Na prvu (nema ponovljenog snimka) reklo bi se čist žuti karton. Na osnovu čega misliš da je crveni?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne lupaj gluposti. Uz Hitlera je stao Nedic i DrazaVorovus je napisao/la: ↑01 dec 2025, 09:46Ne zvizdi se u Rumuniji i Grckoj, naprotiv.Argentina je napisao/la: ↑01 dec 2025, 09:04Pitanje je zasto se srpskoj himnoj zvizdi i u Hrvatskoj, i u Bosni, i u Albaniji, gdje god da igraju. Ostale drzave medjusobno ne zvizde jedni drugima. Mislim da su rane 90tih od strane Srbije jos aktuelni i da se nije preslo preko stvari koje rade, a tome najvise doprinosi njihova politika, ali i tribine gdje je normalno velicanje zlocina, ubijanje nakih srednjvjekovnih likova itd.
Zvizdi se samo kod ovih naroda sto su vecinski bili uz Hitlera i sto su podijelili Kraljevinu Jugoslaviju na NDH, Veliku Albaniju, dio Bugarskoj, dio Madjarskoj. Isti oni narodi sto su i 1914. stali uz okupatore. Vidis da je sve to bilo prije 90ih.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Threeplanetrees
- Kontakt:

Jedna slika, a toliko odgovora
- LavoviGabela
- Kontakt:
Vidim igrače podveleza sa kapetanom " mrskim ustasom i skutorom" iz mrskog ljutog doca
A desno brnjase podveleske, vire im šape
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ante nije ustaša da jeste nebi igrao za jedini mostarski klub. I smanji malo radi tebe govorim. Bolje ti je obrij tu bradicu isti si Milan iz Žikine DinastijeLavoviGabela je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:11Vidim igrače podveleza sa kapetanom " mrskim ustasom i skutorom" iz mrskog ljutog doca![]()
A desno brnjase podveleske, vire im šape![]()
Antiša je sa Trna 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zasto su onda Njemci raspisali potjernicu za Drazom od 100000 maraka u zlatu? Zasto je Hajnrih Himler licno dosao avionom u Cacak i nadgledao njemacku operaciju Morgenluft protiv JVuO? Koji je prvi oslobodjeni grad u Evropi od nacista i ko ga je oslobodio? To niste ucili iz historije.Argentina je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:02Ne lupaj gluposti. Uz Hitlera je stao Nedic i DrazaVorovus je napisao/la: ↑01 dec 2025, 09:46Ne zvizdi se u Rumuniji i Grckoj, naprotiv.Argentina je napisao/la: ↑01 dec 2025, 09:04Pitanje je zasto se srpskoj himnoj zvizdi i u Hrvatskoj, i u Bosni, i u Albaniji, gdje god da igraju. Ostale drzave medjusobno ne zvizde jedni drugima. Mislim da su rane 90tih od strane Srbije jos aktuelni i da se nije preslo preko stvari koje rade, a tome najvise doprinosi njihova politika, ali i tribine gdje je normalno velicanje zlocina, ubijanje nakih srednjvjekovnih likova itd.
Zvizdi se samo kod ovih naroda sto su vecinski bili uz Hitlera i sto su podijelili Kraljevinu Jugoslaviju na NDH, Veliku Albaniju, dio Bugarskoj, dio Madjarskoj. Isti oni narodi sto su i 1914. stali uz okupatore. Vidis da je sve to bilo prije 90ih.![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Profesore, Truman je ovog drugog odlikovao, medaljom častiArgentina je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:02Ne lupaj gluposti. Uz Hitlera je stao Nedic i DrazaVorovus je napisao/la: ↑01 dec 2025, 09:46Ne zvizdi se u Rumuniji i Grckoj, naprotiv.Argentina je napisao/la: ↑01 dec 2025, 09:04Pitanje je zasto se srpskoj himnoj zvizdi i u Hrvatskoj, i u Bosni, i u Albaniji, gdje god da igraju. Ostale drzave medjusobno ne zvizde jedni drugima. Mislim da su rane 90tih od strane Srbije jos aktuelni i da se nije preslo preko stvari koje rade, a tome najvise doprinosi njihova politika, ali i tribine gdje je normalno velicanje zlocina, ubijanje nakih srednjvjekovnih likova itd.
Zvizdi se samo kod ovih naroda sto su vecinski bili uz Hitlera i sto su podijelili Kraljevinu Jugoslaviju na NDH, Veliku Albaniju, dio Bugarskoj, dio Madjarskoj. Isti oni narodi sto su i 1914. stali uz okupatore. Vidis da je sve to bilo prije 90ih.![]()
Profesore, Četnici se okupjaju diljem planete i sa svim svojim obilježijima se slobodno kreću po cijelom svijetu, jer profesre Četnici nigdje nisu zabranjeni.
Profesore, Četnici sever je udarni transparent grupe čiji tim igra svake godine evropska takmičenja i niko nikada nije riječ rekao profesore
E moj profesore....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ponašanje od sinoć je hodanje unazad dok su scene protiv Hrvatske mnogo koraka naprijed i put kojim svi zajedno trebamo hodati jer je rat davno završio, a mi osuđeni živjeti jedni pored drugih. BHF će u februaru na bauštel po Cirihu, Beču, Štokholmu dok će igrači u pakao Pionira
Ma kakav pakao Pionira, niko ih ne dozivljava u BG, nije ovo 2005. godina.Threeplanetrees je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:36Ponašanje od sinoć je hodanje unazad dok su scene protiv Hrvatske mnogo koraka naprijed i put kojim svi zajedno trebamo hodati jer je rat davno završio, a mi osuđeni živjeti jedni pored drugih. BHF će u februaru na bauštel po Cirihu, Beču, Štokholmu dok će igrači u pakao Pionira
Danas centrom Beograda mozes setati u dresu bh. reprezentacije, niko te nece pogledati poprijeko.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ma neće ti ni ovdje iskreno bar za Mostar govorim. Ljetos momak u Starom gradu dres Kežmana nije ga niko primjetio(navijačka su samoubistvoVorovus je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:50Ma kakav pakao Pionira, niko ih ne dozivljava u BG, nije ovo 2005. godina.Threeplanetrees je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:36Ponašanje od sinoć je hodanje unazad dok su scene protiv Hrvatske mnogo koraka naprijed i put kojim svi zajedno trebamo hodati jer je rat davno završio, a mi osuđeni živjeti jedni pored drugih. BHF će u februaru na bauštel po Cirihu, Beču, Štokholmu dok će igrači u pakao Pionira
Danas centrom Beograda mozes setati u dresu bh. reprezentacije, niko te nece pogledati poprijeko.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sve sto si napisao stoji, i realno ne mozemo uvijek mi biti ti fini koji gledaju samo naprijed dok te ovi isti negiraju i okrecu pricu kako njima odgovara. Razumijem i raju koja je protiv spustanja na taj nivo, al isto tako ima trenutaka kada nema prostora za tu finu pricu.HZSydney je napisao/la: ↑01 dec 2025, 09:44Ubijaju te, protjeruju, pale, siluju, kradu zemlju, blokiraju svaki korak ka normalnoj drzavi, provociraju, negiraju, lazu da smo sami sebe ubijali, izmisljaju dogadjaje, kriju I slave zlocince po principu ko je vise zla nanio to je vise slavljen. Mi sve to progutamo I krenemo da gradimo drzavu Sa njima ( unatoc njima), kod njih na vlast dodju dvojica Koji bi sve ovo gore nabrojano nastavili I Onda na jednoj utakmici tu zemlju docekas onako kako zasluzuje I njihova propaganda to podigne na nivo svjetskog skandala. Ko je jednom pogledao snimak ubijanja onih djecaka U okolini Trnova nikad ne moze ostati ravnodusam na ono sto ime te zemlje nosi. Zvizdalo se I psovalo himni, susjednoj drzavi I onome sto ona predstavlja I da nije Bila bi veca sramota.
Zar da aplauzom pozdravljamo tu istu Boze pravde pod kojom su isli U paljenje I ubijanje svega sto se ne zove kao oni.
Bilo bi me sramota onih djecaka I Edina Salaharevica da je bilo drugacije..
Sa gospodom gospodski, sa nasim al i prekodrinskim djikanima koji i dalje velicaju zlo treba govoriti jezikom koji oni razumiju, jer svaki drugi pristup prema njima ne ide. Posebno sada kad je Sarajevo safari opet aktuelan ovih mjeseci, pa se jasno vidi sve ono sto oni decenijama negiraju. I opet znam da u Srbiji pa i kod nas ima normalne raje koja ih ne registruje, problem je sto su im najglasniji djikani.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Riquelme1921
- Kontakt:
HZSydney je napisao/la: ↑01 dec 2025, 09:44Ubijaju te, protjeruju, pale, siluju, kradu zemlju, blokiraju svaki korak ka normalnoj drzavi, provociraju, negiraju, lazu da smo sami sebe ubijali, izmisljaju dogadjaje, kriju I slave zlocince po principu ko je vise zla nanio to je vise slavljen. Mi sve to progutamo I krenemo da gradimo drzavu Sa njima ( unatoc njima), kod njih na vlast dodju dvojica Koji bi sve ovo gore nabrojano nastavili I Onda na jednoj utakmici tu zemlju docekas onako kako zasluzuje I njihova propaganda to podigne na nivo svjetskog skandala. Ko je jednom pogledao snimak ubijanja onih djecaka U okolini Trnova nikad ne moze ostati ravnodusam na ono sto ime te zemlje nosi. Zvizdalo se I psovalo himni, susjednoj drzavi I onome sto ona predstavlja I da nije Bila bi veca sramota.
Zar da aplauzom pozdravljamo tu istu Boze pravde pod kojom su isli U paljenje I ubijanje svega sto se ne zove kao oni.
Bilo bi me sramota onih djecaka I Edina Salaharevica da je bilo drugacije..
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ako ćemo se voditi da je ono sinoć upućeno onima koji na taj način razmišljaju zašto nije uoućeno i protiv Hrvatske? Ili smo kao najmazlumskiji narod u evropi vidjeli aplauz dvorane Dražen Petrović pa promerhametili stav i uradili isto. Možda bi i Beograd uradio isto da se prva tamo igrala. Kao što su fine slike poslane protiv Hrvatske mogle su i sinoć. Ne moraju biti fine barem normalne
Ne tvrdim da je crveni karton. Izuzetno oštar start jeste bio, međutim, mislim da nije za crveni karton. Moja konstatacija se odnosila na obrnutu situaciju, da je ovako uklizao igrač Borca, svi redom bi pisali da je ovo čist crveni karton ali ga sudija nije pokazao jer "ipak je Borac u pitanju".
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Nisam ni rekao da je crveni, samo sam sugerisao, da je obrnuta situacija, svi redom bi pisali da je čist crveni. A, ovako, "pa jbg i nije baš". Ako me razumiješ
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
I onda dodjose saveznicke misije, i raskrinkase "najvece antifasiste" cetnike. Poslije cega je sva podrska i pomoc isla iskljucivo partizanima. Jer su te misije zapravo vidjele ko na terenu vodi borbe, a ko svojom laznom propagandom "vodi borbe". Cetnicka posla.
- FKS -
-
Hordas1990
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑01 dec 2025, 12:37Ako ćemo se voditi da je ono sinoć upućeno onima koji na taj način razmišljaju zašto nije uoućeno i protiv Hrvatske? Ili smo kao najmazlumskiji narod u evropi vidjeli aplauz dvorane Dražen Petrović pa promerhametili stav i uradili isto. Možda bi i Beograd uradio isto da se prva tamo igrala. Kao što su fine slike poslane protiv Hrvatske mogle su i sinoć. Ne moraju biti fine barem normalne
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, GradKamena2, supervizor i 29 gostiju.