Ispoštuj sad, nemoj zezatBegovicRamiz je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:03ma sta nas boli kurko
covjek daje pare i nek radi sta hoce
a ja se odoh sutra ošišati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jedino da smanjim na tri al i to je upitnoH8Z7 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:10Ispoštuj sad, nemoj zezatBegovicRamiz je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:03ma sta nas boli kurko
ide pauza a zadnje pred pauzu sa zrinjskim dole znaci 100% se prekida niz od veleza do nje
a opet u prvih 5 idemo u banjaluku
ma nema me nigdje do sljedece sezone minimum
Pazi ti ovo, igračima treba podrška. Pa p.. ti m… imaš Mesije i ronalde u ekipi naspram drugih klubova, igraju toliko ne povezano i mlohavo protiv timaova koji se bore za opstanak i opet se traži podrška…do kad?
Pa sad težak dres Sarajeva, teška si ti qrcina od trenera Mario…kao i svi u klubu.
I ebo ti Mujkic nanu i forsiranje na full B, upalilo jednom i nikad vise. Garantujem da bi bilo bolje da je zamjenio pozicije sa Maroodzom.
Pa sad težak dres Sarajeva, teška si ti qrcina od trenera Mario…kao i svi u klubu.
I ebo ti Mujkic nanu i forsiranje na full B, upalilo jednom i nikad vise. Garantujem da bi bilo bolje da je zamjenio pozicije sa Maroodzom.
Izdrži, možeš ti to, kosa u rep i gotovoBegovicRamiz je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:15jedino da smanjim na tri al i to je upitnoH8Z7 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:10Ispoštuj sad, nemoj zezatBegovicRamiz je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:03ma sta nas boli kurko
ide pauza a zadnje pred pauzu sa zrinjskim dole znaci 100% se prekida niz od veleza do nje
a opet u prvih 5 idemo u banjaluku
ma nema me nigdje do sljedece sezone minimum
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Iskreno mi reci, jesi li ikada igrao lopte? Mislim da si trenirao? Ne za raju, ono rekreativno.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:09Bravo SŠ, bravo analitičarskom timu na odlično pripremljenoj utakmici. Sjajno smo se prilagodili protivniku i igrali ono šta njima odgovara.
Ne znam koliki mozak moraš biti da rušišono što valja, kreneš u mandat u 4231 i vidiš da ne ide, pa se prebaciš na 352 i ide pobjeđuješ fino se gura, ima greški koje treba ispraviti da nastaviš niz i da se uključiš u borbu, no ne ti vraćaš se na 4231 i ponovo očajne partije pružaš. Bralić je mrtav igraču u sistemu sa 4 igrača. Maroodza sklon greškama sa 3 nazad, a tek sa 4. Banić uprkos onoj gunguli koju je stvorio u prvom poluvremenu, spasio je sigurno dva zicera kasnije svojim izlascima, gdje bi gotovo svi golmani iz naše lige ostali na liniji i čekali da ih matira neko od igrača Široko jer se išlo na takve situacije. Beganović standardan, Mujkić 0, momak je stoper i tu treba biti. Cimirot i Ignatkov, jako loše raspoređene uloge, očigledno se gura Ignatkov, ali ne mora na silu, igraj da pobjeđuješ, momak nikakvu razliku ne pravi na terenu, ne doprinosi ni njemu, ni klubu ništa. Završit će kao Đokanović, ako ne i gore... Elezi, također predaleko od lopte stoji, ima kvaliteta, ali u drugom sistemu ili sa drugim zadacima. Guliashvili, pa prema naprijed konkretan, večeras je bio naša jedina tačka koja može napraviti opasnost po Široki Brijeg. Mlinarić, fulana uloga, momak nije špic. Izmjene očajne, nikakvu izmjenu nisu donijele, osim što si još više napunio tu neku sredinu i smanjio sebi prostor. Butić umjesto da igra samo maše rukama. Kasni na jedan dva centaršuta, večeras se očajno pozicionirao. Ljajić se fino ubucio, profesionalnost na vrhunskom nivou, pokazuje iz kola u kolo, iz vikenda u vikend. Kuprešak koji je do sada bio naš najbolji igrač trune na klupi.
Fakat, ponovo ne razumijem, trenera koji ovako nešto uradi, ako je naredba što si tu jer se predstavljaš kao neko ko ima karakter (). A svakako odluke koje nemaju neku logičku stranu, osim ako ne želiš loše klubu.
Evo i oni tebe selame!
Igra nasih balerina izgleda isto kao kad ja malom unuku dam loptu i pustim ga iza kuce da se igra. On trci za njom i neda je nikome a golovi mu uopste nisu potrebni jer ne zna da loptu treba ugurati u mrezu. Na kraju kad zavrsi to njegovo bezumno trcanje za loptom ko muha bez glave, ocekuje da mu se svi divimo i aplaudiramo
"Kad prestane uzrok, prestaje i posljedica".
Cvitanovic kao da je dosao u Igman iz Konjica pa zadovoljan bodom. Al kad te Rudar trehne i boba protiv Listice je uhar. Muka mi je od ovoga svega.
U novi boj ...
Al se pošteno nagovori unuku.Ajlah je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:37Igra nasih balerina izgleda isto kao kad ja malom unuku dam loptu i pustim ga iza kuce da se igra. On trci za njom i neda je nikome a golovi mu uopste nisu potrebni jer ne zna da loptu treba ugurati u mrezu. Na kraju kad zavrsi to njegovo bezumno trcanje za loptom ko muha bez glave, ocekuje da mu se svi divimo i aplaudiramo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sta cu mu ja kad je slunto jebbem mu nanu smotanuSky9 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 00:03Al se pošteno nagovori unuku.Ajlah je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:37Igra nasih balerina izgleda isto kao kad ja malom unuku dam loptu i pustim ga iza kuce da se igra. On trci za njom i neda je nikome a golovi mu uopste nisu potrebni jer ne zna da loptu treba ugurati u mrezu. Na kraju kad zavrsi to njegovo bezumno trcanje za loptom ko muha bez glave, ocekuje da mu se svi divimo i aplaudiramo![]()
Ajlah je napisao/la: ↑30 nov 2025, 00:20Sta cu mu ja kad je slunto jebbem mu nanu smotanuSky9 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 00:03Al se pošteno nagovori unuku.Ajlah je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:37Igra nasih balerina izgleda isto kao kad ja malom unuku dam loptu i pustim ga iza kuce da se igra. On trci za njom i neda je nikome a golovi mu uopste nisu potrebni jer ne zna da loptu treba ugurati u mrezu. Na kraju kad zavrsi to njegovo bezumno trcanje za loptom ko muha bez glave, ocekuje da mu se svi divimo i aplaudiramo![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nikad neće biti bolje
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
I jos jednom pred spavanje da im yebem umrle svima od mirvaha do ublehasa i figurice sefa i najveci pic.ketina u historiji koje su nosile ovaj dres.
Haram vam bila svaka marka od ovog kluba bezmudnjaci placenicki
Haram vam bila svaka marka od ovog kluba bezmudnjaci placenicki
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bili ga upisali u skolu fudbala, joj da vidis kostolomca
Nece da trci nikako samo stoji i kad neko dijete slucajno naleti blizu on ga pukne po nogama, a od svih veci za glavu ko ja kad sam sa 15 godina bio sesti razred. Sve ih polomio. Ko da ga je Hatunic pravio
U svemu ovome bod je najmanji problem, istina je kad već ne znaš naći put do mreže protivnika nemoj zijaniti, duga je sezona i svaki bod može biti prevaga na našu stranu.
Mene brinu slijedeće činjenice :
- Bez lopte nema igre, niko se ne otkriva, a ni pridružuje suigraču u igri, pa to je danas x puta bio slučaj. Na kraju od nemoći centaršut nazor (u ruke golmana) ili neuspjeli pokušaj prodora.
- Amaterski udarci sa distance, obavezno po sredini gola i da jedva lopta dođe do golmana. Kako niko tu boljku ne primjeti i ne radi da se ona otkloni.
- Previše komplikovanja u završnici, sva igra ide na krila i ako može doći pred golmana pa opet kombinatorika.
- Mislim da je dosta igrača uništeno stalnim igranjem na neprirodnim pozicijama.
Bez obzira na sve dok Mario ne otjera što misli da ne vrijedi, dok sa svojim kadrom ne prođe makar jedne pripreme ne vrijedi tjerati čovjeka, a niti ima smisla. Generalno, kako smo igrali i kako igramo dobro i stojimo na tabeli prije svega zahvaljujući malim pomacima pod Mariom, tako da podrška da se pokušamo sad na vrelim tekmama vaditi kad već drugačije ne znamo.
Ovaj klub ako želi biti ozbiljan mora imati standarde za sve od osoblja, administracije, trenera i igrača, a do uspostave standarda razni poluproizvodi i amateri će da srozavaju ovaj klub.
Sa 15 godina 6. razredAjlah je napisao/la: ↑30 nov 2025, 00:32Bili ga upisali u skolu fudbala, joj da vidis kostolomca![]()
Nece da trci nikako samo stoji i kad neko dijete slucajno naleti blizu on ga pukne po nogama, a od svih veci za glavu ko ja kad sam sa 15 godina bio sesti razred. Sve ih polomio. Ko da ga je Hatunic pravio![]()
Hatuna naš, rodila ga majka
Daj ga u Slobodu odmah
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Da se nije zaratili ja bi i danas isao u osnovnuSky9 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 00:41Sa 15 godina 6. razredAjlah je napisao/la: ↑30 nov 2025, 00:32Bili ga upisali u skolu fudbala, joj da vidis kostolomca![]()
Nece da trci nikako samo stoji i kad neko dijete slucajno naleti blizu on ga pukne po nogama, a od svih veci za glavu ko ja kad sam sa 15 godina bio sesti razred. Sve ih polomio. Ko da ga je Hatunic pravio![]()
![]()
![]()
![]()
Hatuna naš, rodila ga majka![]()
Daj ga u Slobodu odmah![]()
Sta je lik pogresno napisao?obrijanopile je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:33Iskreno mi reci, jesi li ikada igrao lopte? Mislim da si trenirao? Ne za raju, ono rekreativno.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:09Bravo SŠ, bravo analitičarskom timu na odlično pripremljenoj utakmici. Sjajno smo se prilagodili protivniku i igrali ono šta njima odgovara.
Ne znam koliki mozak moraš biti da rušišono što valja, kreneš u mandat u 4231 i vidiš da ne ide, pa se prebaciš na 352 i ide pobjeđuješ fino se gura, ima greški koje treba ispraviti da nastaviš niz i da se uključiš u borbu, no ne ti vraćaš se na 4231 i ponovo očajne partije pružaš. Bralić je mrtav igraču u sistemu sa 4 igrača. Maroodza sklon greškama sa 3 nazad, a tek sa 4. Banić uprkos onoj gunguli koju je stvorio u prvom poluvremenu, spasio je sigurno dva zicera kasnije svojim izlascima, gdje bi gotovo svi golmani iz naše lige ostali na liniji i čekali da ih matira neko od igrača Široko jer se išlo na takve situacije. Beganović standardan, Mujkić 0, momak je stoper i tu treba biti. Cimirot i Ignatkov, jako loše raspoređene uloge, očigledno se gura Ignatkov, ali ne mora na silu, igraj da pobjeđuješ, momak nikakvu razliku ne pravi na terenu, ne doprinosi ni njemu, ni klubu ništa. Završit će kao Đokanović, ako ne i gore... Elezi, također predaleko od lopte stoji, ima kvaliteta, ali u drugom sistemu ili sa drugim zadacima. Guliashvili, pa prema naprijed konkretan, večeras je bio naša jedina tačka koja može napraviti opasnost po Široki Brijeg. Mlinarić, fulana uloga, momak nije špic. Izmjene očajne, nikakvu izmjenu nisu donijele, osim što si još više napunio tu neku sredinu i smanjio sebi prostor. Butić umjesto da igra samo maše rukama. Kasni na jedan dva centaršuta, večeras se očajno pozicionirao. Ljajić se fino ubucio, profesionalnost na vrhunskom nivou, pokazuje iz kola u kolo, iz vikenda u vikend. Kuprešak koji je do sada bio naš najbolji igrač trune na klupi.
Fakat, ponovo ne razumijem, trenera koji ovako nešto uradi, ako je naredba što si tu jer se predstavljaš kao neko ko ima karakter (). A svakako odluke koje nemaju neku logičku stranu, osim ako ne želiš loše klubu.
8 suteva na gol, 3 u okvir
4231 izumire kao formacija isto kao i 442, na Kosevu bez jablana a protiv svih slabijih ekipa iz top 4 se ne pocinje zagrijavanje.
Osim sto bi napisao ovdje da Mujkic i nije neki stoper, pogotovo ne u 4 nazad formaciji on je LWB solidan i tjt
Ja te volim od baklji sav gorim,s gorkim suzama s murijom se borim jos uvijek sanjam da s’ Hordama stojim zbog tebe rođen zbog tebe postojim.I kad je loše i kada je dobro uvijek cu pjevat za Bijele i Bordo u mome srcu samo je jedno Sarajevo Bordo i Bijelo!
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
kako bih volio izrezati onaj jedan aut blizu zapada u zavrsnom dijelu utakmice, kako im lijepo dadosmo loptu u noge, zaboravio sam ko ga je bacio ali evo sad se sjetih te komedije, jedna od milion situacija danas. Znaci iz ruke dajes protivniku loptu pravo u noge kao da ne poznajes boje dresova.
Sta znaci nesprema i nas umor u drugom poluvremenu, mozak donosi neshvatljive odluke, da se covjek zapita otkud njemu ugovor.
Sta znaci nesprema i nas umor u drugom poluvremenu, mozak donosi neshvatljive odluke, da se covjek zapita otkud njemu ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.