Isto Sparsi. A tamo Nikolic, Bajo, Biberovic, ... Da ne govorimo o konacnom broju mladih igraca i stranih reprezentativaca u Sparsima.DirkNowitzki je napisao/la: ↑29 nov 2025, 17:30Svaka cast, slazemo se 200%. Sve sto si napisao si upravu, za svaku rijec. Dubravko je postavio koncepciju da je bitno da se sve pobjedjuje, a nije to najbitnije. Najbitnije je da se igraci razvijaju, a ne da Jasarevic jucer sutne 4/17, a da Slovenac sve pogodi. Uz duzno postovanje malcu, sve mu najbolje zelim, ali Bosna nece imati nista od toga. Ili mali Markovic iz Bijeljine.reds123 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 12:41darkangel4 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:00Bravo klinci
Bravo Joja
Jereb, Kljestan i Manojlovic ce biti bomba igraci!
Okej, bravo klinci, ali meni ovdje nesto ne stima. Koliko vidim, za bosnu su igrala 3 ili 4 igraca koja nisu igraci bosne. Koja je poenta razvojnog tima? Da se razvijaju igraci, ili da se pobijedi utakmica? Takodjer, mislim da zonske odbrane, narocito 1-3-1 nisu adekvatne za razvoj odbrambenih performansi i formiranje igraca za seniorski nivo.
Meni je ovo sve jedan veliki flop. Od Jojica, do dovedjenja igraca. Jedini cilj je pobjeda, pod krinkom razvoja igraca.
Primjera radi, doveden je Beslagic koji igra 0 minuta, a ovaj slovenac koji nije nas igrac je glavna uloga?!
Stavit cu ruzicaste naocale i reci, bravo momci![]()
Tek Bosna. Nakon godina tavorenja na kosarkasku scenu ih vracaju Adin Vrabac i fin broj stranaca. U toliko godina jednog, jedinog kosarkasa nisu stvorili. A tek da bi danas ekipa bila sastavljena od igraca iz vlastitog pogona u sto vecem broju. Danas se pojacavaju Halilovicem jer od Dzafica nista nisu napravili ...