Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
UPS
-
Kontakt:
elSaik je napisao/la:
Tačno tako. Prošle godine ni jedni ni drugi, ove godine i jedni i drugi. U čemu je problem?
Problem je u vasem bezobrazluku. Da ste se o tome dogovorili sa celikom ranije, pa covjek bi rekao, ok tako je dogovoreno, placaju i jedni i drugi i to je to. Ali vi to niste uradili! I sad se ti nasao ovdje da pametujes.
Drago mi je da jos jednom svi mogu vidjeti kakav ste vi klub i kako se to 'kod vas radi'....
-
avenija
-
Kontakt:
izzo je napisao/la:aguero88_ je napisao/la:kao i na svakom normalnom stadionu postoji WC za gostujuce navijace !
Ali bilino polje nije normalan stadion jer toga nema na njemu...nema se gdje covjek popišati osim uz ogradu

živa istina...nema WC-a realno.
boze zar ima ovakvih bolida ? je li moguce ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
aguero88_
-
Kontakt:
izzo je napisao/la:aguero88_ je napisao/la:kao i na svakom normalnom stadionu postoji WC za gostujuce navijace !
Ali bilino polje nije normalan stadion jer toga nema na njemu...nema se gdje covjek popišati osim uz ogradu

vidi se koliko si cesto gost na Bilinom Polju
i ovaj rego iz lukavca posispu mi tuki !
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
izzo
-
Kontakt:
UPS je napisao/la:elSaik je napisao/la:
Tačno tako. Prošle godine ni jedni ni drugi, ove godine i jedni i drugi. U čemu je problem?
Problem je u vasem bezobrazluku. Da ste se o tome dogovorili sa celikom ranije, pa covjek bi rekao, ok tako je dogovoreno, placaju i jedni i drugi i to je to. Ali vi to niste uradili! I sad se ti nasao ovdje da pametujes.
Drago mi je da jos jednom svi mogu vidjeti kakav ste vi klub i kako se to 'kod vas radi'....
Drago je i nama što su svi vidjeli da smo klub koji SAM SEBI ODREĐUJE CIJENE ,a ne da mu drugi to određuje.
Za one kojima smeta cijena, ima TV prenos....to je sva mudrost.
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 apr 2011, 16:03
avenija je napisao/la:izzo je napisao/la:aguero88_ je napisao/la:kao i na svakom normalnom stadionu postoji WC za gostujuce navijace !

boze zar ima ovakvih bolida ? je li moguce ?
kakvih bolida ?
pricamo o fudbalu, ne o formuli , barem sam ja tako upucen :S
Za zivot cijeli!
-
aguero88_
-
Kontakt:
izzo je napisao/la:UPS je napisao/la:elSaik je napisao/la:
Drago je i nama što su svi vidjeli da smo klub koji SAM SEBI ODREĐUJE CIJENE ,a ne da mu drugi to određuje.
Za one kojima smeta cijena, ima TV prenos....to je sva mudrost.
pa to i jest taktika da sto manje ROBOVA dodje na sugavicu, ali mi svakako stizemo, vidimo se
-
mma_hz
-
Kontakt:

kume izvini al jesi li ti normalan ...wc u zenici je sigurno najbolji i najuredniji u citavoj premijer ligi..jedino kad se tamo igra zimi kao mi ove godine pa one polede stepenice iza niz koje se mora sici da bi se doslo do wc hehehe
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 apr 2011, 16:08
Bujrum aguero, ako pobjedite i osvojite kup prvi cu ti cestitati, ako to ne uradite, ocekujem da ces biti covjek i cestitati suprotnoj strani, a ne srati ovde bezveze
Za zivot cijeli!
-
zeljocity
-
Kontakt:
UPS je napisao/la:elSaik je napisao/la:
Po kojoj logici se Celik ima ista pitat kada je u pitanju Fk Zeljeznicar??? Sta hocete bolan? Mi smo svoje rekli 10KM ili sjedi kuci i gledaj tekmu a vi kako hocete i vozdra!!! Jesmo li se mozda sa vama trebali dogovarat i o postavljanju reflektora na Grbavicu

? Ma zdravo i ohladite se tim bezze komentarima.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
Ad0
Zadnja izmjena:
Ad0, dana/u 26 apr 2011, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
-
aguero88_
-
Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Bujrum aguero, ako pobjedite i osvojite kup prvi cu ti cestitati, ako to ne uradite, ocekujem da ces biti covjek i cestitati suprotnoj strani, a ne srati ovde bezveze
ok, nije frka, pred nama je 180 minuta, nek bolji pobjedi i naravno da cu cestitati ali ovim normalnim forumasima i navijacima Zeljeznicara a ne ovim koji pisu kako nema WC na Bilinom itd... pozz

-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 apr 2011, 16:11
ne laprdaj
aguero88_ je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Bujrum aguero, ako pobjedite i osvojite kup prvi cu ti cestitati, ako to ne uradite, ocekujem da ces biti covjek i cestitati suprotnoj strani, a ne srati ovde bezveze
ok, nije frka, pred nama je 180 minuta, nek bolji pobjedi i naravno da cu cestitati ali ovim normalnim forumasima i navijacima Zeljeznicara a ne ovim koji pisu kako nema WC na Bilinom itd... pozz

cujemo se nakon bilinog

Za zivot cijeli!
-
NeToBoLa
-
Kontakt:
Meni je ovaj potez Uprave Željezničara baš normalan. Pa zar je ista cijena na ligaškoj utakmici Manchester United- Chelsea i na finalnoj utakmici Lige prvaka istih klubova ?
I ovaj reciprocitet je najveća glupost što postoji. Pa od čega to klubovi žive ? Od have ? Ko nema, šta ćeš, fino kući i gledaj preko TV-a. Kad sam bio mlađi, dešavalo mi se da nemam za neku utakmicu( ali dobro bih se potrudio da nađem, nisam tako lako odustajao) pa kući upalim radio i pratim.
Who dares, wins !
-
kinder_jaje
-
Kontakt:
Postao/la kinder_jaje » 26 apr 2011, 16:17
NeToBoLa je napisao/la:Meni je ovaj potez Uprave Željezničara baš normalan. Pa zar je ista cijena na ligaškoj utakmici Manchester United- Chelsea i na finalnoj utakmici Lige prvaka istih klubova ?
I ovaj reciprocitet je najveća glupost što postoji. Pa od čega to klubovi žive ? Od have ? Ko nema, šta ćeš, fino kući i gledaj preko TV-a. Kad sam bio mlađi, dešavalo mi se da nemam za neku utakmicu( ali dobro bih se potrudio da nađem, nisam tako lako odustajao) pa kući upalim radio i pratim.
sve je to uredu ali jeli fino da se to kaze dva dana predu utakmicu i ja se ne slazem sa tim reciprocitetom ali tako je bilo dogovoreno i to se trebalo ispostovat bar do kraja ove sezone

-
nummaLFCŽ
-
Kontakt:
Da citam ove komentare i da ne znam koja je cijena u pitanju mislio bi da je petobanka, ali 10 **** maraka, HALO ! NIJE MILJA ! :O
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
-
fczeljo
-
Kontakt:
kinder_jaje je napisao/la:NeToBoLa je napisao/la:Meni je ovaj potez Uprave Željezničara baš normalan. Pa zar je ista cijena na ligaškoj utakmici Manchester United- Chelsea i na finalnoj utakmici Lige prvaka istih klubova ?
sve je to uredu ali jeli fino da se to kaze dva dana predu utakmicu i ja se ne slazem sa tim reciprocitetom ali
tako je bilo dogovoreno i to se trebalo ispostovat bar do kraja ove sezone

Gdje je bolan bilo dogovoreno? Čelik predložio, Željo odbio. U čemu je problem?
-
jubitubi
-
Kontakt:
Ja sam rekao da je po meni normalnije da je besplatan ulaz za gostujuce navijace i u Zenici i u Sarajevu,ali brate i vi "celikovci" pretjerujete,pa ljudi moj finale Kupa!Sta vam je,znate li vi koliko se to ceka,da vam klub ima priliku izboriti Evropu...
-
Buddy
-
Kontakt:
Batalite kafu imat cete za kartu
-
Guzonjin_sin
-
Kontakt:
Postao/la Guzonjin_sin » 26 apr 2011, 16:34
Da imaju za kafe dobro bi bilo
Salu na stranu,al su se likovi raskukali kao da je petobanka,pa mi gdje god odemo placamo 7-10 km bilo da je skela ili skolsko igraliste,ili tribina.
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!
-
mrzim_ulizice
-
Kontakt:
Postao/la mrzim_ulizice » 26 apr 2011, 16:40
Guzonjin_sin je napisao/la:Da imaju za kafe dobro bi bilo
Salu na stranu,al su se likovi raskukali kao da je petobanka,pa mi gdje god odemo placamo 7-10 km bilo da je skela ili skolsko igraliste,ili tribina.
vidi se nikad nisi nigdje iso postoji dogovor izmedju klubova samo sto taj dogovor u citavoj nasoj sugavoj ligi krsite samo vi i niko vise........al strah je majka pa pokusat napravit bilo kakvu pometnju

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin i 47 gostiju.