Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Daj da ovako završi i biće top iduća trka.
mislim da je piastri trazio ovo promjenu, kazem mislim, kao da sam cuo da je rekao da ide ranije da ga ganjaAshburtonG je napisao/la: ↑30 nov 2025, 18:14Taktika je bila izbit Piastriju prvo mjesto, kako bi Norris sto manje izgubio od njega. Ovako bi Norris ispao van top 3, a Piastri bi uzeo sigurnu pobjedu, cak i da je isao do kraja i presao na soft. Lakse je skidat 2s po krugu na softu 7 krugova, nego sekundu u stintu od 15 krugova.
Uz dužno poštovanje, uzme li Mlcaren titulu, dobit ćemo prvaka najgore ekipe u historiji F1 što se strategiaj tiče a tako dominantan bolid kad gledaš cijelu sezona, koja bruka od ekipe.
Max treba počastiti Georga jer on u top tier mode može bit drugi sljedeću utrku (Max da dobije) a vamo je sve onda moguće.
Nadam se i kiši
Max treba počastiti Georga jer on u top tier mode može bit drugi sljedeću utrku (Max da dobije) a vamo je sve onda moguće.
Nadam se i kiši
- AshburtonG
- Kontakt:
Bukvalno su ga krivo navodili radio komunikacijom. Kao mozes li vozit ispod 24, dok mu je tadasnji tempo jos 5-6 krugova davao istu priliku tj zaostatak. Misljenja sam, kao sto napisah, da je mnogo vise sansi imao uci na soft zadnjih 8 krugova s malo goriva i onda all in. Ovu glupost ne bi ni najveci retos foruma uradio. Cuj neko Maxu da skida 1.5s na istoj komponenti guma. Pa da su starije 30 krugova ne bi uspio, a ne 10ak.ljevak je napisao/la: ↑30 nov 2025, 18:16mislim da je piastri trazio ovo promjenu, kazem mislim, kao da sam cuo da je rekao da ide ranije da ga ganjaAshburtonG je napisao/la: ↑30 nov 2025, 18:14Taktika je bila izbit Piastriju prvo mjesto, kako bi Norris sto manje izgubio od njega. Ovako bi Norris ispao van top 3, a Piastri bi uzeo sigurnu pobjedu, cak i da je isao do kraja i presao na soft. Lakse je skidat 2s po krugu na softu 7 krugova, nego sekundu u stintu od 15 krugova.
Jbo vas zavjere pa sam Oscar je trazio da udje u box ranije i proba stici MaxaAshburtonG je napisao/la: ↑30 nov 2025, 18:14Taktika je bila izbit Piastriju prvo mjesto, kako bi Norris sto manje izgubio od njega. Ovako bi Norris ispao van top 3, a Piastri bi uzeo sigurnu pobjedu, cak i da je isao do kraja i presao na soft. Lakse je skidat 2s po krugu na softu 7 krugova, nego sekundu u stintu od 15 krugova.
Da je Piastri pobijedio a Norris 5 zavrsio, razlika bi bila 7 bodova ovako je 10 do Maxa
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- AshburtonG
- Kontakt:
Bukvalno 10x se ukljucuje live tabela, a ovi retosi na SK opet racunaju nekakvih 16 poena. 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Provaljujete se Bgm, Norrisa su zeznuli jos vise.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- AshburtonG
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahhaha
Kako ofirno
Kako ofirno
Kakvo puštanje

Wtf je ovo bilo 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kimi Glock, očigledno je imao neke "probleme" internog dogovora 
S tim da je Glock imao problema onda.
S tim da je Glock imao problema onda.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 30 nov 2025, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa dajte da vidimo tu gresku antonellija 
- AshburtonG
- Kontakt:
Da sam Piastri zakucao bih se u Landa na startu sljedece utrke. Vise ga RB gotivi neko njegov tim.
Fuj
Fuj
Niko ni rijeci ne govori o tome
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
HAHAHAHAHAHAHA
Norrise kurvo mala, drugačije ne bi titulu ni osvojio, nadam se da će Tsunoda da se momački zabije u njega u Abu Dabiju.
Norrise kurvo mala, drugačije ne bi titulu ni osvojio, nadam se da će Tsunoda da se momački zabije u njega u Abu Dabiju.
Sainz 
jebote ko ce bit prvak
ovog malog kimija treba sikanirat do kraja karijere
ovog malog kimija treba sikanirat do kraja karijere
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, darker10 i 7 gostiju.