FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Smjena trenera prije polusezone ima smisla, samo ako ce se dovesti kvalitetniji trener.
Pokradeni u Doboju, Bijeljini, Sirokom i sad se cudimo sramotnom suđenju u BL.
Pa sta se ocekivalo ? da ce Tomic suditi posteno
daj ba.
U BL nema nikome bodova. Kakva crna smjena Adzema.
Pa sta se ocekivalo ? da ce Tomic suditi posteno
U BL nema nikome bodova. Kakva crna smjena Adzema.
- Riquelme1921
- Kontakt:
I ovaj gol smo slučajno zabili.
Hajmo se sabrati sada i pobjediti Široki za dobru uvertiru protiv uhljupa.
Ako u naredna 2 meča ne osvojimo 4 boda Adžem mora napustiti klub, ima Dino Đurbuzović.
Hajmo se sabrati sada i pobjediti Široki za dobru uvertiru protiv uhljupa.
Ako u naredna 2 meča ne osvojimo 4 boda Adžem mora napustiti klub, ima Dino Đurbuzović.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Plus ponisten nam cist gol protiv zrinjskog, a za istu situaciju velezu priznat gol protiv nas
Kad saberes sve namanje je do nas
Nase je da zamjenimo Pejica, Koningsa sa nekim talentima ili boljim igracima, nase je da dovedemo investitora i da dovodimo, pravimo igracine koje ce sa 30 metara davati golove, a protiv mafije smjenom trenera necemo nista postici
Da je Rakic zabio opet bi njima nesto izmislili
Nase je da se borimo svi zajedno i da stavimo nekog jakog poput Bazdarevica u savez
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 nov 2025, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ljudi dragi budite realni, zadnja dobra utakmica nam je bila derbi na Grbavici. Od tada imamo omjer 1-1-4 u prvenstvu, uz tri uzastopna poraza. Dugo pratim Želju i nijedan trener u ranijem periodu to ne bi preživio. Ali ako su sada vremena da smo teški prosjek i da hvalimo ekipu i kad gubi bez ikakve igre, i to je OK ali recite nam, da nas ne dolazi više 10 hiljada na stadion, već da budemo ekipa od 2-3 hiljade navijača koji se ničemu ne nadaju i ništa ne očekuju.
Ovo ne pišem samo zbog lošeg rezultata, već i zbog govora tijela igrača, nedostatka samopouzdanja, očigledno loše svlačionice, Adžemove propale diktature koja nam ništa ne donosi, nemamo energiju, ni kuveta, iako smo imali tri sedmice pauze i odmora. Najgore od svega što nakon Cvetinog gola na individualni kvalitet, nisam uopšte očekivao da ovaj kolektiv može napraviti preokret večeras u Banjaluci. Ubili ste mi optimizam, a nisam po prirodi pesimista. Protiv Zrinjskog isto tako prepali se pobjede ko pi*kice najveće. E to vam neću halaliti.
Ovo ne pišem samo zbog lošeg rezultata, već i zbog govora tijela igrača, nedostatka samopouzdanja, očigledno loše svlačionice, Adžemove propale diktature koja nam ništa ne donosi, nemamo energiju, ni kuveta, iako smo imali tri sedmice pauze i odmora. Najgore od svega što nakon Cvetinog gola na individualni kvalitet, nisam uopšte očekivao da ovaj kolektiv može napraviti preokret večeras u Banjaluci. Ubili ste mi optimizam, a nisam po prirodi pesimista. Protiv Zrinjskog isto tako prepali se pobjede ko pi*kice najveće. E to vam neću halaliti.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
zeljovac21
- Kontakt:
Nista ovo ne valja nikakve energije, povezanosti. Igra nula bodova nikakvog napretka vec duze vrijeme. Probati s dzurbuzovicem
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Treba i **** Jaganjca izbaciti, lik nista ne donosi ekipi…imas Odinaku koji u odbrani opasan po nas golNoDi80 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:35Plus ponisten nam cist gol protiv zrinjskog, a za istu situaciju velezu priznat gol protiv nas
Kad saberes sve namanje je do nas
Nase je da zamjenimo Pejica, Koningsa sa nekim talentima ili boljim igracima, nase je da dovedemo investitora i da dovodimo, pravimo igracine koje ce sa 30 metara davati golove, a protiv mafije smjenom trenera necemo nista postici
Da je Rakic zabio opet bi njima nesto izmislili
Nase je da se borimo svi zajedno i da stavimo nekog jakog poput Bazdarevica u savez
Zadnja izmjena: ELDIABLO20, dana/u 29 nov 2025, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Odjavi se sa foruma.
Fk Željezničar.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Treba nama stosta. Mi sada da vezemo 2 pobijede.bili bi za nas svemirci. A ovi isti igraci su pobijedili Borac,i kone. Tako da,po vama su prije 3 mjeseca znali igrati i bili Bogovi,a sada su zaboravili igrati i ublehe.
Nismo realni i tacka. Svaka ekipa ima krizu,samo sto mi svoju krizu dozivljavamo kao smak svijeta.
Nas svaka pauza poremeti,a svima donese stabilizaciju.
Nismo realni i tacka. Svaka ekipa ima krizu,samo sto mi svoju krizu dozivljavamo kao smak svijeta.
Nas svaka pauza poremeti,a svima donese stabilizaciju.
Samo da je do polusezone dogurati... investitor je prekretnica za klub. Sve ostalo po meni je u drugom planu.
Mozda da klub objavi onaj lakat Juricica nad Karamarkom i pita radi li VAR???
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Amateri. Džaba sve, tako je. Ili mijenjajte nešto radikalno (investitor, komplet nova uprava, trening kamp, poslovni prostori, itd, itd). Ili svi komplet selite iz kluba. Igrači, treneri, direktorka, upravni i nadzorni odbori, skupština, ma svi. Amateri ste i neznalice u najmanju ruku. Da ne kažem nešto gore od toga.
Samo Željo!
Treci smo sa utakmicom manje, koji smo to nivo nego premijerligaski?
Da nas nisu pokrali, a borac pogurali bili bi ispred njih, a zrinjski svakako ne smiju ostetiti
Odjavi se ti
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Registrrovan prije 2 i pol godine i ima preko 15.000 postova. 16 postova dnevno, halo ba 16 dnevno.
Ja imam 0,23 objave dnevno. Dakle drug ima 70 puta više objava na dnevnoj osnovi od mene. Da li je realno da misli da je 70 puta pametniji od mene (i mnogih drugih) da ima pisati nešto svrsishodno. I uz to propratih da je par puta dao svečanu zakletvu da ovdje više neče pisati. How yes no.
Nije mi bilo teško prebrojati, samo danas do sada 17 objava. Čik pogodite ko ima najviše.
Narednih 7 dana će dati mnoge odgovore, dvije utakmice koje će mnogo toga razjasniti
Od 2013 si tu i samo brojis postove?Valter je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:18
Registrrovan prije 2 i pol godine i ima preko 15.000 postova. 16 postova dnevno, halo ba 16 dnevno.
Ja imam 0,23 objave dnevno. Dakle drug ima 70 puta više objava na dnevnoj osnovi od mene. Da li je realno da misli da je 70 puta pametniji od mene (i mnogih drugih) da ima pisati nešto svrsishodno. I uz to propratih da je par puta dao svečanu zakletvu da ovdje više neče pisati. How yes no.
Nije mi bilo teško prebrojati, samo danas do sada 17 objava. Čik pogodite ko ima najviše.
Da si vise pricao mozda ne bi bili qarina od kluba i ne bi nas **** ko je htio
Tjeraju se treneri od 2013 i sta se postiglo?
Promijenili smo 300 trenera i ni jedan trofej nismo osvojili osim 2017 kup sa Adzemom
Ja glamim i necu stati zato je Zeljo sve bolji nego prije 2 godine kad sam tek dosao na forumu
75 % sto sam pisao to se desava i zapamti dok ne budemo imali jakog covjeka u savezu necemo biti prvaci ni da nam Klopp dodje
Osim Korore,Ibraheem Mujkic ili Dragovic moraju u prvi tim umjesto Koningsa Pejica
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 nov 2025, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Hrammm1921
- Kontakt:
Dolazi nam listica, mislim da u slucaju poraza Adzem leti , pobjeda mu donosi najmanje kraj polsezone
Sa pobjedom protiv sirokog i pobjeda na kosevu, ja sve halalim
Sa pobjedom protiv sirokog i pobjeda na kosevu, ja sve halalim
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 29 nov 2025, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek neugodni Siroki sa Klafuricem koji nam ne godi nikako,derbi ko derbi sta reci i za kraj Radnik,plus Sloga protiv koji nemas pobjedu u 2/4 prvenstva.Na kraju cemo na polusezoni vjerovatno bit 4 a mozda i 5.Na sve to,zadnje cetiri utakmice nemamo pobjedu.
Brko iz druge galaksije!
Nije problem da izneseš svoje mišljenje. Iako mnogi ovdje vide Adžema kao loše rješenje ti imaš pravo da ga braniš. I OK je da to napišeš jednom, OK je da napišeš dva puta, ako hočeš OK i tri puta. Al 10 puta pisati jedno te isto e to nije OK. Ovoliko potenciranje nečega liči mi na hulahopku. A siguran sam da to ne želiš.NoDi80 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:26Od 2013 si tu i samo brojis postove?Valter je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:18
Da si vise pricao mozda ne bi bili qarina od kluba i ne bi nas **** ko je htio
Tjeraju se treneri od 2013 i sta se postiglo?
Promijenili smo 300 trenera i ni jedan trofej nismo osvojili osim 2017 kup sa Adzemom
Ja glamim i necu stati zato je Zeljo sve bolji nego prije 2 godine kad sam tek dosao na forumu
75 % sto sam pisao to se desava i zapamti dok ne budemo imali jakog covjeka u savezu necemo biti prvaci ni da nam Klopp dodje
Osim Korore,Ibraheem Mujkic ili Dragovic moraju u prvi tim umjesto Koningsa Pejica
Samo se nadam investitoru i velikom pospremanju1921boy je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:31Uvijek neugodni Siroki sa Klafuricem koji nam ne godi nikako,derbi ko derbi sta reci i za kraj Radnik,plus Sloga protiv koji nemas pobjedu u 2/4 prvenstva.Na kraju cemo na polusezoni vjerovatno bit 4 a mozda i 5.Na sve to,zadnje cetiri utakmice nemamo pobjedu.