u picku, hocu li konacno gledati konkuretno Sarajevo a ne da se brukamo protiv Rudara i Listice i to godinama, postajemo prosjecaj bh klub, a sve lafo puni para ovo ono, ma mrs vise.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jadno, bijedno i odvratno.
Samo Ignatkov je vrijedan pomena, svi ostali koji su nastupili danas mogu napustiti klub na polusezoni.
Guliashvili je rak rana kluba. Najbeskorisniji krilni igrač lige bez dileme.
Samo Ignatkov je vrijedan pomena, svi ostali koji su nastupili danas mogu napustiti klub na polusezoni.
Guliashvili je rak rana kluba. Najbeskorisniji krilni igrač lige bez dileme.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Velez ce nas dobiti, kone mozda dobijemo mi smo sve , samo klub nismo, zaboravite molim vas na neke titule iduce sezone, i svake sljedece, jer smo mi ne ozbiljni nas rudar **** okrene za 10 minuta i pobjedi, jer na 0-1 mi ne znamo zabiti drugi, nego se opustimo i onda kazna slijedi.
Evropu izboriti ove godine samo da ne popusimo i 4 poziciju, samo kazem.
Evropu izboriti ove godine samo da ne popusimo i 4 poziciju, samo kazem.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Dok je Mirvić tu mi nećemo napredovati....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.