Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:22Glupane Alajbegović igra za fudbalsku reprezentaciju.FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:16Alajbegovic nije za nivo jedne repke.Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:13Alibegovic najgori igrac danas , potvrdio je upravo sad
Srbi braco bravo,
Balije takodjer
Jako je los bio i na euru.
85 repje je limitirano. Neinteligentno prije svega, a onda i fizicki i talentom limitirano
naprijed rejal
znaju pisati uvrede, psovke ali ne i kako je prezime igraču
-
ventilateur
- Kontakt:
Je ko alajbegovic. Ovom arslanagicu bi zabraniio pristup dvorani na 2 kilometra da je zaobilazi z sirokom luku. Emir me je razocarao ocekivao sam mnogo mnogo bolju predstavu.
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Aha, bice da smo izgubili utakmicu zbog navijanja, a ne zbog gluposti igraca na terenu...pa hajmo brze bolje okriviti navijanje.napapijri1987 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:23I ponovo navijanje protiv repke. Ponovo nekakvi cetnici,mitraljezi,ubijanje kada se tekma lomi i nasi igraci se ukenjali u gace. Umjesto da tada cijela dvorana grmi idu ove gluposti.
Hajd ne serite ko dorati i ne trazite uzroke poraza tamo gdje ih nema.
Mozda ga i uzmu jbg mlad je jos, tek skoro poceo s profesionalnim fudbalom
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Par crtica:
-prednost smo imali dok smo igrali utegnutu odbranu i lake poene iz tranzicije
-u tom periodu smo propustili otici na sigurniju razliku, a tobje trajalo od 4. do 32.min
-Aticev potez nije pomogao, ali misljenja sam da nije presudni momenat
-utakmicu su presudile 2 otvorene trojke Srbije
-u zadnjem napadu je nepostavljeni napad veci flop od Alibegovicevog zicera, to je selektorov veliki minus. Imao je vise od dvije minute dok se pregledao snimak
-generalno, los kvalitet kosarke, ali velika borbenost obje ekipe.
I na kraju, moj subjektivni dojam je da je u dvorani bilo previse negativne atmosfere sto je vise odmoglo nego pomoglo nasim kosarkasima.
-prednost smo imali dok smo igrali utegnutu odbranu i lake poene iz tranzicije
-u tom periodu smo propustili otici na sigurniju razliku, a tobje trajalo od 4. do 32.min
-Aticev potez nije pomogao, ali misljenja sam da nije presudni momenat
-utakmicu su presudile 2 otvorene trojke Srbije
-u zadnjem napadu je nepostavljeni napad veci flop od Alibegovicevog zicera, to je selektorov veliki minus. Imao je vise od dvije minute dok se pregledao snimak
-generalno, los kvalitet kosarke, ali velika borbenost obje ekipe.
I na kraju, moj subjektivni dojam je da je u dvorani bilo previse negativne atmosfere sto je vise odmoglo nego pomoglo nasim kosarkasima.
tuzlanska Sloboda
Ne smijem ti odgovoriti na ovo, dobiću ban, samo sam prokomentarisao zadnji napad, to je sve
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Jest. Bas Alibegovic, hajde objasni sta je htio u zadnjem napadu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Atic je i zaglupio od tepanja kako je veci talenat od Muse ili opcenito bitan talent.DamirT je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:24Ma de, ovo se moralo veceras uzeti kako znaju. Pa sta ces ako na ljeto dodju Jokic, Bogdanovic i slicni? Nasi od yebenog Tanaskovica napravili all star igraca. A Atic je posebna prica. Zabraniti mu pristup reprezentaciji, yebo svoju mater glupu. Nije jednom bilo da debil use.re sve. Zbog ovog nije ni napravio jaku karijeru, dzaba mu sto je bio veci talenat od Muse.
Bgm repka u kosarci ili rukometu bara bara. Sta sam zivaca radi tih reprezentacija izgubio, ne daj Boze nikom. Eto oslabili smo u rukometu, pa se manje stresiramZagor je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:24Eto zbog cega ja nikada nisam preferiro pratiti kosarku, pogotovo reprezentaciju. Najbolji sport ako hoces da rano pocnes piti razne lijekove. Hajde ovo veceras i nije bila neka razlika velika, al brate ne mozes sacuvati jebbenih 7-8 razlike u zadnjoj cetvrtini. Nikada je nisam volio gledati, volim je samo onako opusteno igrati. Fudbal je fudbal...
Tacno da imamo +5 2 sekunde prije kraja mi bi izgubili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja znam Atica od 10. godine, zaglupio je on mnogo ranije od toga kad je prozvan talentomKajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:26Atic je i zaglupio od tepanja kako je veci talenat od Muse ili opcenito bitan talent.DamirT je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:24Ma de, ovo se moralo veceras uzeti kako znaju. Pa sta ces ako na ljeto dodju Jokic, Bogdanovic i slicni? Nasi od yebenog Tanaskovica napravili all star igraca. A Atic je posebna prica. Zabraniti mu pristup reprezentaciji, yebo svoju mater glupu. Nije jednom bilo da debil use.re sve. Zbog ovog nije ni napravio jaku karijeru, dzaba mu sto je bio veci talenat od Muse.
Atić je u glavi nestabilan lik. Jednostavno prirodan glupan.
- VensanKasel
- Kontakt:
Sram te bilo za to što pišeš za Grbavicu , jesi li normalan ?Vaya je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:19Jebli li ti oni familiju, sto ti nisu Sugavicu do temelja spalili...Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:17
Balije na tribinama, na to mislim![]()
A bravo za srbe, uzeli nam pola drzave , i evo karaju nas kako hoce
Veliko bravo
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
nadam se da cemo se na tribini sresti
Onakvi ne zaglupljuju, onakvi se onako radjajuMElloo je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:27Ja znam Atica od 10. godine, zaglupio je on mnogo ranije od toga kad je prozvan talentomKajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:26Atic je i zaglupio od tepanja kako je veci talenat od Muse ili opcenito bitan talent.DamirT je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:24
Ma de, ovo se moralo veceras uzeti kako znaju. Pa sta ces ako na ljeto dodju Jokic, Bogdanovic i slicni? Nasi od yebenog Tanaskovica napravili all star igraca. A Atic je posebna prica. Zabraniti mu pristup reprezentaciji, yebo svoju mater glupu. Nije jednom bilo da debil use.re sve. Zbog ovog nije ni napravio jaku karijeru, dzaba mu sto je bio veci talenat od Muse.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Debilu glupi, desi se greska moroncino.filip13 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:25znaju pisati uvrede, psovke ali ne i kako je prezime igraču
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Hrammm1921
- Kontakt:
kolezeljovac je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:25![]()
Alaj ti ga uvallise srbi. Alajbegovicu
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 30 nov 2025, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot], invincible1921, moreno123, nerkolfc, rio_Ferdy88 i 48 gostiju.