Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Vaya
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la Vaya » 01 dec 2025, 09:47

Kako su Bosnje naivan narod jebote led...

2 clanka na telegrafu i 1 post neke guske je stvorio opet situaciju da se Bosnje u narednih 7 dana poklase medju sobom, jer se potaju aman za man jesu li oni fasisti i nacionalisti ako su zvizdali himnoj Srbije...

Jebote led.... Koja lobotomija...

Jos mi samo fali sada Kurtcehajic da mi objasnjava kako nisam Bosnjak, jer samo bosanstvo moze spasiti drzavu...🙄
Zadnja izmjena: Vaya, dana/u 01 dec 2025, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 01 dec 2025, 09:48

signalidunapark je napisao/la:
01 dec 2025, 09:27
Evander je napisao/la:
01 dec 2025, 08:53
DamirT je napisao/la:
01 dec 2025, 08:20

Da te pitam ali iskreno da odgovoris ako moze. Evo da je sinoc bio korektan docek, eto da kazem upola kao protiv Hrvatske, sta mislis da li bi u Beogradu na revansu bilo isto tako ili bi isli standardni repertoari sa tribina? Pogotovo jer se taj mec igra 6 dana prije obiljezavanja genocida u Srebrenici. Ja se mogu zakleti da ce sa tribina krenuti i takvi povici, noz, zica, Srebrenica, kakav god docek da je sinoc napravljen.
Evo ja cu ti odgovoriti. Da se igra u Beogradu, Novom Sadu, sve bi proteklo sportski. Kao sto je proteklo kad su nase odbojkasice igrale tamo i super bile primljene. Na tu utakmocu ne dolaze ni Grobari, ni Delije, niti ova stoka iz RS-a, dosli bi ljudi koji vole kosarku.
U manjim, zaostalim sredinama, vjerovatno bi imali slicne nacionalisticme i fasisticke ispade. Sto vise nepismenih i sirotinje, to ces vise vidjeti ovakvih stvari.

Ali nije bit u tome, bit je u nama samim. Nakon ovoga, svaki Srbin ili Hrvat, koji zaigraju za BiH, budala je. Mi pricamo multi-kulti, zajednicka drzava...
Je li ovo od sinoc putokaz za to?
Kakva je poruka sinoc bila za ono malo Srba i Hrvata koji ovdje zive i koji osjecaju BiH kao svoju drzavu? Mislis da su se Siber i Divjak borili za onakvu BiH? Vjeeuj, da su znali, prvi bi otisli.
A sad oni koji su najradikalniji sinoc bili, lagano put Beca, Minhena, Stutgarta....
To bi bilo to.
Ili će se "furat" multi-kulti, ili nacionalizam, između nema. Ukoliko će se furat ovo drugo, onda fino treba prestat zvati Srbe i Hrvate u reprezentaciju i prestat s predstavom, jer nije pošteno prema šačici Srba i Hrvata koji vole ovu zemlju i navijaju za nju.
Sve je to rezultat rata i homgenizacije sredina. Osobe koje žive u jednonacionalnim sredinama, ili se kreću samo u krugovima svojih nemaju iskustvo " onog anamo tamo".
Suma sumarum, manjina će uvijek najebat, i nikad neć biti prihvaćena ni od većine ni od svog krda, ali bez brige...kroz par decenija to neće biti problem.
Svi će imati svoje etnički čiste sredine bez unutarnjih neprijatelja i smetala iz drugih nacija. Politika i biologija će odradit svoje.
Jes ako se neki srbin uvrijedi na povik prema cetnicima to vise govori o njemu, nije se pjevalo protiv srpskog naroda al haj stas mora se guslati da se to dovede u istu ravan :yawn:

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 01 dec 2025, 09:55

Smijem se zakleti da će nas tamo dočekati bez zviždanje i uvreda . Jer će tako Vučić narediti , biće njegovi batinaši zaduženi za "mir" na tribinama , ako nešto i krene Arena će stišati ton .
Tu će pokupiti političke poene , onda reći eto kako su nas tamo dočekali a kako im mi vraćamo .

Ja jesam očekivao uvrede sinoć , ali nisam očekivao da će biti baš čitavu utakmicu .

Ovo što su bili na utakmici , je li čitava dvorana tako navijala ili navijače grupe ?

Još nas trola Alimpijević :D
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 01 dec 2025, 09:55

Simanic je bosanski pravoslavac po misljenju vecine Bosnjaka(kad se ne foliramo da bismo ispali fini) i nema potrebe da se vrijedja za bilo sta sto ima veze sa Srbima ili cetnicima.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 01 dec 2025, 10:04

VensanKasel je napisao/la:
01 dec 2025, 09:55
Smijem se zakleti da će nas tamo dočekati bez zviždanje i uvreda . Jer će tako Vučić narediti , biće njegovi batinaši zaduženi za "mir" na tribinama , ako nešto i krene Arena će stišati ton .
Tu će pokupiti političke poene , onda reći eto kako su nas tamo dočekali a kako im mi vraćamo .

Ja jesam očekivao uvrede sinoć , ali nisam očekivao da će biti baš čitavu utakmicu .

Ovo što su bili na utakmici , je li čitava dvorana tako navijala ili navijače grupe ?

Da nas dočekaju sa cvijećem i prigodnim poklonima, da umjesto dejtonske okače ljiljane i da nam puste Jedna si Jedina, opet ponoviti isto iz Skenderije. Dosta smo mi bili dobri s njima, na kraju uvijek završimo po masovnim grobnicama.

Što se tiče tvog pitanja o dvorani - nije. Bar što se dijela istoka, na kojem sam ja bio, tiče. Navijali uglavnom BHF i BHH, tu i tamo čuješ neko pojedinačno priključivanje pjesmi, al to je sve. Čak i kod himne Srbije, mislim da raja oko mene nije bila previše zainteresovana za zviždanje, a pjesmu je svakako pjevao samo BHF.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 dec 2025, 10:06

BIHpatriota je napisao/la:
Simanic je bosanski pravoslavac po misljenju vecine Bosnjaka(kad se ne foliramo da bismo ispali fini) i nema potrebe da se vrijedja za bilo sta sto ima veze sa Srbima ili cetnicima.
Na zalost, ti ne shvatas da si idneticno nacionalisticko i faaisticko smece, kao i oni protiv kojih pises.
Da si se rodio kao Jovo, prvi bi velicao genocid i Ratka mladica, da si se rodio kao Ivo, bio bi u prvim redovima na koncertu Thompsona i arlaukao za dom spremni.

Na zalost po sve nas, takvih kao ti, jako je puno na svakoj od navedenih strana.

A zivo me intresuje, adresa sa koje pises. Prerpostavljam da je negdje u dijaspori.

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 01 dec 2025, 10:07

Na pressici nas je bas kulturno izkar'o.... :mrgreen: Tacno vidis da mu je bas drago sto su pobjedili...ali dobro, jbg sve je to zivot i sport...ljudi su pobjedili, izmuzli su pibjedu na kraju i treba im cestitati...

Jos jednom da se sjetim zenskih clanova porodice Kamenjasevicu... :bih:

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 01 dec 2025, 10:13

Vaya je napisao/la:
01 dec 2025, 10:07

Na pressici nas je bas kulturno izkar'o.... :mrgreen: Tacno vidis da mu je bas drago sto su pobjedili...ali dobro, jbg sve je to zivot i sport...ljudi su pobjedili, izmuzli su pibjedu na kraju i treba im cestitati...

Jos jednom da se sjetim zenskih clanova porodice Kamenjasevicu... :bih:
Jes vala , i Anđušić isto :facepalm:

Tačno su imali upute , Alimpijević je lud malo malo tehničke , uđe u sukob sa navijačima , isključe ga ..
Srčan je on i protiv Švice je isto reagovao , možda je lik profesionalac pravi , bitan mi je tim i pobjeda , za ostalo nisam nadležan .

Čović sinoć iza koša , nema mu smrti ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 01 dec 2025, 10:17

Može li se napisati neki post koji će analizirati igru ili bilo šta vezano za dešavanja na parketu i ako mi neko može odgovoriti kome je Atić onoliko psovao mater, nekom njihovom igraču ili sudijama?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 dec 2025, 10:19

Fanatikosi jesu (skoro pola tekme je bilo ono gdje ste delije, grobari skoro kao da nemaju ništa drugo na repertoaru), čitava dvorana ne, ja sam bio na istoku i mogao si čuti psovke najviše sudijama, igračima Srbije puno manje, većina ljudi nije ustvari imala pojma ko igra uopšte za Srbiju :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 01 dec 2025, 10:20

CAZIN je napisao/la:
01 dec 2025, 10:17
Može li se napisati neki post koji će analizirati igru ili bilo šta vezano za dešavanja na parketu i ako mi neko može odgovoriti kome je Atić onoliko psovao mater, nekom njihovom igraču ili sudijama?
Imaš na prethodnim stranicama solidne analize i komentare, Atić je dobio tehničke zbog psovanja sudijama. IQ 5, fudbalerski pravi.

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 01 dec 2025, 10:22

CAZIN je napisao/la:
01 dec 2025, 10:17
Sudiji...jeb'o li mu sudija mater...

Koji je ono debil, kraj utakmice, ljudi se pozdravljaju, a on opet prilazi onom sudiji i **** mu mater...koji je ono debil...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 dec 2025, 10:29

Glup lik kao 3 qrca. Idi u vrazju mater, da se bogdom oprostio idiot. Svaki put nas njegov idiotluk kosta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 dec 2025, 10:32

Jest nam glavni grad osvjetlao obraz i poistovjetio nas sa nacionalistickim gov.nima sa istocne strane drzave. Puno truda su ulozili na pljuvanje protivnika, umjesto na podrsku nasim igracima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 dec 2025, 10:39

Jest glup Hadzovic mati mila. Kaze sto navijacka skupina reprezentacije ne dolazi na utakmice KK Bosna :facepalm:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 01 dec 2025, 10:43

DamirT je napisao/la:
01 dec 2025, 10:39
Jest glup Hadzovic mati mila. Kaze sto navijacka skupina reprezentacije ne dolazi na utakmice KK Bosna :facepalm:
Tačno me stid što dijelim zrak sa moralnim patuljcima tipa Hadžović, Maja Čengić, Dino Mustafić i ostalim FGR mainstreamom...

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 01 dec 2025, 10:46

Koliko god htjeli biti kao oni i vratiti im istom mjerom čisto sumnjam da je iko od naših igrača na parketu sinoć navikao igrati u takvoj navijačkoj atmosferi. U trenutku kad je Atić dobio pomračenje mozga i kad je isključen čitava ekipa je potonula i momentum je otišao na stranu Srbije. Nisam siguran koliko im je lupanje u bubanj i pjevanje o uplakanoj četničkoj majci pomoglo u tom trenutku. S Edinom smo izgubili jedinog igrača koji je imao hrabrosti i mogućnosti da napadne obruč. Pokušao je Alibegović par puta da sam sebi nešto iskreira ali to nikad nije bio njegov forte a nažalost nije imao ni neku šutersku noć da nas izvuče.
Da smo imali barem Kamenjaša da pomogne u reketu pa da ne moramo pokušavati sa Sulejmanovićem ili Penavom na centru možda bi na kraju rezultat otišao na našu stranu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 01 dec 2025, 10:52

StevieG8 je napisao/la:
01 dec 2025, 10:46
Koliko god htjeli biti kao oni i vratiti im istom mjerom čisto sumnjam da je iko od naših igrača na parketu sinoć navikao igrati u takvoj navijačkoj atmosferi. U trenutku kad je Atić dobio pomračenje mozga i kad je isključen čitava ekipa je potonula i momentum je otišao na stranu Srbije. Nisam siguran koliko im je lupanje u bubanj i pjevanje o uplakanoj četničkoj majci pomoglo u tom trenutku. S Edinom smo izgubili jedinog igrača koji je imao hrabrosti i mogućnosti da napadne obruč. Pokušao je Alibegović par puta da sam sebi nešto iskreira ali to nikad nije bio njegov forte a nažalost nije imao ni neku šutersku noć da nas izvuče.
Da smo imali barem Kamenjaša da pomogne u reketu pa da ne moramo pokušavati sa Sulejmanovićem ili Penavom na centru možda bi na kraju rezultat otišao na našu stranu.
Da je Marić igrao bilo bi drugačije da ne pričamo o Kamenom.

Ako je Atić psovao sudiji fakat retardirano znaš u kakvom je stanju ekipa i ti to odradiš. Samo pitam jer bi mi malo lakše bilo i razumnije da je nekom igraču to bilo upućeno mada onaj 4. faul nije bilo kontakta nigdje ali eto.
Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 01 dec 2025, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 01 dec 2025, 10:52

Beduin je napisao/la:
01 dec 2025, 10:32
Jest nam glavni grad osvjetlao obraz i poistovjetio nas sa nacionalistickim gov.nima sa istocne strane drzave. Puno truda su ulozili na pljuvanje protivnika, umjesto na podrsku nasim igracima.
Sto me ne cudi ovakav komentar od tuzlaka :mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 dec 2025, 11:06

TefalTava je napisao/la:
01 dec 2025, 10:52
Beduin je napisao/la:
01 dec 2025, 10:32
Sto me ne cudi ovakav komentar od tuzlaka :mrgreen:
Ono "pamti pa vrati" :mrgreen:

Realno previse je ono sinoc bilo. Srbiji sve najgore zelim i njihovom nacionalizmu, ali mi uz ionako skroman roster i losu igru umjesto da podrzimo momke, mi se baziramo na j3benog Vucica, Delije i Grobare.
Odlicna parola istaknuta, malo ih popljujes i ides dalje. A ne veci dio tekme, koliko god bilo opravdano iz nekih vansportskih razloga i tog naboja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Evander, galia95, GG3, Kapetan, NebeskaSila96, Samozdravlje i 29 gostiju.