Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
-
19vendetta87
- Kontakt:
BiH 3,55
Srbija 1,50
- JohnCleese
- Kontakt:
Svabo je to...
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vec sam 3 kupio i isprintao al danas jos jedan kolega bi da ide al nema karte pa nez kako da vidimo za to printanje ili hoce li biti ispred skenderije prodaje ikako danas
- Jakobsen91
- Kontakt:
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ma tad ne bi više samo nada bila, nego i očekivanje u neku ruku, 4 pobjede nosiš u drugu fazu
Moraš, i obavezno moraš imati rodni list, dvije slike i CIPS.
Bez toga ne možeš ući nažalost.
Ejs...a tamo te ceka dvomec sa Litvanijom i Italijom...TripleThreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 13:02Ma tad ne bi više samo nada bila, nego i očekivanje u neku ruku, 4 pobjede nosiš u drugu fazu![]()
-
TripleThreat
- Kontakt:
I Islandom/VB, a već bi imali 4 pobjede u šteku. A kako god okreneš, Litvanija i Italija lakši (ali ne lahki) protivnici od Turske i Srbije, i u krnjavim i potpunim sastavima.Vaya je napisao/la: ↑30 nov 2025, 13:24Ejs...a tamo te ceka dvomec sa Litvanijom i Italijom...TripleThreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 13:02Ma tad ne bi više samo nada bila, nego i očekivanje u neku ruku, 4 pobjede nosiš u drugu fazu![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Ma nabit ce oni nas u Beogradu. Pogotovo jer se igra u julu, a pretpostavljam da bi tada trebali biti i NBA igraci. Daj prvenstveno da se dobije veceras, pa makar i 1 razlike
Svakako su Turska i Srbija jace od Litvanije i Italije. Misljenja sam da bi protiv njih trebali traziti sansu, pogotovo kad budu bez EL igraca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nama bi najbolje bilo da uspijemo večeras pobjediti i da uz pobjedu večeras i u februaru osiguramo skor 3-3.DamirT je napisao/la: ↑30 nov 2025, 15:04Ma nabit ce oni nas u Beogradu. Pogotovo jer se igra u julu, a pretpostavljam da bi tada trebali biti i NBA igraci. Daj prvenstveno da se dobije veceras, pa makar i 1 razlike
Svakako su Turska i Srbija jace od Litvanije i Italije. Misljenja sam da bi protiv njih trebali traziti sansu, pogotovo kad budu bez EL igraca.
U drugom krugu bi nam najbolje došlo da igramo protiv Italije ili Litvanije u prozoru gdje bi igrali u 3 dana protiv istog protivnika. Mada sumnjam da će niti takvih prozora u drugom krugu jer ih nije bilo ni u prošlim kvalifikacijama u druyom krugu.
Svakako da bi najbolje bilo da uzmemo večeras Srbiju i osiguramo 3 pobjede u februaru a u julu da nešto probamo protiv Turske kod kuće (zavisno od rostera možda i protiv Srbije u Beogradu).
Sa skorom 3-3 bi imale skroz realne šanse za plasman.
Protiv Islanda/Britanije u drugom krugu da upišeš 2 pobjede. To je 5-3, dobiješ Italiju i Litvaniju kući a na gostovanjima izgubiš manjom razlikom i bio bi na skoru 7-5 gdje bi imale veoma velike šanse da idemo dalje.
Naravno da je ovo samo računica i da se najprije treba Srbija uzeti večeras i da ćemo sigurno imati šansi, samo da nas Atara ne ukopa a svi ga prizivali
Sigurno da neće sve biti kao ova moja računica te sam siguran da će biti još iznenađenja u ove dvije gruoe a tek će biti iznenađenja kad se grupe ukrižaju.
Nadam se da ćemo mi biti iznenađenje
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: 313, al87, alan_kardec, ANamelessGhoul, Brix, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, Cwirek, Devils021, Drum, ELDIABLO20, exampLe., Faraon iz Visokog, FerdinandF, filip13, galia95, GG3, greenwood, guillermo, haklamas, Hrammm1921, InatSilniBosanski, IQ200, Jadnimi, KimJongEsmer, kolezeljovac, L-Train, legendarnadruga, LenyYoro15, leo1946, marlostanf1eld, meecko, MElloo, Meshko91, MikiPirs, Mocvara1991, MokraKifla, napapijri1987, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Nikica052, Rule_hz, signalidunapark, soxx, StevieG8, Stole, successminator, tuzlanskinacin, Vaya, Venom, VensanKasel, Zaboljesutra, zemuntrg, Zigazaga i 460 gostiju.