FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Napusi se qrca Mirvicu, i tvoje mazanje ociju sa Mamicima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Osttribine
- Kontakt:
Sto bi mirvicevci sa foruma rekli: Samo da ne ode Mirvic
J.ebe se tom liku za rezultate, iz nekog razloga dovodi i preplacuje igrace gdje se raja zanosi da smo mi najbolja ekipa ali samo nas sudije j.ebu za titulu, a ni blizu za titulu nismo. Sad je vec jasno da ce i ova sezona zavrsiti kao i prethodne na poziciji br 4 ili eventualno 3, uz opet dvocifreni zaostatak za vodecim dvojcem. Stedite zivce i zdravlje pametnije vam je.
J.ebe se tom liku za rezultate, iz nekog razloga dovodi i preplacuje igrace gdje se raja zanosi da smo mi najbolja ekipa ali samo nas sudije j.ebu za titulu, a ni blizu za titulu nismo. Sad je vec jasno da ce i ova sezona zavrsiti kao i prethodne na poziciji br 4 ili eventualno 3, uz opet dvocifreni zaostatak za vodecim dvojcem. Stedite zivce i zdravlje pametnije vam je.
Sretan rođendan predsjedniče yebem li te u usta mutava
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Yebem svakoj picqi koja je danas ucestvovala na utakmici familiju
Pa jel vas stid, dosli smo ko budale neke, smrzli se, stajali 90 min i ono gledali
Nismo smislenu akciju uradili za 90min, Mlinaric, Mujkic, Guli, Beganovic, Cimirot, Mario Cvitanovic sa izmjenama SRAM I STID DA VAS BUDE
Picqe jedne nije problem ni izgubit ali ima da yebeno poginete kad igrate yebem li vam familiju svima, kad vidimo zalaganje nece niko ni 'a' reci ali ovo je sramota nad sramotama!
Sljedece 3 utakmice 9/9 ili Mirva kupi prnje, mozemo mi s 10 juniora isto ovako igrat, bar ce biti zalaganja od njih nekog
Pa jel vas stid, dosli smo ko budale neke, smrzli se, stajali 90 min i ono gledali
Nismo smislenu akciju uradili za 90min, Mlinaric, Mujkic, Guli, Beganovic, Cimirot, Mario Cvitanovic sa izmjenama SRAM I STID DA VAS BUDE
Picqe jedne nije problem ni izgubit ali ima da yebeno poginete kad igrate yebem li vam familiju svima, kad vidimo zalaganje nece niko ni 'a' reci ali ovo je sramota nad sramotama!
Sljedece 3 utakmice 9/9 ili Mirva kupi prnje, mozemo mi s 10 juniora isto ovako igrat, bar ce biti zalaganja od njih nekog
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Marioooooooo, yebem li ti majku. Tebi, Mirvicu i Mamicu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Decki glavu gore, vas fokus mora bit samo na fudbal i svaku narednu utakmicu, vama nerrebaju ni dobro namjerne ni lose namjerne kritike, kvaliter postoji u zadnjih 8 utakmica bili smo bolji od sve ijedne ekipe od neke malo vise od neke manje ali smo bili bolji, neuigranost smjene trenera nisu nesto sto se vama treba fakturisat.
Naravno podrsku odmene ima i UPRAVA I SS.. Rezultat njihovog rada je evidentat napravili su gresku gdje nisu mogli utjecat (ostavka ZZ, njegov glavni pomocnik je rekao da nikad u karijeru nisu imali uslove za rad i sve sto trebaj ni on ni ostatka ss na celu sa ZZ u bilo kojem drugom klubu, jednostavno nisu mogli dalje jer su dosli do zida svog znanja)
Husref je greska po meni opravdana, trener koji je bio slobodan koji je mogao odma da uskoci a da zna sta je FK SARAJEVO, bio je tu 5 utakmica pokraden je na par utakmica nije bio rezultat kojima se svak nadao al nije totalna katastrofa al kupio je vrijeme da uprava nadje trenera sto je po meni ok. Imali smo 4-5 igraca povrijdjeni i to netreba zaboravit
Gledao sam utakmicu borac zeljko 2-1 vidise sta znaci momentu i poguranaci na pocetku prvenstva nacin kako igraju koliko manji grc imaju kod predaje lopte i koliko jednostavnije odluke donse, al isto tako kvalitet je dosta slabi nego nas i ubjedjen sam da bi dosta ubitacni bili da smo imali sudjenje koje borac imao kad ih je sudija izvadio. Al ovo nije proizvod guranja ove godine (najmanje su gurani ove godine) vec zadnjih 4-5 godina, ponavljam guranje koje su oni imali ove godine mi da smo imali danas bi imali 29 bodova i djelili prvo mjesto sa zrinjskim.
Npr; da su ove situacije sudjene u nasu korist
Go keremeha u bl, crveni karton jati
Crveni karton zrinjskom igrac rukom zaustavio cist go NAMJERNO.
Dosudjen penal i crveni(drugi zuti) protiv radnika
Tanas da je svirno penal protiv sb (igro rukom) sjeticemo se kakav je sb dobio penal u sb
Naravno podrsku odmene ima i UPRAVA I SS.. Rezultat njihovog rada je evidentat napravili su gresku gdje nisu mogli utjecat (ostavka ZZ, njegov glavni pomocnik je rekao da nikad u karijeru nisu imali uslove za rad i sve sto trebaj ni on ni ostatka ss na celu sa ZZ u bilo kojem drugom klubu, jednostavno nisu mogli dalje jer su dosli do zida svog znanja)
Husref je greska po meni opravdana, trener koji je bio slobodan koji je mogao odma da uskoci a da zna sta je FK SARAJEVO, bio je tu 5 utakmica pokraden je na par utakmica nije bio rezultat kojima se svak nadao al nije totalna katastrofa al kupio je vrijeme da uprava nadje trenera sto je po meni ok. Imali smo 4-5 igraca povrijdjeni i to netreba zaboravit
Gledao sam utakmicu borac zeljko 2-1 vidise sta znaci momentu i poguranaci na pocetku prvenstva nacin kako igraju koliko manji grc imaju kod predaje lopte i koliko jednostavnije odluke donse, al isto tako kvalitet je dosta slabi nego nas i ubjedjen sam da bi dosta ubitacni bili da smo imali sudjenje koje borac imao kad ih je sudija izvadio. Al ovo nije proizvod guranja ove godine (najmanje su gurani ove godine) vec zadnjih 4-5 godina, ponavljam guranje koje su oni imali ove godine mi da smo imali danas bi imali 29 bodova i djelili prvo mjesto sa zrinjskim.
Npr; da su ove situacije sudjene u nasu korist
Go keremeha u bl, crveni karton jati
Crveni karton zrinjskom igrac rukom zaustavio cist go NAMJERNO.
Dosudjen penal i crveni(drugi zuti) protiv radnika
Tanas da je svirno penal protiv sb (igro rukom) sjeticemo se kakav je sb dobio penal u sb
Od hladnoće se lahko oporavi, ali teško od imbecilnosti i glupih poteza kojih smo se danas nagledali. Ono što su pojedinci prikazali danas je za momentalnog raskida ugovora. Mario je ovom utakmicom poništio sve dobro što je napravio. Od pripreme utakmice, vođenja utakmice, izmjena... čista nula.bvsic je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:59Yebem svakoj picqi koja je danas ucestvovala na utakmici familiju
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Dabogda ih nikad ne dobili.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
Inspiracija
- Kontakt:
Ljudi nam nisu prišli golu 90 minuta.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Picke jednom moraju shvatiti da igraju za FKS!!!!
Da mi ocekujemo najvece domete , pobjede , kupove , a ne dobit cemo jednu, pa par kiksati ne moze i kraj!!!
Ko nece da igra sutra neka ide sretno mu!
Velez ako dobije peti smo jarane, njima idemo sljedecu i nema pobjede sigurno, **** li vam za vcs majke pickaste!!!
Sami sebi smo najveci ne prijatelji fuj!
Da mi ocekujemo najvece domete , pobjede , kupove , a ne dobit cemo jednu, pa par kiksati ne moze i kraj!!!
Ko nece da igra sutra neka ide sretno mu!
Velez ako dobije peti smo jarane, njima idemo sljedecu i nema pobjede sigurno, **** li vam za vcs majke pickaste!!!
Sami sebi smo najveci ne prijatelji fuj!
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 29 nov 2025, 19:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ova hladnoca ce se osjetit kad tadHerson je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:04Od hladnoće se lahko oporavi, ali teško od imbecilnosti i glupih poteza kojih smo se danas nagledali. Ono što su pojedinci prikazali danas je za momentalnog raskida ugovora. Mario je ovom utakmicom poništio sve dobro što je napravio. Od pripreme utakmice, vođenja utakmice, izmjena... čista nula.bvsic je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:59Yebem svakoj picqi koja je danas ucestvovala na utakmici familiju
Sve i jednog nabijem na qurac, plate svi u pomozi.ba da donirate do zadnje marke.
Ne razumijem znaci 70min igre, igramo na centarsut a nikog u kaznenom nema. O Guliju i Mujkicu nemam rijeci, kazneni nisu uspjeli pogodit. 45 minuta svaki napad je preko njih 2 isao i sanse nismo napravili. Kupresak za 3 minute je napravio bolja 2 centarsuta nego ova dvojica za 90min
Ne mogu da vjerujem da je neko analizirao ovaj Siroki i zakljucio da mi trebamo Mlinarica poslat medju dva jablana kao da glavom da gol.
Marudza, Ignatkov jedini pokazali zelju i borbu.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Cvitanović smatra da je reakcija navijača pretjerana: Igračima se ne može ništa zamjeriti
Za ovo zasluzuje samarcinu i on i njegovi karinasi od igraca za ono mlataranje rukama pred istokom na kraju
A vi im aplaudirajte papcine jedne
Ublehasi idite nam iz kluba,unistili ste Sarajevo mrtve vam yebemo.Ljudi uzimaju slobodne dane,bolovanja,odvajaju vrijeme i pare,mrznu se njima krivo sto su navijaci nezadovoljni sto ne mogu Rudar i Siroki kuci dobiti majku vam yebem placenicku da Bog da za kifle ne imali ali da nas niko budalama ne pravi
Za ovo zasluzuje samarcinu i on i njegovi karinasi od igraca za ono mlataranje rukama pred istokom na kraju
A vi im aplaudirajte papcine jedne
Ublehasi idite nam iz kluba,unistili ste Sarajevo mrtve vam yebemo.Ljudi uzimaju slobodne dane,bolovanja,odvajaju vrijeme i pare,mrznu se njima krivo sto su navijaci nezadovoljni sto ne mogu Rudar i Siroki kuci dobiti majku vam yebem placenicku da Bog da za kifle ne imali ali da nas niko budalama ne pravi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
..i uzeli isto bodova kao i mi, koji smo šatro prilazili - i "bili dobri. Lopta nije htjela u gol."
The saddest thing in life is wasted talent.
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Koje smo mi pizde navukli u klub.
Posto ja ne gledam Sarajevo na normalan nacin i ne mogu nista objektivno zakljuciti, samo jedno pitanje: Jel Cimirot ikad ista uradio od kako je dosao u klub?
Posto ja ne gledam Sarajevo na normalan nacin i ne mogu nista objektivno zakljuciti, samo jedno pitanje: Jel Cimirot ikad ista uradio od kako je dosao u klub?
- Shategabri
- Kontakt:
Nemamo napadača. Centarfora. Nama Kera prvi strijelac sa čitava 4 gola.
Guliašvili propo ko kauč.
Mlinarić ne zna ni šta igra.
Ljajić ušao da pokaže kako ga boli qrc.
Itd... Tdi.
Guliašvili propo ko kauč.
Mlinarić ne zna ni šta igra.
Ljajić ušao da pokaže kako ga boli qrc.
Itd... Tdi.
Koševo Zapad
Pa i nije htjela u gol, 90 min smo napadali ali mi nije jasno kako čovjek pogodi golmana a gol širi od 7m. Nama ko god postavi onako odbranu , uzet će nam najmanje bod i to nije problem samo kod ove ekipe, nego godinama unazad. Mogli smo se učvrstiti na trećem mjestu, da nismo kiksali zadnja 2 kola. Naredna 3 kola teško do bodova.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Šta kaže biki jaki na lopti
. Ekipa koja nema muda ni karakter ni srce . Placenici i pizde. Stadion uzasan na stolicama snijeg, niko se nije sjetio da mahne očisti.
Cuvajte zdravlje drugovi, kosevo me nikad duze nije vidjelo zbog ovog ubleharenja...
90 minuta nismo napadali, nego smo htjeli napadati. Sterilni smo, jadni, nikakvi. Od igre imamo nijet (i to upitan).fks74 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:18Pa i nije htjela u gol, 90 min smo napadali ali mi nije jasno kako čovjek pogodi golmana a gol širi od 7m. Nama ko god postavi onako odbranu , uzet će nam najmanje bod i to nije problem samo kod ove ekipe, nego godinama unazad. Mogli smo se učvrstiti na trećem mjestu, da nismo kiksali zadnja 2 kola. Naredna 3 kola teško do bodova.
Mada uopšte ne komentarišem fudbal. Komentarišem mentalitet koji je do njega doveo - šta bi bilo kad bi bilo, biće inshallah, samo sabura, i ostale luzerske furke.
The saddest thing in life is wasted talent.
Pa očisti sebi i sjedi, mada se i ne može sjesti kada pada.bordobijeli je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:26Šta kaže biki jaki na lopti. Ekipa koja nema muda ni karakter ni srce . Placenici i pizde. Stadion uzasan na stolicama snijeg, niko se nije sjetio da mahne očisti.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], Kyle88, napoleon72, NazorUso, Vanja8 i 36 gostiju.