Cartman je napisao/la:Haha i jos misle da su ovo njihovi stvarni facebook profili.
edinov jest 100% za balu nisam siguran
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Cartman je napisao/la:Haha i jos misle da su ovo njihovi stvarni facebook profili.
Edinov nije 100%don_burza je napisao/la:Cartman je napisao/la:Haha i jos misle da su ovo njihovi stvarni facebook profili.
Koliko je vama godina? Mislite da njih dvojica ima facebook profile i da pricaju ovakve gluposti javno? Ma nema sanse. Ciste gluposti, neko se zajebaje. Ali nevjerovatno je da neko u to moze povjerovat, i to "100 provjereno". Priceless.ek0 je napisao/la:Oba su prava, provjereno 100%.
Jeste 100%, znam jos iz perioda kad su se dopisivali on i Amir Spahic... To sto ti se cini nerealnim ovo dopisivanje, to je drugo...Cartman je napisao/la:Edinov nije 100%don_burza je napisao/la:Cartman je napisao/la:Haha i jos misle da su ovo njihovi stvarni facebook profili.
Daek0 je napisao/la:Bolje ne pisati nista, nego pisati gluposti. A ti upravo to radis, mislis da bih ja pisao da je 100% provjereno da nisam siguran u to ?Cartman je napisao/la:Koliko je vama godina? Mislite da njih dvojica ima facebook profile i da pricaju ovakve gluposti javno? Ma nema sanse. Ciste gluposti, neko se zajebaje. Ali nevjerovatno je da neko u to moze povjerovat, i to "100 provjereno". Priceless.
Chelsea_CBH je napisao/la:Vi mislite ako su oni poznati i slavni da ne mogu imati profile na fb. Pa ja imam u prijateljima papu Benedikta XVI. Normalan lik, uvijek odgovori na pp.
Papa navija za Bayern kao i ti. Uvijek se svađamo oko toga...Evo pročitaj prva tri reda:don_burza je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Vi mislite ako su oni poznati i slavni da ne mogu imati profile na fb. Pa ja imam u prijateljima papu Benedikta XVI. Normalan lik, uvijek odgovori na pp.
eto super mozes ugovoriti eksorcisam

Pa sta bi trebalo pisati? "Cajnice, Bosnia and Herzegovina"?asylum je napisao/la:Dzeki na profilu pise
Iz "Sarajevo, Bosnia and Herzegovina"
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Proximic i 18 gostiju.