Nije ova igra za nas Bosance, treba inteligencija za igratiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:21Nevjerovatno antitalentovana i nesretna nacija.Nudili nam se,ovo je moralo ici na 10-15 razlike
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Ljudi rade za razliku od nasakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:24ovakao je maloprije Partizan dobio Bosnu na juniorskom turniru
prije ovog napada Bosna promasila tri slobodna bacanja
nista nije slucajno
Jesu nam neprijatelji, ali ulazu u sport vise od nas
Nasi ljudi su malo pogubljeni i psuju igracima umjesto da psuju onima sto vode te saveze, klubove…
Nije atic kriv sto mi nemamo boljeg od njega i sad mu **** sve sto ne zna
Treba da **** sve ovima sto vode sport da malo pocnu ulagati i da imamo bolje od atica
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 nov 2025, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Maloprije sam napisao da zbog ovoga svega nikada nisam preferiro pratiti kosarku, pogotovo reprezentaciju. I samo da podvucem ovo sve sto si napisao, upravu siaqarius je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:23Iskreno ja sam najviše ljut na naše najveće zvijezde..svaki im qurac fali...Musa na vrhuncu ,frajera vječito nema,posheri se na svoj patriotizam..iskreno mislim da je iskoristio euro da sanira povredu i pripremi se da bude fit za klub..de odigraj pa saniraj to,Nurkić je stvoren da zakuha..de se odazovi pa onda rješavaj,Lazić nešto digao nos,Sulejmanovoć zahaturio sada došao a ovi otkazali..pa hebote nas tačno treba diskvalifikovati..ja nisam vidio manje profesionslizma nego kod košarkaša...sada će svi reći klubovi,zakon Fiba..ovo-ono..ma stari da ti je bitna repka došao bih pješke..ja ne znam da smo ikada ali bukvdlno ikada imali najjaču petorku na parketu
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
TripleThreat
- Kontakt:
Hajd naši igrači od kojih smo navikli, ali Castaneda 5/9 slobodna bacanja. Katastrofalno za jednog playa. Teško mi je očekivati da bi Roberson imao ovako nervoznu ruku na slobodnim...
"Your favorite player's favorite player" - MB
Nek nas dobije Švicarska u februaru, da se ne patimo džabe u drugom krugu a šanse za prolaz 0%
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
post ti je prijavljen. vjerovatno od toga neće biti nista jer je ovo **** od foruma, ali ako i bude neka znas zbog koga si eventualno kažnjen
volim i ja tebe, najviše
- Hrammm1921
- Kontakt:
Najjaci mi je Niksic na pocetku , lafo on pjeva himnu ?
Da smo narod malo pametniji, al samo malo , izbacili bi ga iz dvorane i mamu yebali..
Posto smo mi balije , i Dodiku bi dopustili da gleda tekmu mirno
Da smo narod malo pametniji, al samo malo , izbacili bi ga iz dvorane i mamu yebali..
Posto smo mi balije , i Dodiku bi dopustili da gleda tekmu mirno
- QUARTERBACK
- Kontakt:
MElloo je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:27Ja znam Atica od 10. godine, zaglupio je on mnogo ranije od toga kad je prozvan talentomKajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:26Atic je i zaglupio od tepanja kako je veci talenat od Muse ili opcenito bitan talent.DamirT je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:24
Ma de, ovo se moralo veceras uzeti kako znaju. Pa sta ces ako na ljeto dodju Jokic, Bogdanovic i slicni? Nasi od yebenog Tanaskovica napravili all star igraca. A Atic je posebna prica. Zabraniti mu pristup reprezentaciji, yebo svoju mater glupu. Nije jednom bilo da debil use.re sve. Zbog ovog nije ni napravio jaku karijeru, dzaba mu sto je bio veci talenat od Muse.
Sad je Atić kriv?
U ovakvoj utakmici gdje je tučnjava i loš procenat šuta kod obije ekipe ne možeš sebi dozvoliti luksuz da promašiš ovoliki broj slobodnih bacanja. To je na kraju prevalilo.
Ono što je evidentno to je utjecaj Srbije na sudijsku organizaciju i samog Čovića udbaša. Nevjerovatno da domaćoj ekipi sude ovoliki broj tehničkih. To nećeš vidjeti sigurno ni u Beogradu, a ni Istanbulu. Sa ovakvim kriterijumom ko večeras, Ataman bi svaku utakmicu završio na tribinama.
Užasan kriterijum.
Pozitivna je stvar dobro vođenje trenera. Mislim da je pun pogodak.
U ovakvoj utakmici gdje je tučnjava i loš procenat šuta kod obije ekipe ne možeš sebi dozvoliti luksuz da promašiš ovoliki broj slobodnih bacanja. To je na kraju prevalilo.
Ono što je evidentno to je utjecaj Srbije na sudijsku organizaciju i samog Čovića udbaša. Nevjerovatno da domaćoj ekipi sude ovoliki broj tehničkih. To nećeš vidjeti sigurno ni u Beogradu, a ni Istanbulu. Sa ovakvim kriterijumom ko večeras, Ataman bi svaku utakmicu završio na tribinama.
Užasan kriterijum.
Pozitivna je stvar dobro vođenje trenera. Mislim da je pun pogodak.
Zadnja izmjena: Nah1ddd, dana/u 30 nov 2025, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
- MokraKifla
- Kontakt:
Ljudi sta se sekirate uzeli su ovi nasi premije za veceras legla lova a mi da se sekiramo ma jel ne moze tako..
Yebeni momirov i jaramaz te dobiju, protiv Bosne se sramotili u aba ligi ove sezone.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kakvi mi i inteligencija ljudi od 22 bacanja 11 promasili,pred svojom publikom niko ti ne zvizdi...MikiPirs je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:28Nije ova igra za nas Bosance, treba inteligencija za igratiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:21Nevjerovatno antitalentovana i nesretna nacija.Nudili nam se,ovo je moralo ici na 10-15 razlike
Ovaj 2 dobre minute psuje nekome niko ne moze da ga smiri a zadnji napad necu komentarisati.
Tribine umjesto da te ponesu do pobjede spominju nekakve gluposti.Dobra prilika ali nista nije islo veceras
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gutic da je bio dobar ostao bi u Slobodi a za Arslanagica vrh je igrati u Orloviku.
Ma rukomet je posebna prica.. Tu mi nikada nisu bila jasna pravila. Al eto opet mozda mi je drazi sport za gledati od kosarke..DamirT je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:26Bgm repka u kosarci ili rukometu bara bara. Sta sam zivaca radi tih reprezentacija izgubio, ne daj Boze nikom. Eto oslabili smo u rukometu, pa se manje stresiramZagor je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:24Eto zbog cega ja nikada nisam preferiro pratiti kosarku, pogotovo reprezentaciju. Najbolji sport ako hoces da rano pocnes piti razne lijekove. Hajde ovo veceras i nije bila neka razlika velika, al brate ne mozes sacuvati jebbenih 7-8 razlike u zadnjoj cetvrtini. Nikada je nisam volio gledati, volim je samo onako opusteno igrati. Fudbal je fudbal...![]()
Tacno da imamo +5 2 sekunde prije kraja mi bi izgubili.
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 30 nov 2025, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
TripleThreat
- Kontakt:
Imamo sveukupno dva i po iskoristiva beka. Ovo "pola" je Ilić kad ima jednu u pet ovakvih utakmica.
I Atić nas svede na jednog i po beka. Pa kako nije kriv?
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 30 nov 2025, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a sto neko rece sta nam znaci i da smo dobili?
svakako dobijes dva puta svicarsku i u drugom krugu si gdje ce nas natamburat ko god da dodje ne znam ni sta se nerviramo koji qrc
svakako dobijes dva puta svicarsku i u drugom krugu si gdje ce nas natamburat ko god da dodje ne znam ni sta se nerviramo koji qrc
Pa dragi ti znamo to svi...samo sam Nurkića spomenuo u kontekstu sa ostalim igračima,da nam vječito neko fali...ja iskreno mislim da su se mogli idazvati ovi najbolji izuzev NBA..kod ostalih repki nastipa puno euroligaša eto mi nešto kao ne možemo..ma ja bih došao pa eto kazni me..imam novca,imam kuća,imam auta pa šta hoćeš više ,oni jedva dočekali da ne idu ne da im se dhupe dignuti..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:24Gdje da se bolan Nurkić odazove? Kad si vidio NBA košarkaša u ovom terminu da igra kvale?aqarius je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:23Iskreno ja sam najviše ljut na naše najveće zvijezde..svaki im qurac fali...Musa na vrhuncu ,frajera vječito nema,posheri se na svoj patriotizam..iskreno mislim da je iskoristio euro da sanira povredu i pripremi se da bude fit za klub..de odigraj oa saniraj zo,Nurkić je stvoren da zakuha..de se odazovi pa onda rješavaj,Lazić nešto digao nos,Sulejmanovoć zahaturio sada došao a ovi otkazali..pa hebote nas tačno treba diskvalifikovati..ja nisam vidio manje profesionslizma nego kod košarkaša...sada će svi reći klubovi,zakon Fiba..ovo-ono..ma stari da ti je bitna repka došao bih pješke..ja ne znam da smo ikada ali bukvdlno ikada imali najjaču petorku na parketu
Za onu mater cetnicku a tribina Ilica vise nema, a i nek nema yebat ga. Kondic ako je gledao, nema ni njega takodjer, al nek nema ni njega, yebat ga, nije ga nikad ni bilo.
I jos jednom, cestitke navijacima na fer i korektnom navijanju.. yebes vise uvijanje!
I jos jednom, cestitke navijacima na fer i korektnom navijanju.. yebes vise uvijanje!