ISPRAVAK ipak nisu sampioni cini mi se ono pali na Grbavici 2 1 sa sve skupa cetnikom njegomirovicem i izgubili tituli a tek preokret ove sezone sa 0 2 na 3 2
Nikad cetalji iz banja luke nece tu emociju imati....
Opaaa ovo je nova dimenzija kmecanja1921ljoze je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:10Sampionski jaki borac se branio kuci,malo sudija i pogurao,4 min nadoknade od toga 2 golman lezao,velika posjeta koju sampion ali je hladno vrijeme pa zbog toga mali broj ljudi a ljeti komarci budu.....
ISPRAVAK ipak nisu sampioni cini mi se ono pali na Grbavici 2 1 sa sve skupa cetnikom njegomirovicem i izgubili tituli a tek preokret ove sezone sa 0 2 na 3 2
![]()
![]()
MikiPirs je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:15Opaaa ovo je nova dimenzija kmecanja1921ljoze je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:10Sampionski jaki borac se branio kuci,malo sudija i pogurao,4 min nadoknade od toga 2 golman lezao,velika posjeta koju sampion ali je hladno vrijeme pa zbog toga mali broj ljudi a ljeti komarci budu.....
![]()
![]()
![]()
ik0ik0 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:38Po običaju, sramotno suđenje u BL. U 20 sekundi 3 navlačenja za Borac, lopta izađe u aut sudac ne svira, igrač Borca nabija loptu naprijed, Igrač Želje gradi loptu, igrač Borca ga povlači, nema faula, igrač Borca uzima loptu i gradi je, na prvi kontakt s igračem Želje igrač Borca pada sudac odmah svira faul, koji su naravno izvodili 1 min. Stvarno smo mi što pratimo ovu ligu najveće budale.![]()
NoDi80 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:56Pamticemo vas kao najvece cigane u historiji lige
Popisali ste se po cijeloj historiji vaseg kluba
Lazni srbijanci sa bosanskog vrbasa
Snds pricija sa srbijansim zastavama krade u stilu obilica
Nije mi ni cudno vise sto se lozite na njih vjeciti falsifikatori i lopovi
Jednog predsjenika imaju, a veci cirkus nego kod nas gdje imaju tri
Samo manji entitet se s njiina moze porediti, a i normalni iz manjeg enetite ne dozivljavaju snds prciju i zato me ne cudi 1000 ljudi na tribinaa
Kradete treceligase u kupu rs, kradete drugoligase u kupu BiH, kradete u ligi![]()

Mi smo izgubili od Čelika zadnju, nismo ni igrali sa Hackenom.Mostarac12345 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:56Hahaahaha sto je najjace u svemu tome sto vas ne bude ni protiv Hackena tolikoLavoviGabela je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:42Težak dan danas na tezgi u Vrapcicima, pa se podvelezaca skupilo samo 1500...![]()
Čuj ni faul nijepenke je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:56Hoce li mravinjak s koseva opet pisati priopcenja??
Kakav crveni nam daje , start na loptu, ni faul nije.
Da je faul, ne moze vise od zutog biti, uz to udarac u guzvi u lice Bajkuše je isključenje !
S obzirom na okolnosti da smo bez 5 standarnih igraca bili, dobar je i bod na Kosevu
Poredis prije svega 2 grada koji imaju 200 tisuca glava razlike, uz to nas jos podijeli, pa i dijasporu posalji vani, ja ipak mislim da ima razlike velike, ali hajde barem si priznao da ste navijaci rezultata.NoProfit je napisao/la: ↑29 nov 2025, 16:55Posjeta otprilike kao Zrinjskom protiv šveđana. Ali ne zaboravi da mi nikad nismo gore stajali i igramo ligašku utakmicu, a vi ste u svojim zlatnim vremenima i imate manje ljudi na evropskoj utakmici. Ima razlike, ne?LondonBlues je napisao/la: ↑29 nov 2025, 16:42Samo da pozdravim brata NoProfit sto u 1.30 ujutro razmislja o posjeti pod Bijelim Brijegom i da ga upitam koliko ima ljudi na Kosevu?
Pozdrav sa našeg najvećeg stadiona, smrzosmo se.![]()
Pazi neartikuliranog glasanja pomiješanog sa psovkama. Kerovi sa koševa
Samo znak kako je ova liga osim Zrinjskog i Borca tanka. Mi nismo ni 50% nivoa kad poredis onaj tim kojeg je Dudic vodio u evropi.Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:54Na kraju Velez i Siroki Evropa
Zeljo i Sarajevo Bajramski turnir
Trenutno korisnika/ca: b00t, LondonBlues, Zaboljesutra i 18 gostiju.