FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
23
10%
Drugi
19
8%
Treći
58
26%
Četvrti
64
28%
Peti
20
9%
Šesti
14
6%
Sedmi
4
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
14
6%

Ukupno glasova: 226

Kyle88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kyle88 » 30 nov 2025, 00:58

Letermea cemo prizivati i onih 5 ljudi koje je Ajla otjerala odmah iduci dan.
Sad cemo gledati forsiranje pojedinih igraca dok se ne prodaju a to sto ne mogu igrati u kontiuitetu i isporucit zadano to nikom nista.

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 30 nov 2025, 02:03

H8Z7 je napisao/la:
29 nov 2025, 22:42
slika
Ovaj nam je **** nanu naninu. Odlazi vise **** ti sve ubleho

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 30 nov 2025, 02:06

teamnorth1989 je napisao/la:
29 nov 2025, 22:04
Mario nista novo nije donio osim bacanja glupih izjava prije utakmice i poslije, mislim da nam je igra i losija nego pod Husrefom. Svaka pobjeda je bila iz nikakve igre, danas covjek jos izjavi da smo kontrolisali igru i lopta nije htjela u go a imao si maltene jednu sansu. Ako ne osvoji u naredna 3 kola minimalno 6 bodova ne vidim svrhu da ostane.
Bar nije primio 5 od borca

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 30 nov 2025, 02:48

visokohz je napisao/la:
29 nov 2025, 19:55
Djulboni je napisao/la:
29 nov 2025, 19:52
misstianopenaldo je napisao/la:
29 nov 2025, 19:13
Koje smo mi pizde navukli u klub.
Posto ja ne gledam Sarajevo na normalan nacin i ne mogu nista objektivno zakljuciti, samo jedno pitanje: Jel Cimirot ikad ista uradio od kako je dosao u klub?
Isto sam pitao ... Da me neko prosvijetli ?

:rol: :rol: :rol:
Jeste uzo dobrih para
Ko vas jbe kad ih zovete nazad, odma sutra vrati rahmanovica, bilbiju, zovi i BENKU! Ako moze ikako i Obuca da se vrati fudbalu, i njega odma na 6 godina potpisat.

Pacenici, kad se slusa glas navijaca ne valja, kad se ne slusa ne valja, sta treba, da sidje sedma sila sa neba pa da preuzme klub? Bilo je i prije sranje, sad je sranje bice sranje i proce sranje. Kad su se osvajale titule i duple krune jedva 9000 ljudi bude na tribini. I sad neko nadje pametovat ovdje, ma daj.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 30 nov 2025, 05:43

Djulboni je napisao/la:
30 nov 2025, 00:32
hz033 je napisao/la:
30 nov 2025, 00:02
Cvitanovic kao da je dosao u Igman iz Konjica pa zadovoljan bodom. Al kad te Rudar trehne i boba protiv Listice je uhar. Muka mi je od ovoga svega.
U svemu ovome bod je najmanji problem, istina je kad već ne znaš naći put do mreže protivnika nemoj zijaniti, duga je sezona i svaki bod može biti prevaga na našu stranu.

Mene brinu slijedeće činjenice :

- Bez lopte nema igre, niko se ne otkriva, a ni pridružuje suigraču u igri, pa to je danas x puta bio slučaj. Na kraju od nemoći centaršut nazor (u ruke golmana) ili neuspjeli pokušaj prodora.

- Amaterski udarci sa distance, obavezno po sredini gola i da jedva lopta dođe do golmana. Kako niko tu boljku ne primjeti i ne radi da se ona otkloni.

- Previše komplikovanja u završnici, sva igra ide na krila i ako može doći pred golmana pa opet kombinatorika.

- Mislim da je dosta igrača uništeno stalnim igranjem na neprirodnim pozicijama.

Bez obzira na sve dok Mario ne otjera što misli da ne vrijedi, dok sa svojim kadrom ne prođe makar jedne pripreme ne vrijedi tjerati čovjeka, a niti ima smisla. Generalno, kako smo igrali i kako igramo dobro i stojimo na tabeli prije svega zahvaljujući malim pomacima pod Mariom, tako da podrška da se pokušamo sad na vrelim tekmama vaditi kad već drugačije ne znamo.

Ovaj klub ako želi biti ozbiljan mora imati standarde za sve od osoblja, administracije, trenera i igrača, a do uspostave standarda razni poluproizvodi i amateri će da srozavaju ovaj klub.
E, ovo je dobro analiza. Kretnja bez lopte ne postoji, centarsutevi katastrofa, presporo priključivanje u fazi napada. Razlika u školi fudbala veceras se mogla vidjeti u situacijama Marudze i Mujkica. Kada krenemo u napada, dva ili tri puta se to desilo, Marudza gura loptu naprijed u prostor , gdje Mujkic treba da krene naprijed , a u tim momentima Mujkic stane i napravi kretnju vracanja nazad ili , iz nekog razloga odmah krene nazad. Gdje mu je svaki put Marudza gestikilisqo da ide naprijed. Samo iz toga se vidi gdje je Marudza prolazio omladinski fudbal, i kako je to gradjeno, kao i gdje ga je prolazio Mujkic I lako je kod nas to gradjeno. Koja je razlika od malena prema odnosu igre i načinu igre.
Sami centarsutevi u fazi napada sa bokova, sem onog Gulija, kada je golman izvadio iz gola, su katastrofa. Ne želim prozivati igrače, ali ne moze biti centarsut dobar ,ako glavu ne podigneš, nego samo si centrirao da bi centrirao, a još svaki centarsut je skori bio u stilu bunarenja bez jačine u centarsutu , mlako, a to je odlična za golmane da uhvati. O kretanju bez lopte ne treba trošiti riječi, to se vidi i kod izvođenja auta, sakrivanje iza protivničkih igrača. Ne mogu Cimirot i Ignatkov napraviti razliku, oni su uradili svoje sto trebaju, presjeca napade, vezi odbranu sa vezom, kada je tranziciji i pokretljivost veoma slaba bila, čak je Ignjatkov jednom provukao kroz dva igrača loptu i gurnuo , ne znam kome, ali nije isplaćeno. Ne mogu reci da smo bili loši, Lištica sinoć nije postojala, ne znam da li su imali suti ili dva prema golu, nisu centra prošli mislim sedam ili osam puta. Mi smo išli to nesto preko bokova, ali kažem slabo priključivanje, losa kretnja u fazi napada i izuzetno slabi centarsutvi su nasa mana. Ova sezona je i onako izgubljena od trećeg kola pa do dolaska Maria. Sad odraditi sto bolje ove cetri utakmice do polusezone, a onda zna Mamic i ostali sta se treba raditi. Ja se nada, ako Bog da, da će biti to dobro.
Evo i oni tebe selame!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 nov 2025, 06:37

Covjek je dosao u klub posle 2 trenera koji su vidili klub u 8 ligaski utakmica i imali

Sve poraze na steani

Sloga
Sb
Borac
Zrinjski
Zeljo

Takodje odigrali jednu utakmicu nerjeseno 4:4 radnik iz bjeljine kuci

Uz pobjedu protiv POSUSJA RUDARA VELEZA 10 bodova

Zrinjski
Radnik
Sloga
Posusje
Sb
Borac

I poraz od rudara

12 bodova u 7 utakmica ako pobjedimo velez to bi znacilo da bi za isti broj utakmica imali 50% bodova vise..

Uz to treba se reci da smo protiv zrinjskig primili go u 93 minuti

Radnik gdje smo zakunuti za 2 penala (minimum jedan) kao i za drugi zuti karton

I ZA KRAJ NIJEDNA EKIPA NAS NIJE NADIGRALA NIT NAS JE Vodila 2 gola razlike

OD SVAKE EKIPE ODKAD MARIO JE TU SMO BILI BOLJI.

Nije prosao pripreme, imao 4 glavns igraca povrijedjena koji se jesu vratili fala bogu al posto su tek izasli iz povrede logicno je da nemogu odma davat 100% najbolje partije

Odkad he MAMIC TU SUDJENJE IMAMO KOREKTNO 50/50 i nadam se dace sudjenje bit ovako do kraja prvenstva..

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 30 nov 2025, 07:43

BegovicRamiz je napisao/la:
29 nov 2025, 23:03
ma sta nas boli kurko
covjek daje pare i nek radi sta hoce
a ja se odoh sutra ošišati
Rekoh ti ja i Kup da uzmes u tih 5 opet ces zarast pravo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.