Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
bit će ovo teška sezona za mnoge klubove
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- muhamedhulk
- Kontakt:
Al u zadnjoj sekundi opet gol…ovaj put Buba popusila foru. Jbg.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zasluzeno Mostar, ne bi bilo fer da je Buba pobjedila. Diskutabilne neke sudijske odluke u korist Mostara ali neozbiljnost pojedinih igraca Bube mi nikako ne ide u glavu.
Sezona se pravo zahuktava, svasta ce biti u playoffu.
Sezona se pravo zahuktava, svasta ce biti u playoffu.
Rama ako se dodatno pojaca moze ići do kraja glatko. Tu prvenstveno mislim na golmana. Sloga ce igrati do onog trenutka kada osigura ostanak u ligi. Bubamara je došla lošija u odnosu na prošlu sezonu. I prošle sezone su znali biti dosta nervozni kad se ne povede rano ili ako je egal utakmica. Ove godine pogotovo. Za Mostar sam čuo da dovode 2-3 nova igrača na zimu. Dobri igraci
Željezničar - GFC
Dvorana Grbavica
19:00
30.11.2025.
Dvorana Grbavica
19:00
30.11.2025.
Nedjelja
14 :30
Plavi salon
PRESS KONFERENCIJA oba tima
Duh derbija treba cuvati !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- muhamedhulk
- Kontakt:
ma Buba je favorit br. 1. Razmisljanja u Klub su da je Evropa neuspjeh, cak su spominjane i nekakve kazne zbog neprolaska dalje.
a liga se igra koliko treba, desi se kiks ponekad ali nista specijalno...mada je ove sezone hadzija debelo grohno, bilal se polako budi, luka standardan kao i igor.
ako zatreba igraca, bice ih. nema belaja.
a liga se igra koliko treba, desi se kiks ponekad ali nista specijalno...mada je ove sezone hadzija debelo grohno, bilal se polako budi, luka standardan kao i igor.
ako zatreba igraca, bice ih. nema belaja.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- ASD
- Kontakt:
Rama, Mostar ili Akademac s Bubom u finalu.Mukebir je napisao/la: ↑27 nov 2025, 15:08Rama ako se dodatno pojaca moze ići do kraja glatko. Tu prvenstveno mislim na golmana. Sloga ce igrati do onog trenutka kada osigura ostanak u ligi. Bubamara je došla lošija u odnosu na prošlu sezonu. I prošle sezone su znali biti dosta nervozni kad se ne povede rano ili ako je egal utakmica. Ove godine pogotovo. Za Mostar sam čuo da dovode 2-3 nova igrača na zimu. Dobri igraci
Buba ako se ne pojaca na polusezoni u playoffu je jedino moze izvuci fizicka sprema. Dosta jaca ekipa je prosle godine bila i dosta sira klupa. Cuni kao i Raja postavio visoko igru i odmah teze Bubamarcima.
Rama odlicna ekipa, Bozinovic tata igre.
U drugom dijelu sezone pojedine ekipe ce se dosta ispuhati, pored Neimara sve mi se cini da ce se Zeljo i Sarajevo boriti za opstanak.
Rama odlicna ekipa, Bozinovic tata igre.
U drugom dijelu sezone pojedine ekipe ce se dosta ispuhati, pored Neimara sve mi se cini da ce se Zeljo i Sarajevo boriti za opstanak.
- ASD
- Kontakt:
Po ovome što sam danas vidio, Buba nije ništa jača od Rame. Možda su malo jači u širini, ali ništa drastično.
U play-offu bi to bio jako nezgodan duel.
@tropic, Ako je Kahvedžić iole spreman, to bi bio game changer u korist GFC-a.
U play-offu bi to bio jako nezgodan duel.
@tropic, Ako je Kahvedžić iole spreman, to bi bio game changer u korist GFC-a.
Dosta jaca ekipa prosle sezone i dosta sira klupa. Nisam toliko cest na utakmicama ove sezone ali vidim da je dosta i posjecenost opala na utakmicama.
Rama bas dobra ekipa, vise mi se svidjaju nego Mostar.
Akademac i Borac su sigurni, ja bih volio Brod da ispadne jer su patnja za gledati.
Rama bas dobra ekipa, vise mi se svidjaju nego Mostar.
Akademac i Borac su sigurni, ja bih volio Brod da ispadne jer su patnja za gledati.
Meni Akademac igra vise futsal nego Bubamara. Bubamaru izvlaci individualni kvalitet.
- ASD
- Kontakt:
Bubamaru izvlači što ima daleko najboljeg igrača lige.
Ima u ligi dosta dobrih igrača, ali Perić je ipak klasa.
Ima u ligi dosta dobrih igrača, ali Perić je ipak klasa.
- ASD
- Kontakt:
Ovaj Živković iz Borca je već bio u Salinesu kod Rajića. Bilo bi zanimljivo ako ga dovede u Akademac.
Borac treći na tabeli. Vise nego zasluženo.
Ja mislim da je ovo Zivkovic sa fudbala, igrao za Stupcanicu. Ispravite me ako grijesim...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Zanimljivo će biti večeras, baš bitna tri boda za nastavak sezone.
-
ferroviere87
- Kontakt:
Za Ramu bih se složio, igraju prelijepo ove sezone, ali Akademac, ne znam na osnovu cega BgmASD je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:51Rama, Mostar ili Akademac s Bubom u finalu.Mukebir je napisao/la: ↑27 nov 2025, 15:08Rama ako se dodatno pojaca moze ići do kraja glatko. Tu prvenstveno mislim na golmana. Sloga ce igrati do onog trenutka kada osigura ostanak u ligi. Bubamara je došla lošija u odnosu na prošlu sezonu. I prošle sezone su znali biti dosta nervozni kad se ne povede rano ili ako je egal utakmica. Ove godine pogotovo. Za Mostar sam čuo da dovode 2-3 nova igrača na zimu. Dobri igraci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.