Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Shategabri
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2025, 12:12

OldTownDistrict je napisao/la:
01 dec 2025, 12:07
Ono sinoc je divlji papanluk klero fasista. Ima nacina da se kaze sta se treba i zvizdati je ok ali onaj jad od sinoc je jad a ne bosanski inat. Goli papak i glupan zivi ovdje koji prsti od uticaja caci srbije a vamo lafo mrzi.
Upravo, sa istoka kao da sam gledao prosječnu tribinu u Beogradu.
Ako je to bio cilj, uspjeli su.
Kajzer10 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:08
Dok se ovaj forum po svojim fasistickim izdrkotinama i primitivnoscu ozbiljno sprema da nadjebe hercegbosna forum, ovdje se brane a sta oni nama rade.

S druge strane, igraci i selektor Srbije tesko pishanje po navijacima. Nisu ovo iskrene rijeci, nego ciljano gospodsko pishanje, kako i najvise boli ove mistraljesce na tribinama i forumu.

Nasi igraci za takvo nesto nisu pametni. A i da reaguju tako, ovdje bi ih napali kako su merhametli i spremni za klanja.
Da je bilo drugačije, iznenadili bi se.
Ovako, očekivano, pa su unaprijed spremili reakciju.

Svi oni koji su sinoć tribinu shvatili kao nekakav boj na Kosovu, promašili su poentu, teren, državu...
Koševo Zapad

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 01 dec 2025, 12:13

Ono sinoc je divlji papanluk klero fasista. Ima nacina da se kaze sta se treba i zvizdati je ok ali onaj jad od sinoc je jad a ne bosanski inat. Goli papak i glupan zivi ovdje koji prsti od uticaja caci srbije a vamo lafo mrzi.
Jbga, svemu ovome je kumovalo parole Srba i Rumuna iz Beograda prije dvije sedmice.

Ali opet, ovo je nista za ono sta ce biti u Beogradu. Bar se sinoc mrtvi i zrtve nisu dirali i spominjali.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 dec 2025, 12:13

Kako je fino ono od sinoć dobro došlo ovdje na forumu da vidimo s kim živimo u domaćim redovima. Naravno da mislim na ove kvazi bošnjake koji se zgražavaju na ono od sinoć.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2025, 12:14

coelho41 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:10
Zviždanje himne na početku je OK, malo za zastrašivanje igrača šta fali da se zna da nije prijateljska atmosfera, međutim na kraju ono "yebemo vam mater chetnichku" to je blamage, ne zato što nisu chetnici, nego zato što to nije naš nivo, tj. ne treba da bude naš nivo, a jasno je da bh fanaticosi nemaju nikakav nivo. Još na sve to smo izgubili, pa u paketu daje jako jako jadnu sliku.
I oni i oni crnokošuljaši iza koša što su bili, ista bratija.
Ni jedni nisu došli na utakmicu sinoć da navijaju za NAŠU REPREZENTACIJU!
Koševo Zapad

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 01 dec 2025, 12:16

ajme, koji kuršlus :D .

Pod jedan, kog normalnog čovjeka boli Kju šta se pjeva na tribini? Znači, imaš ljude koji su svakodnevno na terenu, rade biznis, trgovinu, saradnju, treniraju zajedno, sviraju i pjevaju zajedno, robijaju zajedno, čak se i žene, udaju. I sad oni, kojih ima na stotine hiljada ovuda, oni su manje bitni, nego treba da obraćam pažnju, na hiljadu-dvije debila, koji su se naložili, i došli na utakmicu, i da obave veliku nuždu na tribini, pokažu svoj seljakluk, džiberluk, svejedno, u Tuzli, Splitu, Banjoj Luci, opale par storija, i nakon dva sata vrate se u svoj realni život, gdje obično na ulici nikad ništa neće reći nikom od ovih koje su sa tribine prozivali.

Ili još gore, vratiće se u neki Ludwigshafen da brišu guyscu gazda Helmutu.

Je l stvarno neko misli da ovim glupostima kao sinoć (ili kakve će biti u narednom meču tamo) išta pomažete svojoj reprezentaciji, ili sikirate nekog od protivnika? Ono, Jaramaz sinoć postvalja napad i misli u sebi, "ok, trebam namotati pik na lijevu stranu jer imamo dole double stagger za Momirova, ali čekaj, da li ću moći, 700 ljudi mi pjeva da sam ..č.. chetnichka"? Da li je moguće da sebi toliko dajete na važnosti ? Koga boli q. Jednostavno, shvati tribinu kao ulicu kojom hodaš do pijace ili posla, nemoj praviti budalu od sebe. I ako su tamo 500km od tebe tvom timu pjevali takve gadosti, jesi li ti izdajnik ako to isto ne uradiš? Ne znam na koju foru mediji i mas kultura godinama uspjevaju od nas da prave majmune. Ponavaljam, naravno da se referišem na bilo koju stranu

Šta god da se desilo prije 15 ili 50 godina, nećeš ga ti promjeniti time što izigravaš kretena na tribini. Niti ćeš tako osvetiti svoje pale, niti bi oni to od tebe tražili da možeo to nekako saznati. Jedini profit iz ovoga imaju mediji na štancanju klikova i budženju željenog algoritma, i političke stranke koje baštine svoj rad na takvom narativu. Brate mili :crazy:
Zadnja izmjena: Nemanja86, dana/u 01 dec 2025, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 dec 2025, 12:17

01 dec 2025, 12:09
BHFreak je napisao/la:
01 dec 2025, 11:56
moreno123 je napisao/la:
01 dec 2025, 11:55
Ovdje neko stvarno opravdava onako degutantno navijanje vecinu utakmice... Potpuno je ocekivano bilo da ce se zvizdati himni, da ce biti prozivanja i uvreda ali ne na nivou kao sinoc. Psovanje majke cetnicke igracima, pjevanje moj mitraljez, Srbijo krvo balkanska... U tom intenzitetu je bilo previse, pa nije 1998 jbo vas kralj. Onda kad nasi igraci budu docekani isto i gore u Beogradu, nema pravo niko ni a reci.

Komentar utakmice: Morali smo ih dobiti jer cemo tamo svakako izgubiti. Svakako su zreli bili da ih uzmemo glat 10 razlike, Jaramaz ih je izvukao.

Aticu treba ozbiljan psiholog, bjelosvjetska budala.
Sta oni rade nama kao da je 1994 :) sve opravdavam cak mislim da je i malo bilo, a koji god je se pronasao kao cetnik drago mi je :)
I sta sad ti isti hoces biti sta ti si cetnik?

**** te zivot retardiranih ljudi fuj
Preglupa prica, mi 100 zivota da zivimo i da se bas trudimone bi bili ni pola nivoa njihovog...

Kolicina skandiranja koje cu ja rec ili ti ili peti deseti se moze razlikovati...medjutim ono sto je neoboriva cinjenica je to da je Srbija sama sebe izbacila iz bilo kakve rasprave o tome sta treba ili ne treba govoriti/raditi prema njima

Ne zasluzuju ni mrvu postovanja, ko god da im nesto kaze nece pogrijesiti..sad do koje ce neko mjere ic to je njegovo subjektivno, ali apsolutno ne zalsuzuju nikakvu rucnu sa nase strane...

Znaci s obzirom kako se oni ponasaju i kako su se ponasali, oni se nemaju pravo zalit na bilo sta...sami su sebe diskvalifikovali iz morala i dobrog ukusa

Edit:
Evo ako ces iskreno, jel pjevanje gazi cetnike malo ne prilici kosarkasok utakmici? Pa moguce, moglo bi se rasprvaljat o tom

Hocul se pravdat nekom radi toga ili kritikovati jer je to skandirao? NE PADA MI NAPAMET
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 01 dec 2025, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2025, 12:17

19vendetta87 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:13
Jbga, svemu ovome je kumovalo parole Srba i Rumuna iz Beograda prije dvije sedmice.

Ali opet, ovo je nista za ono sta ce biti u Beogradu. Bar se sinoc mrtvi i zrtve nisu dirali i spominjali.
Nije kumovalo da istočna tribina bude.
Ovo je samo kumovalo da su fanaticosi i huligansi iz istog koša kao i te ekipe Srba i Rumuna.

Niko ni ne očekuje bolje.
Ja tebi aga, ti meni serdare. Pa ko kome.
Koševo Zapad

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 01 dec 2025, 12:19

Kada budemo idući put igrali protiv Srbije organizujte se na drugoj tribini i šaljite poruke mira, ništa od zgražavanja na internetu. Ja ću na drugu stranu da pjevam jednu od jačih pjesama.

:kafa:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2025, 12:20

Nemanja86 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:16
ajme, koji kuršlus :D .

Pod jedan, kog normalnog čovjeka boli Kju šta se pjeva na tribini? Znači, imaš ljude koji su svakodnevno na terenu, rade biznis, trgovinu, saradnju, treniraju zajedno, sviraju i pjevaju zajedno, robijaju zajedno, čak se i žene, udaju. I sad oni, kojih ima na stotine hiljada ovuda, oni su manje bitni, nego treba da obraćam pažnju, na hiljadu-dvije debila, koji su se naložili, i došli na utakmicu, i da obave veliku nuždu na tribini, pokažu svoj seljakluk, džiberluk, svejedno, u Tuzli, Splitu, Banjoj Luci, opale par storija, i nakon dva sata vrate se u svoj realni život, gdje obično na ulici nikad ništa neće reći nikom od ovih koje su sa tribine prozivali.

Ili još gore, vratiće se u neki Ludwigshafen da brišu guyscu gazda Helmutu.

Je l stvarno neko misli da ovim glupostima kao sinoć (ili kakve će biti u narednom meču tamo) išta pomažete svojoj reprezentaciji, ili sikirate nekog od protivnika? Ono, Jaramaz sinoć postvalja napad i misli u sebi, "ok, trebam namotati pik na lijevu stranu jer imamo dole double stagger za Momirova, ali čekaj, da li ću moći, 700 ljudi mi pjeva da sam ..č.. chetnichka"? Da li je moguće da sebi toliko dajete na važnosti ? Koga boli q. Jednostavno, shvati tribinu kao ulicu kojom hodaš do pijace ili posla, nemoj praviti budalu od sebe. I ako su tamo 500km od tebe tvom timu pjevali takve gadosti, jesi li ti izdajnik ako to isto ne uradiš? Ne znam na koju foru mediji i mas kultura godinama uspjevaju od nas da prave majmune. Ponavaljam, naravno da se referišem na bilo koju stranu

Šta god da se desilo prije 15 ili 50 godina, nećeš ga ti promeniti time što izigravaš kretena na tribini. Niti ćeš tako osvetiti svoje pale, niti bi oni to od tebe tražili da možeo to nekako saznati. Jedini profit iz ovoga imaju mediji na štancanju klikova i budženju željenog algoritma, i političke stranke koje baštine svoj rad na takvom narativu. Brate mili :crazy:
Upravo to, ali hajde ti to objasni prosječnom ''patrioti''.
Da se nije ispišo i posro sinoć na tribini, danas bi osjećao da je izdo državu.

Ljudi su ba odigrali 300+ utakmica u svakavim grotlima od arena, al eto ushrali su se Skenderije i par hiljada fanaticosa :lol:
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2025, 12:22

Oikamid je napisao/la:
01 dec 2025, 12:19
Kada budemo idući put igrali protiv Srbije organizujte se na drugoj tribini i šaljite poruke mira, ništa od zgražavanja na internetu. Ja ću na drugu stranu da pjevam jednu od jačih pjesama.

:kafa:
Ma jok, idući put treba isukati kitu i pišati po njima.
Šta ima veze ako nas opet dobiju, bitno da mi njih popishamo.
Koševo Zapad

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 dec 2025, 12:23

MikiPirs je napisao/la:
01 dec 2025, 01:04

Ne, nego cemo ostati u periodu 92-95 i unistiti sebi i ovo malo zivota sto nam je ostalo, zivjecemo u svadji, zadojeni mrznjom i fasizmom, sta ima veze bitno je da j… jedni drugima sve po redu a to sto je hljeb 2KM a plata 900KM to nista, rad je zavrsio prije vise od 30godina, veciba ucesnika ovog foruma nije ni zivjela u tom periodu i ne zna ni kakavo je to zlo, al eto zna j… cetnicku/ustasku/balijsku majku jer eto tako treba… umrite u mrznji!!!
Ako si takav kakvim se prestavljas, odnosno ako si covjek, kao moja 3(tri) kuma Srbina/pravoslavca, onda te mogu razumjeti.

Ti predlazes da se zaboravi: Visegradska lomaca, Srebrenica, 11 hiljada ubijenih Sarajlija, 1,6 hiljada ubijene djece Sarajeva,
Koricanske stjene, stradanje u Bjelinji, Brckom, Krajini, Foci i cijeloj Istocnoj Bosni....SARAJEVO SAFARI (organizator ?).
Ko zaboravi haram mu bilo.

Nije Bosanac (Bosnjak i druge patriote) napadao Nis, Kraljevo...
Nakon 150 god. i dalje Srbija pamti i proziva Osmanlije, pamti 80 god.i stradanje ucenika Kragujevca, "hiljdau djaka u jednom danu".. Ako cemo gledati ponasanje navijaca, koja pogan skandira o Srebrenici(takvima se nayebem majke, a nazalost po Srbiju, takvi su ogromna vecina. Hajmo o topovskim udarima i ugrozavanje zivota na fudbalskoj utakmici.

Dusmane smo imali "juce" u Srbiji , imamo danas , ali daj Boze da ih nemamo i "sutra". Oprost se treba zasluziti, a to se nece desiti,
jer mi Bosnjaci za cetnike (ne sve Srbe) smo Turci i ostat cemo uvijek Turci, za delije koji kolju djecu i pale zive ljude.
Ti mozda nesvjesno poturas "Kukavicje jaje", ali ima mladih koji to nece dozvoliti, a djeca su i unuci stradalih Bosnjaka, koji se ne
boje "Zecje usne" i cetnika.Oprost se treba zasluziti.

KO ZABORAVI HRAM MU BILO
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2025, 12:24

invincible1921 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:17
BHFreak je napisao/la:

Sta oni rade nama kao da je 1994 :) sve opravdavam cak mislim da je i malo bilo, a koji god je se pronasao kao cetnik drago mi je :)

Preglupa prica, mi 100 zivota da zivimo i da se bas trudimone bi bili ni pola nivoa njihovog...

Kolicina skandiranja koje cu ja rec ili ti ili peti deseti se moze razlikovati...medjutim ono sto je neoboriva cinjenica je to da je Srbija sama sebe izbacila iz bilo kakve rasprave o tome sta treba ili ne treba govoriti/raditi prema njima

Ne zasluzuju ni mrvu postovanja, ko god da im nesto kaze nece pogrijesiti..sad do koje ce neko mjere ic to je njegovo subjektivno, ali apsolutno ne zalsuzuju nikakvu rucnu sa nase strane...

Znaci s obzirom kako se oni ponasaju i kako su se ponasali, oni se nemaju pravo zalit na bilo sta...sami su sebe diskvalifikovali iz morala i dobrog ukusa

Edit:
Evo ako ces iskreno, jel pjevanje gazi cetnike malo ne prilici kosarkasok utakmici? Pa moguce, moglo bi se rasprvaljat o tom

Hocul se pravdat nekom radi toga ili kritikovati jer je to skandirao? NE PADA MI NAPAMET
Meni je najveći problem što ljudi sa zapadne tribine nisu podržali reprezentaciju kad je bilo najbitnije nego su se bavili četnicima, historijom, smišljanjem uvreda.
Valjda je cilj bio da dobijemo utakmicu, a ne da im se nagovorimo. Evo ne znam, možda ja griješim, al tako to vidim.
Koševo Zapad

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 01 dec 2025, 12:26

BHFreak je napisao/la:

Preglupa prica jeste kad ne mozes shvatiti koliko 2 plus 2 je.
Zasluzuju postovanje borci armije RBIH, zasluzuje prkos i ponos bosne, zasluzuje slika koja je veca od ala cetnickog kopiranja, Nenad Markovic je bitniji nego ijedan pokusaj uvrede.

‘Sta se ono tamo cuje’ i bruku pjesama sa kojima se mogla animirati cijela dvorana i sa kojom bi dosli do pobjede a tim oj cetnicima bi krv isla iz usiju kao i u rovu.

Ali jok balavurdija misli ako je trump na rjecniku da je on kao nesto uspio.
....sve drugo će proći!

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 01 dec 2025, 12:26

Shategabri je napisao/la:
01 dec 2025, 12:22

Ma jok, idući put treba isukati kitu i pišati po njima.
Šta ima veze ako nas opet dobiju, bitno da mi njih popishamo.
Ne brini, karma će i njima da vrati kad budu spominjali Srebrenicu po 328973289. put od rata.

Ili, ipak neće, karma samo nas mrzi :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 dec 2025, 12:27

Ovdje jos samo fali da dodju i objasne koju o patriotizmu.... oni sto svaki vikend pjevaju da je Bosna sugava zemlja, salju joj najvece uvrede, vrijedjaju nas na najgori nacin, velicaju zlocine i ratne zlocince...

Onda iduci korak je da se ovi "nasi" ovdje ufate u kolo sa njima, da zajedno sa njima koji i njih same vrijedjaju pocnu pljuvat po ostalim....

I bice to jedna fina multi kulti, slozna braca prica...pa kad dodje 12:00 ti isti ce bitnu fazonu "Jao nedime sta nam ovo rade"...."Pa Aco dragi sto mene kolko smo kafa popili, znas da nisam ja nikakav radikal....Znam moj Mujo ali mora se jbg, haj ti vamo"
=\_1921_/=

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 dec 2025, 12:30

Shategabri je napisao/la:
01 dec 2025, 12:14
coelho41 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:10
Zviždanje himne na početku je OK, malo za zastrašivanje igrača šta fali da se zna da nije prijateljska atmosfera, međutim na kraju ono "yebemo vam mater chetnichku" to je blamage, ne zato što nisu chetnici, nego zato što to nije naš nivo, tj. ne treba da bude naš nivo, a jasno je da bh fanaticosi nemaju nikakav nivo. Još na sve to smo izgubili, pa u paketu daje jako jako jadnu sliku.
I oni i oni crnokošuljaši iza koša što su bili, ista bratija.
Ni jedni nisu došli na utakmicu sinoć da navijaju za NAŠU REPREZENTACIJU!
A bit ce da si ti jedini dosao radi reprezentacije. A ovi sto su npr. sate na koljenima proveli da se odradi ono za Halilovica nisu dosli zbog reprezentacije. A uša

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 dec 2025, 12:30

01 dec 2025, 12:26

Preglupa prica jeste kad ne mozes shvatiti koliko 2 plus 2 je.
Zasluzuju postovanje borci armije RBIH, zasluzuje prkos i ponos bosne, zasluzuje slika koja je veca od ala cetnickog kopiranja, Nenad Markovic je bitniji nego ijedan pokusaj uvrede.

‘Sta se ono tamo cuje’ i bruku pjesama sa kojima se mogla animirati cijela dvorana i sa kojom bi dosli do pobjede a tim oj cetnicima bi krv isla iz usiju kao i u rovu.

Ali jok balavurdija misli ako je trump na rjecniku da je on kao nesto uspio.
Eto dodo sam jednu stvar naknadno u post...pa cu evo ponovit. Dal je nesto ukusno ili ne, ok moze se diskutovati,mada kao sto rekoh to je od osobe do osobe... ali PRAVDAT IM SE NECU PA DA JE NE ZNAM TI STA KO JUCER GOVORIO I SKANDIRAO....JER ONI NE ZASLUZUJU NI PROMIL TOGA
=\_1921_/=

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 01 dec 2025, 12:30

Zabrinjavajući broj likova koji furaju "ko nas bre zavadi, bratstvo i jedinstvo", treba ih lijepo ugostiti i uručiti im poklone u našem narodu.

Vi ste gori od chetnika.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 01 dec 2025, 12:31

Aticu smijesno ono sto je sinoc uradio, covjek se sprda po instagramu :urnebes: :tokralju:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 01 dec 2025, 12:34

Opet pojedine naivne balije po starom, iako smo prošli kroz znamo sta vec..nismo ni za šta bolje. **** vam vlasi sve.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, invincible1921, Kylian, Mercedes1, N3R3D, rio_Ferdy88, Samozdravlje i 38 gostiju.