FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 29 nov 2025, 23:17

Derdiyok je napisao/la:
29 nov 2025, 22:10
jasmin10 je napisao/la:
29 nov 2025, 17:40
let3 je napisao/la:
29 nov 2025, 17:02
Poljskoj ragi ne smijes vise ni dodati loptu, jer je momentalno izgubi :oops:
Napadac sa stotinu mana u igri.
I onda kaže neko ne bi Haalanda jer se navodno ne bi uklopio :rol:
Teško i Haaland i Alvarez, tj. nemoguće. Ne gleda mi se vala ni onaj iz Dortmunda.
Lautaro Martinez

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 29 nov 2025, 23:31

slika
Koliko je čovjeku stalo. Ko da mu je babo Katalonac

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 30 nov 2025, 01:12

Koliko god da je Raphinha nekad znao odigrati loše, ali Barca bez njega je druga ekipa. Nevjerovatno koliko je falio, koliko je falila ta njegova energija i rastrčanost. Naravno, Pedrija ne treba spominjati. Njih dvojica su ključna dva igrača za igru.

Podrška za Flicka, gospodin jedan veliki.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 30 nov 2025, 03:04

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 30 nov 2025, 12:52

Zalosno je vidjeti kako se tim mora krpiti, garcia koji nije dorastao ni svojoj prirodnoj poziciji igra u vezi, martin isti slucaj samo druge pozicije.
I jos se navijaci tj mi tjesimo kako to ne izgleda lose, ne izgleda protiv amatera iz bilbaa ili sinoc protiv alavesa, protiv svake ozbiljne ekipe to nece ici.
Vidjecemo hoce li na zimu dolaziti kakvih pojacanja, zavisi kako se Tebasu digne krc sa ovim financijskim fer plejom i registracijom igraca.

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 30 nov 2025, 13:34

U nas jedan igrac jedan meč dobro odigra pa onda sljedeci kiks,nikako nemogu bit konstantni

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 30 nov 2025, 15:13

Laporta je glavni razlog za raspad odbrane Barse
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 nov 2025, 15:39

Tuzna scena.
Uprkos pobjedi Flick sjedi ocajan kao je izgubio 5 razlike. Shvatio covjek da ova ekipa ne moze ponuditi vise i bolje od ovoga. Da se bez pojacanja nema cemu nadati.
Raphinha ga nesto tjesi, ko biva "šefe nemoj tugovati bicemo bolji, majke mi"..nema od toga nista, dok Laporta ne odrijesi kesu i dok se ne kupe prava pojacanja.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 30 nov 2025, 16:21

let3 je napisao/la:
30 nov 2025, 15:39

Tuzna scena.
Uprkos pobjedi Flick sjedi ocajan kao je izgubio 5 razlike. Shvatio covjek da ova ekipa ne moze ponuditi vise i bolje od ovoga. Da se bez pojacanja nema cemu nadati.
Raphinha ga nesto tjesi, ko biva "šefe nemoj tugovati bicemo bolji, majke mi"..nema od toga nista, dok Laporta ne odrijesi kesu i dok se ne kupe prava pojacanja.
Isto kukanje ko i prošle godine u ovo doba, kad se sahranio i Flik i Barca, težak raspored do kraja, ovo ono. A momci tad uvezane 5 pobjeda zaredom vratiše se u borbu za titulu i poderaše sve do kraja prvenstva. Kuka se kao da su u - 10 bodova, a ne na prvom mjestu dok pišeš komentar. Ekipa koja je dala od svake druge ekipe makar 10 golova više ove sezone. Ne razumijem nikako toliko pesimizam. Pa čovječe zadnje dvije godine imas ekipu koja igra ubjedljivo najatraktivniji fudbal na čitavom dunjaluku, imas ekipu koja se uprkos svim banovima i zabranama i svim čim na temelju svoje akademije, svog rada diže osvaja gotovo sve, demolira Madrid, i to nastavlja i ove godine i sad neko kukanje umjesto da se uživa u ovim momentima. Pa pljujete Martina na stoperu a decko odigra sasvim korektnu utakmicu, pljujete Garsiju a čovjek preore teren bez obzira igrao desnog beka, stopera, zadnjeg veznog, pljujete kubarsija, baldea, Lewandowskog, raphinhlju ferana sve redom a ljudi igraju najbolji fudbal na svijetu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 nov 2025, 16:35

Sport90 je napisao/la:
30 nov 2025, 16:21
let3 je napisao/la:

Tuzna scena.
Isto kukanje ko i prošle godine u ovo doba, kad se sahranio i Flik i Barca, težak raspored do kraja, ovo ono. A momci tad uvezane 5 pobjeda zaredom vratiše se u borbu za titulu i poderaše sve do kraja prvenstva. Kuka se kao da su u - 10 bodova, a ne na prvom mjestu dok pišeš komentar. Ekipa koja je dala od svake druge ekipe makar 10 golova više ove sezone. Ne razumijem nikako toliko pesimizam. Pa čovječe zadnje dvije godine imas ekipu koja igra ubjedljivo najatraktivniji fudbal na čitavom dunjaluku, imas ekipu koja se uprkos svim banovima i zabranama i svim čim na temelju svoje akademije, svog rada diže osvaja gotovo sve, demolira Madrid, i to nastavlja i ove godine i sad neko kukanje umjesto da se uživa u ovim momentima. Pa pljujete Martina na stoperu a decko odigra sasvim korektnu utakmicu, pljujete Garsiju a čovjek preore teren bez obzira igrao desnog beka, stopera, zadnjeg veznog, pljujete kubarsija, baldea, Lewandowskog, raphinhlju ferana sve redom a ljudi igraju najbolji fudbal na svijetu.
Kad i gdje sam pljuvao Martina, Cubarsia, Baldea itd ?
Za Lewu znam da jesam, za ove si izmislio ;)

I nije nikakav pesimizam, vec komentarisem ovaj klip sa Flickom. I evo jedno logicno pitanje - ako je tako lijepo, divno i krasno kao sto pises, zasto onda Flick sjedi sam nakon utakmice kao ucviljena udovica ? i to jos nakon pobjede.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 nov 2025, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 nov 2025, 16:36

Previše se kuka stvarno, OK sa Mesijem, Xavijev i Iniestom je postavljen neki standard i imam dojam da je sve ispod toga za neke neuspjeh.
Don't hate what you don't understand.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 30 nov 2025, 17:05

let3 je napisao/la:
30 nov 2025, 16:35
Sport90 je napisao/la:
30 nov 2025, 16:21
let3 je napisao/la:

Tuzna scena.
Kad i gdje sam pljuvao Martina, Cubarsia, Baldea itd ?
Za Lewu znam da jesam, za ove si izmislio ;)

I nije nikakav pesimizam, vec komentarisem ovaj klip sa Flickom. I evo jedno logicno pitanje - ako je tako lijepo, divno i krasno kao sto pises, zasto onda Flick sjedi sam nakon utakmice kao ucviljena udovica ? i to jos nakon pobjede.
Ma nisam mislio bukvalno na tebe da pljuješ igrače, već kompletan ovaj forum. U svemu vide negativno.
A sto se tice Flika to su perfekcionisti, kao Pep i sličnoi. Pobjede 5-0, ali uzmu igrače pa im još po sata na terenu objašnjavaju sta su mogli bolje uraditi.
Jasno da bi bilo super da.se može uzeti 200 mil pa umjesto Lewe kupiti Holanda ili nekg sličnog, da se moze umjesto Baldea bek Portugalaca iz PSGa dovesti, da se uz Pedrija može upariti Vitinha i Rodri - da se ima lova. Ne kažem ja da ova ekipa nema mana i da se ne može neki upgrade napraviti. Ali meni iskreno ovako je još draže. Sikaniraju sa svih strana, banove udaraju kako god mogu, afere u javnosti izmišljaju, lome ti igrače na nebitnim utakmicama za reprezentaciju, a ti dodjes sa lokalnim golobradim igračima i popisas ih sve redom - neprocjenjivo.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.