Zašto bi domaćin išta dogovarao sa gostima u vezi cijena ulaznica? O čemu vi, ljudi, pričate?UPS je napisao/la:Problem je u vasem bezobrazluku. Da ste se o tome dogovorili sa celikom ranije, pa covjek bi rekao, ok tako je dogovoreno, placaju i jedni i drugi i to je to. Ali vi to niste uradili! I sad se ti nasao ovdje da pametujes.elSaik je napisao/la: Tačno tako. Prošle godine ni jedni ni drugi, ove godine i jedni i drugi. U čemu je problem?
Drago mi je da jos jednom svi mogu vidjeti kakav ste vi klub i kako se to 'kod vas radi'....
Hajde, da se žale ljudi što su razlike cijena za domaće i goste nesrazmjerni pa bih shvatio, ali je Grbavica jedini stadion u državi gdje se poštuje pravilo "svi na istoj tribini plaćaju istu cijenu" i opet ljudima smeta.
Kada na Koševu karta za sjever bude 3 KM a za istu tribinu sa druge strane bude 20 KM, ne spominjete ništa. Kada u Vrapčićima traže za drvenu skelu 10 KM, a istovremeno domaći navijači plaćaju manje za normalne tribine, ne spominjete ništa. Kada je ulaz na Slavija - Željo za tribinu gdje treba Manijaci da zauzmu mjesto 7KM, a istovremeno za istu tribinu za domaće cijena bude 3-5KM, ne spominjete ništa. Ali, kad Željo odredi da će se za sjever (na kojem će, btw, biti više domaćih navijača nego gostujućih) plaćati 10KM pa ko god na njoj da sjedi, e to je, onda, problem neviđeni, ciganluk, bezobrazluk.
FK Željezničar je odredio cijene ulaznica. Skupe možda jesu, ali je tako kako je. Ko hoće da gleda platit će, ko ne želi da plati, ima na TVu. Jedina zamjerka koju ja imam jeste što se čekalo 2 dana do utakmice da se objave cijene. Trebalo je učini čim se saznalo da smo prvu domaćin.
@mrzim_ulizice - nikakav dogovor nije postojao. Dogovor o reciprocitetu je važio za prvenstvo i on je od strane FKŽ ispoštovan.