O cemu ti ???
Sto se tice utakmice mi svakako toplo hladno igramo, da je jos jedan iskljucen nase curice ne znaju zabiti i to je to.
O cemu ti ???
LavoviGabela je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:42Težak dan danas na tezgi u Vrapcicima, pa se podvelezaca skupilo samo 1500...![]()
Nista losiji od ostalih, jedino Zeljeznicar dominiraLavoviGabela je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:42Težak dan danas na tezgi u Vrapcicima, pa se podvelezaca skupilo samo 1500...![]()
Drugom ti nekom tu pricu
Tipra sam
Hahaahaha sto je najjace u svemu tome sto vas ne bude ni protiv Hackena tolikoLavoviGabela je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:42Težak dan danas na tezgi u Vrapcicima, pa se podvelezaca skupilo samo 1500...![]()
NoDi80 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:43LavoviGabela je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:42Težak dan danas na tezgi u Vrapcicima, pa se podvelezaca skupilo samo 1500...
Nista losiji od ostalih, jedino Zeljeznicar dominiraLavoviGabela je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:42Težak dan danas na tezgi u Vrapcicima, pa se podvelezaca skupilo samo 1500...![]()
Uostalom ne znam zasto ih ti prozivas
Gosk je gospodski bosanskogrecegovacki klub, a ti si neorijentisani saban koji ne zna ni za koga navija
Uzmi nesto sa smirenje, ne znas gdje bi sta napisao, dal u prvi post ili u ovaj, plus rijeci su ti ne povezaneNoDi80 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:56Pamticemo vas kao najvece cigane u historiji lige
Popisali ste se po cijeloj historiji vaseg kluba
Lazni srbijanci sa bosanskog vrbasa
Snds pricija sa srbijansim zastavama krade u stilu obilica
Nije mi ni cudno vise sto se lozite na njih vjeciti falsifikatori i lopovi
Jednog predsjenika imaju, a veci cirkus nego kod nas gdje imaju tri
Samo manji entitet se s njiina moze porediti, a i normalni iz manjeg enetite ne dozivljavaju snds prciju i zato me ne cudi 1000 ljudi na tribinaa
Kradete treceligase u kupu rs, kradete drugoligase u kupu BiH, kradete u ligi![]()
Ja se brinem za njega, pogledajte konstrukciju recenica, raspored rijeci, redova… ala te pere nervoza
Ne znam sta je "kriza entiteta "
Trenutno korisnika/ca: Balorda, MostarskiBijeli1, rishovski i 24 gosta.