FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
64
21%
2. Borbu za Evropu
145
46%
3. Sredinu tabele
53
17%
4. Borbu za opstanak
50
16%

Ukupno glasova: 312

Hrasno15
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno15 » 30 nov 2025, 16:28

Mene više od loše igre i rezultata boli upravo to što ni jednom omladincu nije dao priliku ali zato ovim menadžerskim polovnjacima daje priliku iz utakmice u utakmicu

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 30 nov 2025, 16:29

Iskreno neko ako je budala doći će sada u Želju i isplatiti silne odštete Adžemu i njegovim izabranicima. A ovi su svjesno sve ovo nadovodili nadajući se tom nekom investitoru kako bi se lijepo oparili kod raskida. Ispada da oni imaju najveći interes kod eventualnog ulaska investitora. Ako nas slučajno neko kupi sve navijačke skupine jedino pristup klubu trebaju imati dolaskom na tribine i u fan shop.

Ovaj naš stručnjak možda za promjenu da nam objasni neke stvari na zelenom terenu a ne na kojekakvim podcastima. Preostale četiri utakmice igramo u Sarajevu, dakle nema putovanja. Prije toga 20 dana odmora. A mi djelujemo kao najumornija ekipa u ligi.

U ovom trenutku ja kao pojedinac jedino što mogu uraditi je nedolazak na tekmu protiv Širokog, znam da će neki reči da mi samo uz pomoć tribina možemo napraviti neki rezultat i da nismo navijači rezultata nego kluba. Kakvi smo trenutno, uz pomoć tribina mi možemo ostvariti maksimalno remi, a suprotno poraz je blizu. Zbog tog eventualnog jednog boda mislim da bi prazne tribine bolje odjeknule.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 30 nov 2025, 16:48

E cuj da bi se oparili kod raskida. Tacno se vidi obrisi Misimovica. Svaki koji ga brani zivotom, kod tog je neki samo lopovluk moguc. Libo nas tuki sto ti neces doci na utakmicu onako posteno. :rol: a kad mu je gazda bio, tad smo zaradjivali na raskidima :rol:

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 30 nov 2025, 16:52

Valter je napisao/la:
30 nov 2025, 16:29
Iskreno neko ako je budala doći će sada u Želju i isplatiti silne odštete Adžemu i njegovim izabranicima. A ovi su svjesno sve ovo nadovodili nadajući se tom nekom investitoru kako bi se lijepo oparili kod raskida. Ispada da oni imaju najveći interes kod eventualnog ulaska investitora. Ako nas slučajno neko kupi sve navijačke skupine jedino pristup klubu trebaju imati dolaskom na tribine i u fan shop.

Ovaj naš stručnjak možda za promjenu da nam objasni neke stvari na zelenom terenu a ne na kojekakvim podcastima. Preostale četiri utakmice igramo u Sarajevu, dakle nema putovanja. Prije toga 20 dana odmora. A mi djelujemo kao najumornija ekipa u ligi.

U ovom trenutku ja kao pojedinac jedino što mogu uraditi je nedolazak na tekmu protiv Širokog, znam da će neki reči da mi samo uz pomoć tribina možemo napraviti neki rezultat i da nismo navijači rezultata nego kluba. Kakvi smo trenutno, uz pomoć tribina mi možemo ostvariti maksimalno remi, a suprotno poraz je blizu. Zbog tog eventualnog jednog boda mislim da bi prazne tribine bolje odjeknule.
Mrš keru u rajlovac
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 30 nov 2025, 16:57

zrinjski posušje 0-2, koliko je žalosno kako smo protiv njih prosuli sva tri boda. Mislim da je to puno gore nego ono juče u BL gledajući i kriterij suđenja i sve ostalo.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 30 nov 2025, 17:00

Da je lako biti misketov ker, ker bi bio svako.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 30 nov 2025, 17:02

AhmedNurudin je napisao/la:
30 nov 2025, 16:57
zrinjski posušje 0-2, koliko je žalosno kako smo protiv njih prosuli sva tri boda. Mislim da je to puno gore nego ono juče u BL gledajući i kriterij suđenja i sve ostalo.
Bukvalno sad sam gledo zrinjski isto ko i protiv nas nudili nam se jednostavno nemamo taj mentalitet, sto je najzalosnije od odbrane koja je primila najmanje golova u zadnjih par tekmi smo opet poceli primat golove ko da nam kadeti igraju stopere

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 30 nov 2025, 17:07

Prvi Mirvicev zahtjev je bio da iz kluba istjera sve kerove Misimovica. Nadam se da je usvojeno jednoglasno.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 30 nov 2025, 17:11

MukiBek je napisao/la:
30 nov 2025, 17:07
Prvi Mirvicev zahtjev je bio da iz kluba istjera sve kerove Misimovica. Nadam se da je usvojeno jednoglasno.
:tokralju:

Travnik1921
Kontakt:

Post Postao/la Travnik1921 » 30 nov 2025, 17:15

MukiBek je napisao/la:
**** ti on mater dosadnu.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 30 nov 2025, 17:22

Travnik1921 je napisao/la:
30 nov 2025, 17:15
MukiBek je napisao/la:
Klasicni primjer papka iz Travnika s dna kace.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 30 nov 2025, 17:26

Ne znam ko ce poslije Adzema, al njemu je vrijeme da se pakuje

Travnik1921
Kontakt:

Post Postao/la Travnik1921 » 30 nov 2025, 17:32

MukiBek je napisao/la:
30 nov 2025, 17:22
Travnik1921 je napisao/la:
30 nov 2025, 17:15
MukiBek je napisao/la:
Klasicni primjer papka iz Travnika s dna kace.
Ja neću generalizovati. Nadam se da svi iz Sarajeva nisu kao ti.

Laudrup
Kontakt:

Post Postao/la Laudrup » 30 nov 2025, 18:46

Hrammm1921 je napisao/la:
30 nov 2025, 10:10
Lokomotifa je napisao/la:
29 nov 2025, 21:18
MukiBek je napisao/la:
29 nov 2025, 20:39
Za divno cudno niko ne spominje upravu. U svakom klubu na svijetu navijaci bi otjerali komplet klub. Al jok, kod nas nista. Opusteno. Kao da je Adzem jedini problem a trebao je na poluvremenu otkaz dobit.
Ovo je dobro zapažanje. Uprava je izvor problema. Objasniću zašto.

1. Isti ljudi su dali otkaz Ćoriću jer između ostalog nije gurao mlade igrače, doveli Adžema kod kojeg su svi naši mladi igrači ugašeni.

2. Uprava rekla cilj je smanjiti razliku u odnosu na Zrinjski i Borac, razlika ogromna, ogromna, nakon 15 kola.

3. Uprava rekla cilj je Evropa, a evo večeras nas je i Velež prešao na tabeli, tako da formalno više nismo ni na 3. mjestu koje garantuje Evropu.

4. Uprava dala slobodu Adžemu da skroji tim kakav želi, Adžem sa pola svlačionice se zavadio, a odabir igrača neću komentarisati, sve promašaj do promašaja. Po stoti put ponavljam u 21. stoljeću sa igračima se ne možeš ponašati diktatorski. Oni su kvarna roba, vratiće ti loše kad ti najviše trebaju.

5. Nanizamo li još dva-tri kiksa, protiv Širokog, Sloge i u derbiju protiv kona ide borba za opstanak jer tabela tako izgleda, sve je to u 7-8 bodova. Ali eto neki i dalje misle da je sve dobro, pa slobodno nastavite živjeti u zabludi. Ovo su vam čiste činjenice, a ja se trudim ne pisati stvari napamet, niti pod emocijom, čisto racionalno.

Sve si dobro rekao , cilj nije ispunio i normalno je da treba letiti i on i svi oko njega. Siroki mu je zadnja ako kiksa, ne vjerujem u slucaju kiksa da ce imati 5% podrske svih..

Ne pamtim dobru igru i 3 boda, evo ti prilika Siroki trehni i jufkice i ja halalio sve
Ma moramo druže biti ozbiljan klub i ne živjeti od utakmice do utakmice. Imamo trenera koji ni u jednom segmentu nije donio napredak. Moramo se fokusirati na kontinuirani uspjeh a ne kratkoročne uspjehe. Dakle, ako dobije i Široki i Sarajevo, Adžemu se mora dati noga i na pauzi dovesti ozbiljnog čovjeka, ako nas uopste neko ozbiljan i želi.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 30 nov 2025, 19:20

I Arteti je trebalo vremena polahko ljudi, da ne spominjem Simeonea :mrgreen:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 30 nov 2025, 20:05

Nasem narodu generalno ne moze niko ugoditi. Al po pravilu ceka se los rezultat da se valjaju gluposti. Kad ubacis mlade igrace ko kad su igrali Gasal, Beca I ostali bilo je tjeraj ih, trebaju nam igraci s strane. Kad dovedes igrace s strane nemaju pojma tjeraj ih, daj nam mlade. Znaci preseravanje klasicno.

Sad na stranu ovi besmisleni komentari, misljenja sam da je Adzem bez velikog razloga unio razdoru ekipi s svojim kaznjavanjem u trenutku kad ostajes bez najboljeg igraca Sosica. I zbog toga ce dobiti otkaz opravdano.
Stavljati Sukilovica I Odinaku u zadnju liniju ne zna se ko je kriminalniji od kojeg, I to protiv prve ekipe na tabeli. Ravno samoubistvu. Uz to kad dodas uzasnu utakmicu Erica I bez ostatka veznog reda nemas sta ocekivati.
Imamo finu ekipu koja je pobjedila Sarajevo, Borac, Zrinjski dok je normalno bilo, kad je poceo da se gubi tu krece raspad sistema. I sve kad se sabere I oduzme jedini krivac je trener.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 nov 2025, 20:23

dubioza144 je napisao/la:
30 nov 2025, 19:20
Takav arteta je parirao godinama cityu, liverpulu do zadnjeg kola skoro.
Fk Željezničar.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 30 nov 2025, 20:31

Pablo11 je napisao/la:
30 nov 2025, 20:23
dubioza144 je napisao/la:
30 nov 2025, 19:20
Takav arteta je parirao godinama cityu, liverpulu do zadnjeg kola skoro.
U 7 sezona pariro je zadnje 3, al dobro ja vec Adzema ne bi pustio ni do kraja polusezone da vodi a kamoli 7
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 nov 2025, 20:47

Evo bogata porodica Loncar ulaziu Posusje i investiraju u klub
Moj zeljo zeljoo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Nekadasiigrostarsno
Kontakt:

Post Postao/la Nekadasiigrostarsno » 30 nov 2025, 21:56

Kao sto sam vec rekao u ovakvoj sredini u ovih 5 utakmica eto izgubio je dvije jedna odgodjena plus se vidi da je ekipa u nekom padu,Adzem sam sebe kopa trenutno. Uz silnu moju Zelju da on Uspije i da napokon ispuni svoje ciljeve i vrati nama osmijeh na lice. Al u zadnja 2 mjeseca nije iskoristio ni jednoga juniora kako treba zasto Borac moze igrat s juniorima,Sarajevo najbolje izgleda kad ima 3-4 U21 igraca... Meni to toliko kopa zivce. Nisam stručan,ne petljam se kako sta treba al svi gledamo fudbal i svjesni smo sta znaci mladi igrači u ekipi i sta im znaci ta sansa. Nas Aloha je sad ko pretis lonac,teska puna pritiska al ne smatram da ajde bolja od Lige prvaka a pogledajte kakve ekipe trenutno igraju i osvajaju bodove. U Partizanu vrtic, al opet mislim da bi nas rasuli 5:0. Adzemeeeeeee vrati se al kao nekad Daj nam starog Adzema molim teeeeeeeeee .

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.