Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Formula 1
Stalno govorite o pritisku a on poprilično dobar. Da nije bilo diskvalifikacije u Las Vegasu sad bi se naslov slavio. Ovako DNQ pogurao Maxa skroz
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
70 pobjeda GOAT-a, 126 podijum
Noris je bio u pravu nakon sejftija što me niste u boks ako je vodeće auto (Pijastri) ostao na stazi. Tu je Meklaren izgubio pobjedu,jbg.
Noris je bio u pravu nakon sejftija što me niste u boks ako je vodeće auto (Pijastri) ostao na stazi. Tu je Meklaren izgubio pobjedu,jbg.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
RobertHrkac555 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:16Stalno govorite o pritisku a on poprilično dobar. Da nije bilo diskvalifikacije u Las Vegasu sad bi se naslov slavio. Ovako DNQ pogurao Maxa skroz
Da nije ni Kimi izbacio Maxa u Austriji i Max bi je slavio. Niko McLarenu nije kriv što su pogubljeni
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
I dalje je McLaren taj koji kontrolira situaciju te ovisi sam o sebi. Vjerujem da će biti najbrži i u nedjelju kao što su vcrs bili i potvrditi ovu titulu
U najgorem slucaju ima i Max 3 aduta kakva takva. Zakucaj se u gofno i dovidjenja. A ne bi ne cudilo ako to neko uradi od trojca Hadjar, Tsunoda, Lawson, da mu osiguraju ugovor za narednu sezonu u prvom timu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Netko se zabije u Landa, netko u Maxa i eto titule Oscaru
Pa ne bi mi nimalo bilo krivo i da Piastri uzme. Nemam nista protiv njega.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 19:24Netko se zabije u Landa, netko u Maxa i eto titule Oscaru
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Max isprska face ovim levatima 
Ajde Hadjar sine, ako hoces mjesto 2 vozaca u RB, iznesi ovo britansko smece ko podmjeru
Ajde Hadjar sine, ako hoces mjesto 2 vozaca u RB, iznesi ovo britansko smece ko podmjeru
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati šta se ovdje zaziva, tako se dosta toga toleliralo kmečavcu Maxu pa ga sada ne kažnjavaju za očite greške, tipa na utrci u Meksiku. Ali dobro, neka samo bude fer i korektno u nedjelju
- AshburtonG
- Kontakt:
Vec vidim sastanak sa Helmutom i ovu trojicu na stolicama ispred njega.
Zazivao se i Tsunoda juce.
Neka zazivaju. Super pa im je to najjaci argument i najveca nada.
Sama cinjenica sto priznaju kako imaju "3 aduta", dovoljan je dokaz koliko je sve ove godine nepravedno prema svim ostalim ekipama, da samo jedni imaju kontrolu nad 4 bolida. Ali to je ok, ok je da drugi vozac Red Bulla bude samo testni i da se u njegov bolid ne ulaze, nego se sredstva cuvaju samo za Maxa.
Neka zazivaju. Super pa im je to najjaci argument i najveca nada.
Sama cinjenica sto priznaju kako imaju "3 aduta", dovoljan je dokaz koliko je sve ove godine nepravedno prema svim ostalim ekipama, da samo jedni imaju kontrolu nad 4 bolida. Ali to je ok, ok je da drugi vozac Red Bulla bude samo testni i da se u njegov bolid ne ulaze, nego se sredstva cuvaju samo za Maxa.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 30 nov 2025, 19:41, ukupno mijenjano 2 puta.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno teško će se išta moći, staza kao krojena za ovaj Meklaren, biće treći vjerovatno, danas su Meklareni skoro +400 po krugu bili brži, samo splet okolonosti i GOAT pobjedi
MANIJACI JUG 1987
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Abu Dhabi je staza slična ovoj, teško se prelazi na njoj, to najbolje zna Alonso. Kvale će dosta toga odrediti, a Lando treba malo više hrabrosti pokazati na startu
Realno gledano nema sanse. Da se nije dogodila 2021 svi bi vec znali da nema sanse ali eto onih 1% uvijek je moguce. Maxu i da igra samo pobjeda bilo kakva ne bih stavio pare na njega a ovako je pretesko. Mclarenu igra cak i da im ne godi raspored u zadnjem krugu imaju opciju da Piastri propusti Landa ako se nalazi ispred ili cak i ako se nalazi par bolida ispred da ih sve propusti sa Landom.
Svede se da Max mora P1 a P2 i P3 nisu Mclareni. Nerealno ali sansa postoji jbg. Mozda se i njih dvojica slupaju jedan u drugog.
Svede se da Max mora P1 a P2 i P3 nisu Mclareni. Nerealno ali sansa postoji jbg. Mozda se i njih dvojica slupaju jedan u drugog.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ja sam za Maxa odje .Frajer dobro kaze.Da je on u Mclarenu ovo bi davno bilo gotovo.Ovako ima slabiji bolid,timski kolega mu ne pomaze sekunde i opet je tu gdje jest.Mclaren je zasluzio da zijane ,previse s3ru.
Da je danas vozio Mclarenov bolid, ne bi isao u box kad i svi ostali i ne bi pobijedio.
To se timskog kolege tice, niko nikom ne pomaze kao drugi voazac Red Bulla Maxu. Testira za njega, ne trosi se ograniceni budzet na bolide podjednako, ne oduzima mu bodove. Da je Mclaren imao "Tsunodu" za drugog vozaca, Noris ili Oscar, ove sezone bi imali 14 pobjeda.
Max ko žohar, ne možeš ga se riješiti
Norris i dalje u pravilu samo treba da odveze svoju utrku u Abu Dhabiju. Bez i najmanjeg rizika bi trebao moći biti P3 da završi posao.
Ali ako je ovdje mogao završiti van podijuma, a pričamo o stazi krojenoj za Mclaren, nije nemoguće da i tamo ispuše. Maxu definitivno treba haotična trka jer se i on i ekipa bolje snalaze u tim okolnostima nego Norris i Mclaren. Danas dubiozna odluka Mclarena za SC, a i Norris sebi sje.bao podijum onom greškom.
Oscar izgleda baš sje.ban u intervjuima nakon trke. Ne znam je li samo zbog toga što su strateški ispušili pobjedu, ili jer ima interni dogovor oko zadnje trke i pomaganja.
Norris i dalje u pravilu samo treba da odveze svoju utrku u Abu Dhabiju. Bez i najmanjeg rizika bi trebao moći biti P3 da završi posao.
Ali ako je ovdje mogao završiti van podijuma, a pričamo o stazi krojenoj za Mclaren, nije nemoguće da i tamo ispuše. Maxu definitivno treba haotična trka jer se i on i ekipa bolje snalaze u tim okolnostima nego Norris i Mclaren. Danas dubiozna odluka Mclarena za SC, a i Norris sebi sje.bao podijum onom greškom.
Oscar izgleda baš sje.ban u intervjuima nakon trke. Ne znam je li samo zbog toga što su strateški ispušili pobjedu, ili jer ima interni dogovor oko zadnje trke i pomaganja.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Slažem se s tobom, svaka ti je na mjestuJabroni je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:15Max ko žohar, ne možeš ga se riješiti![]()
Kakav bolid ima Max najbolje pokazuje Tsunoda, frajer ne moze u bodovima zavrsiti kamoli da se bori za nesto. Da Max ima ovakav bolid tu ne bi bilo nikakve borbe, bio bi ko Schumacher 2004
Druze ja nesto ne volim Maxa al da se ne lazemo covjek je za klasu jaci vozac od Norrisa i Piastrija.On da voza Mclaren ,a posebno da je startao prvi ,niko ga vise ne bi ni vidio.Red Bull se sjebao sa Tsunodom.Cak i ako im je on prakticno test vozac ,da su imali tu Pereza recimo ili Hulkenberga isti bi otkinuli Piastriju i Norrisu bar neki bod tokom sezone i Verstappen bi mozda vec bio sampion.Evander je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:15
Da je danas vozio Mclarenov bolid, ne bi isao u box kad i svi ostali i ne bi pobijedio.
To se timskog kolege tice, niko nikom ne pomaze kao drugi voazac Red Bulla Maxu. Testira za njega, ne trosi se ograniceni budzet na bolide podjednako, ne oduzima mu bodove. Da je Mclaren imao "Tsunodu" za drugog vozaca, Noris ili Oscar, ove sezone bi imali 14 pobjeda.
Za Mclaren ce sad bit interesantno.U situaciji su da im oba vozaca izgube.Msm da moraju donijet odluku da otvoreno podrze Norrisa obzirom da on trenutno ima vise bodova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)