Samo znak kako je ova liga osim Zrinjskog i Borca tanka. Mi nismo ni 50% nivoa kad poredis onaj tim kojeg je Dudic vodio u evropi.Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:54Na kraju Velez i Siroki Evropa
Zeljo i Sarajevo Bajramski turnir
Premijer liga BiH - aktuelno
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Liga je solidna shodno onome sto se u nju ulazeMostarNeretva je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:57Samo znak kako je ova liga osim Zrinjskog i Borca tanka. Mi nismo ni 50% nivoa kad poredis onaj tim kojeg je Dudic vodio u evropi.Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:54Na kraju Velez i Siroki Evropa
Najveci problem je to sto je liga nepostena
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 nov 2025, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Poceo Leks dijelovati?NoDi80 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 20:03Liga je solidna shodno onome sto se u nju ulazeMostarNeretva je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:57Samo znak kako je ova liga osim Zrinjskog i Borca tanka. Mi nismo ni 50% nivoa kad poredis onaj tim kojeg je Dudic vodio u evropi.Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:54Na kraju Velez i Siroki Evropa
Problem je sto je liga nepostena i tabela postaje irelavatna
Misimoviću pi čko če t ni l k a doći će i vama kraj aBd kad tad kad tad ko tati vam Dodiku
Vama ni rezultati ne pomažuLondonBlues je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:29Poredis prije svega 2 grada koji imaju 200 tisuca glava razlike, uz to nas jos podijeli, pa i dijasporu posalji vani, ja ipak mislim da ima razlike velike, ali hajde barem si priznao da ste navijaci rezultata.NoProfit je napisao/la: ↑29 nov 2025, 16:55Posjeta otprilike kao Zrinjskom protiv šveđana. Ali ne zaboravi da mi nikad nismo gore stajali i igramo ligašku utakmicu, a vi ste u svojim zlatnim vremenima i imate manje ljudi na evropskoj utakmici. Ima razlike, ne?LondonBlues je napisao/la: ↑29 nov 2025, 16:42Samo da pozdravim brata NoProfit sto u 1.30 ujutro razmislja o posjeti pod Bijelim Brijegom i da ga upitam koliko ima ljudi na Kosevu?
Pozdrav sa našeg najvećeg stadiona, smrzosmo se.![]()
- Hrammm1921
- Kontakt:
MostarNeretva je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:57Samo znak kako je ova liga osim Zrinjskog i Borca tanka. Mi nismo ni 50% nivoa kad poredis onaj tim kojeg je Dudic vodio u evropi.Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:54Na kraju Velez i Siroki Evropa
Dobro realno ne vjerujem da cete ostati , imamo utakmicu manje sa slogom kuci, i siroki je sljedeca kuci..
Nerealno mi je da nismo 3 mjeseca pobjedili i da smo jos tu gdje jesmo , sreca nasa pa ste svi goli ku rac
- BiHSportman
- Kontakt:
- Hrammm1921
- Kontakt:
Enoo hiiijj prizivaju Husrefaaa

Velez ako zavrsi treci , ja se kunem pred Bogom i ljudima da nikad na ovaj forum necu uci
Velez ako zavrsi treci , ja se kunem pred Bogom i ljudima da nikad na ovaj forum necu uci
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 29 nov 2025, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Realno ja volim da prichate o nama u negativi i borbi za opstanak.Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 20:09MostarNeretva je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:57Samo znak kako je ova liga osim Zrinjskog i Borca tanka. Mi nismo ni 50% nivoa kad poredis onaj tim kojeg je Dudic vodio u evropi.Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:54Na kraju Velez i Siroki Evropa
Dobro realno ne vjerujem da cete ostati , imamo utakmicu manje sa slogom kuci, i siroki je sljedeca kuci..
Nerealno mi je da nismo 3 mjeseca pobjedili i da smo jos tu gdje jesmo , sreca nasa pa ste svi goli ku rac
Ne zna se ko će završiti na poziciji broj 3 ali se smijem kladit da Željo neće biti u prve 4 ekipe...Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 20:22Enoo hiiijj prizivaju Husrefaaa![]()
![]()
Velez ako zavrsi treci , ja se kunem pred Bogom i ljudima da nikad na ovaj forum necu uci![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Pazi se velikih rijeciHrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 20:22Enoo hiiijj prizivaju Husrefaaa![]()
![]()
Velez ako zavrsi treci , ja se kunem pred Bogom i ljudima da nikad na ovaj forum necu uci![]()
Ja radim screenshot momentalno. Ibro bi trebao tek od nas da napravi masinu za sledecih 6 mjeseci. Dovode se mlada i ciljana pojacanja.
Dajte Ibri Sarajevo, igrat ce Ligu prvaka.
Pa sa kakvim igrackim kadrom je doveo Veleza od ponosa do trenutno treceg mjesta. Ivan Saric prvotimac, bez napadaca, kad i ima napadaca, radi se o covjeku koju igra rekreativno fudbala.
Trener godine
Pa sa kakvim igrackim kadrom je doveo Veleza od ponosa do trenutno treceg mjesta. Ivan Saric prvotimac, bez napadaca, kad i ima napadaca, radi se o covjeku koju igra rekreativno fudbala.
Trener godine
-
spolacentra
- Kontakt:
Hoce li sljedece kolo Sarajevo zapeti protiv nas ?
- jurisicduska
- Kontakt:
U Europu ce kako i ide po kvaliteti
Zrinjski Borac Sarajevo ili Velez
Trofeje će osvajati Zrinjski Borac i Sarajevo
Ovi incidenti golovi u 90+ , izašla iz gola , cajnoslu mogu prvih 10 kola. Kasnije kvalitet ispliva. Jedino sto vise ispliva od kvaliteta je nekvalitet.
Zrinjski Borac Sarajevo ili Velez
Trofeje će osvajati Zrinjski Borac i Sarajevo
Ovi incidenti golovi u 90+ , izašla iz gola , cajnoslu mogu prvih 10 kola. Kasnije kvalitet ispliva. Jedino sto vise ispliva od kvaliteta je nekvalitet.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Evo opet se kunem ako Velez zavrsi 3 ja se banujem za sva vremena
-
KosevoZove
- Kontakt:
@ hramm sto to nebi zavrsili ljudi kad imaju cilj i zelju za onim sto zude, a fks i zeljo to za sada nisu, nista me nebi cudilo da na kraju sezone ne odemo u evropu, po meni licno moj klub ne treba jer su picke placene, koji nece da se trude za klub koji im daje platu, toliko.MostarNeretva je napisao/la: ↑29 nov 2025, 20:26Pazi se velikih rijeciHrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 20:22Enoo hiiijj prizivaju Husrefaaa![]()
![]()
Ja radim screenshot momentalno. Ibro bi trebao tek od nas da napravi masinu za sledecih 6 mjeseci. Dovode se mlada i ciljana pojacanja.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ok, ali koji je razlog?Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 20:30Evo opet se kunem ako Velez zavrsi 3 ja se banujem za sva vremena
Imaš svoj klub, pratiš ga, navijaš, šta te briga za druge klubove
Jedino ako te bude stid, onda opravdano, sa ovakvim igrackim kadrom kotirati ovako visoko je
Treba napomenuti veliku kradju u BL, da nije toga bila, serija bi bilo jos veca
- jurisicduska
- Kontakt:
Smijes li se kladiti ko ce biti ispred Velez ili Zeljeznicar ?Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 20:30Evo opet se kunem ako Velez zavrsi 3 ja se banujem za sva vremena
Pusti to nece bit 3. kad cemo mi biti 3. pa ti to zicer.
-
spolacentra
- Kontakt:
Boli nas qrcina za tebe.Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 20:30Evo opet se kunem ako Velez zavrsi 3 ja se banujem za sva vremena
Gdje su i sta rade forumski strucnjaci koji su prognozirali ispadanje Velezu? 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: Balorda, prisonbreak, tutankamon1905 i 19 gostiju.