Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Nijedan od bradate brace muslimana nece da doda 
Opet provuce kroz noge igracu
Zasad dosta dobro igra, s obzirom koliko mu dodaju saigraci. Pametne pasove dijeli.
Zasad dosta dobro igra, s obzirom koliko mu dodaju saigraci. Pametne pasove dijeli.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Malo me i nervira što više ne ide na solo prodore kad je okružen ovim parmacima.
- invincible1921
- Kontakt:
Iz utakmice u utakmicu ...ne samo danasbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 12:39Saibari i ova 20ka mu ne bi dodali da im za lijeka treba
=\_1921_/=
Nadam se da ce odigrati danas do kraja meca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisam propratio u cijelosti prvo poluvrijeme ali ovo sto jesam je bila pametna igra s njegove strane. Nema potrebe za forsiranjem kao sto to čine neki saigraci koji gledaju samo da sutaju po golu a imaju boljih rješenja.
Mišljenja sam da to struka itekako vidi.
Timskog igraca svako voli. A kada se ukaže prilika za dribling ili soliranje, niko se neće ljutiti.
Timskog igraca svako voli. A kada se ukaže prilika za dribling ili soliranje, niko se neće ljutiti.
Šta znam, nije se nešto istakao, ni pozitivno ni negativno. Igra dosta više ziheraški nego ranije, doda igraču iza sebe u situacijama kad bi prije par mjeseci išao na dribling i prodor, mislim da je to zbog trenera.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma sve stoji, ali stvarno evo gledo sam mu haman sve minute u psvu,trazi pametna rjesenja,, dobro centrira... ali zato i more situacija on sam desno, ovi ostali ako je dobiju na 20m, samo go vide...nadam se da i trener to vidihurem je napisao/la: ↑30 nov 2025, 13:07Nisam propratio u cijelosti prvo poluvrijeme ali ovo sto jesam je bila pametna igra s njegove strane. Nema potrebe za forsiranjem kao sto to čine neki saigraci koji gledaju samo da sutaju po golu a imaju boljih rješenja.
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 13:11Ma sve stoji, ali stvarno evo gledo sam mu haman sve minute u psvu,trazi pametna rjesenja,, dobro centrira... ali zato i more situacija on sam desno, ovi ostali ako je dobiju na 20m, samo go vide...nadam se da i trener to vidihurem je napisao/la: ↑30 nov 2025, 13:07Nisam propratio u cijelosti prvo poluvrijeme ali ovo sto jesam je bila pametna igra s njegove strane. Nema potrebe za forsiranjem kao sto to čine neki saigraci koji gledaju samo da sutaju po golu a imaju boljih rješenja.
Meni se kod njega samo ne svidja govor tjela kad nema loptu, mozda to stvarno djeluje samo tako, ali ja uvijek imam osjecaj da je on ne zainteresiran totalno.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Puno zrelije igra, vidi se napredak. Ide neki gol ili asistencija ako ga ne zamijeni prerano.
Kako svirrate k,Esmir najlosiji u ekipi,nista ama bas nista nije pokazao,a i ocjena na softcoru i na rezultatima tako kaze da je najlosiji u PSV u prvom poluvremenu,nadam se da ce me demantovat u drugom poluvremenu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko si ti da te neko demantuje mars u pi.cku materinu mongoloidu retardirani
edit: Bravo mali!
Zadnja izmjena: lobiranje, dana/u 30 nov 2025, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Po cemu je najlosiji? Trazi loptu, otvara stranu, ulazi u sredinu, dobro prepoznaje kad i kome dodat..
Evo asista
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 30 nov 2025, 13:28, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
Asistencija
dobra asistencija
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Tako jeee 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tebi je Bajraktarevic uzeo zensku, drugog rjesenja nema. Svaki put dodjes ovdje i se.res kako je los, kako ne zna. I to jos otkad je dosao kod nas.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci da ne gledas majku ti **** kamenjarsku
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, hansbosna, Sheyi i 21 gost.