Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
adrenaline323
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Himna se mogla i trebala ispostovati neka pise ko sta hoce, ovo sto se radi na tribinama je naivno i upravo ono sto oni zele.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Dobro. Mozda si u pravu. Al svejedno, nisam za mrznju, posebno sto se upravo ovako sve orebacuje na kolektiv, u ovom slucaju na cijelu Srbiju. Mrznja je osjecaj koji izjeda i onog koji mrzi.BIHpatriota je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:07Ne seri, jer kad bih sada moralisao i isao u detalje, ove tvoje poruke u kojima koristis kolektivne kategorije sa pripisivanjem osobina kolektivima, sa socioloskog aspekta sde tretira kao sirenej mržnje.FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:05Mrznja je svojstvena njima, ne nama. Mozes ih ne volit, ne postovat, ne uvazavat, borit se na druge nacine protiv toga, ali mrznja vodi u zlo.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Je.bala vas trica
Nevjerovatno sta radimo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta radi Vrabac u kontri Allahu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma boli nas **** vise...ko im **** materadrenaline323 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:11Himna se mogla i trebala ispostovati neka pise ko sta hoce, ovo sto se radi na tribinama je naivno i upravo ono sto oni zele.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Kako smo naivna ekipa au
Čuvena treća četvrtina, nervozna igra i nekoliko loših napada u nizu. Ne treba forsirati trojke ako vidiš da ne ide.
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel moguce da je toliko tesko pogodit tu trojku, pa sta trenirate citav zivot
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kako postovanje himne drzave koja je izvrsila genocid na mojim narodomadrenaline323 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:11Himna se mogla i trebala ispostovati neka pise ko sta hoce, ovo sto se radi na tribinama je naivno i upravo ono sto oni zele.
Ova ista drzava je 2005.g naase navijace htjela pobiti na Marakani jeva smo izvukli zivu glavu
Kad citas sta se pise,trebali smo tri prsta dignut i pjevat sa njima.Malo su nas poklali.Debili raspali.Gazi gazi cetnike.
Brko iz druge galaksije!
Gledaj lazova kaze nije se kretao
- VensanKasel
- Kontakt:
Napušiš se ti qrca vazda Sarajevu SDA botino .avenija je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:08To su oni isti koji na Dan drzavnosti i svake nedjelje blokiraju Istočno Sarajevo i troše pare tamo dok se oni pišaju po prazniku i državi. Veći problem Bosnjaka su komunisti, ostali, LGBT koji su trenutno na vlasti nego četnici i ustaše.galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00"FGR" elita nas je i dovela u ovo stanje gdje se Bošnjaci u vlastitoj državi više ne pitaju nizašta i gdje je većinski narod sveden na manjinu. To su ti ovi sarajevski marindvorski dušebrižnici, glasači Sabine Ćudić, Forte i Konakovića koji su duboko uvrijeđeni i povrijeđeni zviždanjem himni "bratske Srbije" koja mi je pobila pola familije. Moram im priznati da su uspjeli u namjeri da potpuno anesteziraju i ubiju u pojam ovaj narod. FUJ!
Ne pratim utakmicu ali izbacuje mi članke po mrežama i mogu samo reći svaka čast Sarajevo za atmosferu i skandiranja smrtnom neprijatelju noćas.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
FerdinandF
- Kontakt:
Mislim da nisi u pravu. Jer to je himna drzavena cijem celu je Mr. Zlo. Takvoj drzavi se treba zvizdati. Ali: Nikad te niko mrziti nece ko sto te mrzim ja, srbijo", to je bezzeadrenaline323 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:11Himna se mogla i trebala ispostovati neka pise ko sta hoce, ovo sto se radi na tribinama je naivno i upravo ono sto oni zele.
A daaaaj, sta nam je s bacanjima aaaaaaa
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta je bilo prije njih ? Revizija ?galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:05Ne ne, upravo suprotno, ovi koji su zajahali vlast u Sarajevu proteklih 5-6 godina, "fgr jadovi" kojima smeta defile s ljiljanima usred Sarajeva, oni od nas pokušavaju da naprave bezlične beskičmenjake bez ponosa, prkosa i patriotskog naboja.VensanKasel je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:03Nije FGR elita , nego SDA i Bakir . Reci pravu istinu , šta je problem ?galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00
"FGR" elita nas je i dovela u ovo stanje gdje se Bošnjaci u vlastitoj državi više ne pitaju nizašta i gdje je većinski narod sveden na manjinu. To su ti ovi sarajevski marindvorski dušebrižnici, glasači Sabine Ćudić, Forte i Konakovića koji su duboko uvrijeđeni i povrijeđeni zviždanjem himni "bratske Srbije" koja mi je pobila pola familije. Moram im priznati da su uspjeli u namjeri da potpuno anesteziraju i ubiju u pojam ovaj narod. FUJ!
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Aaaaaaaaa ubicu se
Samo ovo skandiranje Palestina da izbacimo iz repertoara i navijanje za desetku
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], L-Train, OldTownDistrict, StevieG8, UtdBiH21, Vaya, Zigazaga, ZmajOdBosne33 i 40 gostiju.