English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Pensioner26
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Re: English Premier League
Opwt gluposti postavljate
To sto tad nesto nije sudjeno ne umanjuje cinjenicu da je ovo cist crveni.
To sto tad nesto nije sudjeno ne umanjuje cinjenicu da je ovo cist crveni.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Reece James najbolji bek na svijeti a usput i najbolji veznjak.
Inace, ne slavi niko remi, vise zalim glupost caiceda jer smo danas bili zreli za 3 boda.
Inace, ne slavi niko remi, vise zalim glupost caiceda jer smo danas bili zreli za 3 boda.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj retardirane price pa ko se to kurcio nekim titulama od nasih, ovdje dodju ljudi koji navijaju za druge timove i pocnu pisati arsenal najjaci ove sezone, mora se uzeti titula ovo ono i onda oni nama to kace joj koliko si ti glup decko pa ovo nisu istine
Ma ti si lud frajer ,ti bi isto pisao i da smo vas dobili ,puko si druze ko kokica ,najozbiljnije ti kazem ohani malo od foruma vidis da si oboliowadethegreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:44Druze ja uvijek priznam kad smo losi kad ne zasluzimo itd ne kurcim se nekim nevidljivim titulama.topnik1 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:44Ti nekome pises o obrazuwadethegreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:40Bogami vise mi zalimo iako smo vecinu tekme sa 10 igrali![]()
Mene bi stid bilo pisati al eto nema svako obraza...![]()
![]()
![]()
Vidi sta ti kolege pisu.
Moram im kevu karati.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Pensioner26
- Kontakt:
Nije to poenta, već negdje VAR reaguje, negdje ne.
- feniksptica
- Kontakt:
Neka ba, nije prvi put da se neeciji identitet sazna kad treba na forumu. Samo opusteno i strpljivo do vidjenja.wadethegreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:46Svaki put kad spomente sudije a da je netacno da ste osteceni ja cu vam se majke dotaci.
10 godina nam perete mozak.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ovo je sve loš Liverpool kriv. Da nisu loši ovaj Chelsea bi bio 6-7 mjesto i ne bi se pojavljivali ovdje nego bi gledali kojih će sedam igrača dovesti u januaru. Pogledaj ovog Wadea užario mu se laptop tri dana ovdje svaki drugi post njegov
Rođen s tobom da budem
- wadethegreat
- Kontakt:
Bujrum privatna poruka saljem adresu odmah.feniksptica je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:48Neka ba, nije prvi put da se neeciji identitet sazna kad treba na forumu. Samo opusteno i strpljivo do vidjenja.wadethegreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:46Svaki put kad spomente sudije a da je netacno da ste osteceni ja cu vam se majke dotaci.
10 godina nam perete mozak.![]()
Nisam ja ckapi ko vi.
Imam i rukavice da ruke ne lomimo bezveze.
Od komšije Asko mali upisao i završio gimnaziju od kako su zadnji put dobili Arsenal, razumijem frustracije ali onom ĐIKANU što mater spominje nema opravdanja, dajte mu bananu i vratite ga na granu.
Tebe treba biti stid što nekoga odavde porediš sa četnicima, debiluwadethegreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:40Bogami vise mi zalimo iako smo vecinu tekme sa 10 igrali![]()
Mene bi stid bilo pisati al eto nema svako obraza...
- wadethegreat
- Kontakt:
Druze placete za svaku sitnicu.AA23 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:50Tebe treba biti stid što nekoga odavde porediš sa četnicima, debiluwadethegreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:40Bogami vise mi zalimo iako smo vecinu tekme sa 10 igrali![]()
Mene bi stid bilo pisati al eto nema svako obraza...
Lazete petljate.
Opet kazem cast izuzetcima ali ste vecina veci mitomani od cetnika.
Yebo te on znam i ko je i sta je i odakle je ,i bas je ovakav kakvim se predstvlja ,vjeruj ne vrijedi trositi rijeci a jos manje prljati rukefeniksptica je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:48Neka ba, nije prvi put da se neeciji identitet sazna kad treba na forumu. Samo opusteno i strpljivo do vidjenja.wadethegreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:46Svaki put kad spomente sudije a da je netacno da ste osteceni ja cu vam se majke dotaci.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
lazemo placemo i drecimo ko igraci chelsea 
- Marsal
- Kontakt:
Bilo je bitno ne izgubit i to je najvažnije.
To je to od Chelseaja za ovu sezonu. U nastavku borba za LP, prvo mjesto će se odlučivati između Arsenala i Citya.
To je to od Chelseaja za ovu sezonu. U nastavku borba za LP, prvo mjesto će se odlučivati između Arsenala i Citya.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- wadethegreat
- Kontakt:
Tebe ne bih dirao ti si simpatican ali Fenik, Babuka i Quaterback imaju bujruma sva trojica odjednom.topnik1 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:54Yebo te on znam i ko je i sta je i odakle je ,i bas je ovakav kakvim se predstvlja ,vjeruj ne vrijedi trositi rijeci a jos manje prljati rukefeniksptica je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:48Neka ba, nije prvi put da se neeciji identitet sazna kad treba na forumu. Samo opusteno i strpljivo do vidjenja.wadethegreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:46Svaki put kad spomente sudije a da je netacno da ste osteceni ja cu vam se majke dotaci.
![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
9 bodova iza Arsenala, dakle 6 kad ih mlatnemo na Emiratima. Stize se ovo bez problema
Terek je postao tipična južno Američka ekipa, kmece na svaki start bukvalno, nabrijani i agresivni al samo dok oni udaraju, kad im se vrati onda se jauci čuju do sjevernog Londona
Ugasite mu internet dok nije kasno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Daj ba Marsale ti si ako nista znao biti realan.
Imali ste igraca vise vecinu tekme....
Ako nastavite ovako derbije igrati jer ste se i protiv Uniteda provukli necete je uzeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.