Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

OldTownDistrict
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la OldTownDistrict » 01 dec 2025, 12:39

invincible1921 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:30
OldTownDistrict je napisao/la:
01 dec 2025, 12:26
01 dec 2025, 12:17

Preglupa prica, mi 100 zivota da zivimo i da se bas trudimone bi bili ni pola nivoa njihovog...

Kolicina skandiranja koje cu ja rec ili ti ili peti deseti se moze razlikovati...medjutim ono sto je neoboriva cinjenica je to da je Srbija sama sebe izbacila iz bilo kakve rasprave o tome sta treba ili ne treba govoriti/raditi prema njima

Ne zasluzuju ni mrvu postovanja, ko god da im nesto kaze nece pogrijesiti..sad do koje ce neko mjere ic to je njegovo subjektivno, ali apsolutno ne zalsuzuju nikakvu rucnu sa nase strane...
Preglupa prica jeste kad ne mozes shvatiti koliko 2 plus 2 je.
Zasluzuju postovanje borci armije RBIH, zasluzuje prkos i ponos bosne, zasluzuje slika koja je veca od ala cetnickog kopiranja, Nenad Markovic je bitniji nego ijedan pokusaj uvrede.

‘Sta se ono tamo cuje’ i bruku pjesama sa kojima se mogla animirati cijela dvorana i sa kojom bi dosli do pobjede a tim oj cetnicima bi krv isla iz usiju kao i u rovu.

Ali jok balavurdija misli ako je trump na rjecniku da je on kao nesto uspio.
Eto dodo sam jednu stvar naknadno u post...pa cu evo ponovit. Dal je nesto ukusno ili ne, ok moze se diskutovati,mada kao sto rekoh to je od osobe do osobe... ali PRAVDAT IM SE NECU PA DA JE NE ZNAM TI STA KO JUCER GOVORIO I SKANDIRAO....JER ONI NE ZASLUZUJU NI PROMIL TOGA
“Oni” nisu bitni u ovoj prici nego mi.
....sve drugo će proći!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 dec 2025, 12:41

01 dec 2025, 12:39

Preglupa prica jeste kad ne mozes shvatiti koliko 2 plus 2 je.
Zasluzuju postovanje borci armije RBIH, zasluzuje prkos i ponos bosne, zasluzuje slika koja je veca od ala cetnickog kopiranja, Nenad Markovic je bitniji nego ijedan pokusaj uvrede.

‘Sta se ono tamo cuje’ i bruku pjesama sa kojima se mogla animirati cijela dvorana i sa kojom bi dosli do pobjede a tim oj cetnicima bi krv isla iz usiju kao i u rovu.

Ali jok balavurdija misli ako je trump na rjecniku da je on kao nesto uspio.
Eto dodo sam jednu stvar naknadno u post...pa cu evo ponovit. Dal je nesto ukusno ili ne, ok moze se diskutovati,mada kao sto rekoh to je od osobe do osobe... ali PRAVDAT IM SE NECU PA DA JE NE ZNAM TI STA KO JUCER GOVORIO I SKANDIRAO....JER ONI NE ZASLUZUJU NI PROMIL TOGA
Dobro evo sta to MI tacno kanimo postici tako sto cemo se pravit englezi? Kakav ishod ocekujes?
=\_1921_/=

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 dec 2025, 12:42

Jao jao sta kazu zgrozeni scenama iz skenderije, vise ovi "nasi"nego u Srbiji . Kaze treba im se izviniti :crazy: ljudi negiraju genocid , izvrsili agresiju , i sad im predsjednik fasista koji hodao s snjperistima u ratu po brdima Sarajeva i kao mi njima treba da se izvinemo zbog košarkaške utakmice .ma mrs u PM

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 dec 2025, 12:45

Bio sam sinoc medju ovim ljudima sto misle da se trebalo dostojanstveno ovo sve uraditi. Jutros kontam, da smo im dali buket cvijeca, bombonjeru i flasu vina, oni bi nas opet docekali sa standardnim repertoarom jer samo za to i znaju. Pa oni faking Fenerbahceu posvete neke parole na tribinama, a ovi ni ne znaju srpski jezik jbt.

Yebi im mater, sto se kaze kako sijes, tako zanjes. Apsolutno su sami krivi za sve ovo. Kad oni prvi krenu sa cinom pomirenja, jer je to njihova obaveza nakon svega, mozemo razgovarati. Dotad samo mrskanje, psovanje i vrijedjanje prema njima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2025, 12:45

Rodjeni81 je napisao/la:
Shategabri je napisao/la:
01 dec 2025, 12:14
coelho41 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:10
Zviždanje himne na početku je OK, malo za zastrašivanje igrača šta fali da se zna da nije prijateljska atmosfera, međutim na kraju ono "yebemo vam mater chetnichku" to je blamage, ne zato što nisu chetnici, nego zato što to nije naš nivo, tj. ne treba da bude naš nivo, a jasno je da bh fanaticosi nemaju nikakav nivo. Još na sve to smo izgubili, pa u paketu daje jako jako jadnu sliku.
I oni i oni crnokošuljaši iza koša što su bili, ista bratija.
Ni jedni nisu došli na utakmicu sinoć da navijaju za NAŠU REPREZENTACIJU!
A bit ce da si ti jedini dosao radi reprezentacije. A ovi sto su npr. sate na koljenima proveli da se odradi ono za Halilovica nisu dosli zbog reprezentacije. A uša
Prvo, kući to uša, papak.
Drugo, to za Halilovića je bilo jedna od rijetkih stvari gdje su se bavili reprezentacijom.
U momentima kad se lomila utakmica, oni se bave četnicima i ostalim glupostima.
Koševo Zapad

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 dec 2025, 12:46

Nemanja86 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:16
ajme, koji kuršlus :D .

Šta god da se desilo prije 15 ili 50 godina, nećeš ga ti promjeniti time što izigravaš kretena na tribini. Niti ćeš tako osvetiti svoje pale, niti bi oni to od tebe tražili da možeo to nekako saznati. Jedini profit iz ovoga imaju mediji na štancanju klikova i budženju željenog algoritma, i političke stranke koje baštine svoj rad na takvom narativu. Brate mili :crazy:
- Sto se onda pamti , sta je bilo prije 600 god. Kosovski boj npr. ili Kragujevac i "hiljadu djaka u jednom danu". Pokusaj ovo
objasniti onima koji pamte 600 god. Ti bi da sezaboravi zadnji 15-50. Drugom nekom pricaj. :bih:

- Osvetiti ne , ali pamtiti da. Da se ne ponovi, a nece Bosnjak ubijati po Nisu i Kraljevu. Rado bi cetnik ponovio 92 g., ali qrko
majstore.

- Ko zaboravio HRAM MU BILO, a i oni koji ne zaboravljaju su biznismeni i dobri Bosanci, a nisu bili u Skenderiji. :bih:
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 01 dec 2025, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 01 dec 2025, 12:47

Eto im prilike u junu u Beogradu da pokažu i nama i svijetu kakva treba biti atmosfera pa da i mi šta naucimo, do tad ono od juce je isuvise blago bilo, trebalo je slucajno doći do tehnickih problema pa i da ne svira ništa

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 01 dec 2025, 12:47

Gdje su saopstenja kad njihova cetnicka go.vna skandiraju citavu utakmicu svojim generalima i protiv srebrenice itd…go.vna cetnicka citav zivot zrtve u svojim ocima..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2025, 12:47

Oikamid je napisao/la:
Shategabri je napisao/la:
01 dec 2025, 12:22

Ma jok, idući put treba isukati kitu i pišati po njima.
Šta ima veze ako nas opet dobiju, bitno da mi njih popishamo.
Ne brini, karma će i njima da vrati kad budu spominjali Srebrenicu po 328973289. put od rata.

Ili, ipak neće, karma samo nas mrzi :mrgreen:
Vratila im je više puta, koliko su se puta samo nasankali sa Kosovom, Albanijom ili si to zaboravio :mrgreen:
Koševo Zapad

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 dec 2025, 12:50

lobiranje je napisao/la:
01 dec 2025, 12:47
Gdje su saopstenja kad njihova cetnicka go.vna skandiraju citavu utakmicu svojim generalima i protiv srebrenice itd…go.vna cetnicka citav zivot zrtve u svojim ocima..
:bih: :bih: :bih: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 01 dec 2025, 12:52

Evo i frljavo smeće od Miokovića se oglasilo... kakvih mi izdajnika imamo u vlastitim redovima, to je prestrašno.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 dec 2025, 12:56

Samozdravlje je napisao/la:
01 dec 2025, 12:23
MikiPirs je napisao/la:
01 dec 2025, 01:04

Ne, nego cemo ostati u periodu 92-95 i unistiti sebi i ovo malo zivota sto nam je ostalo, zivjecemo u svadji, zadojeni mrznjom i fasizmom, sta ima veze bitno je da j… jedni drugima sve po redu a to sto je hljeb 2KM a plata 900KM to nista, rad je zavrsio prije vise od 30godina, veciba ucesnika ovog foruma nije ni zivjela u tom periodu i ne zna ni kakavo je to zlo, al eto zna j… cetnicku/ustasku/balijsku majku jer eto tako treba… umrite u mrznji!!!
Ako si takav kakvim se prestavljas, odnosno ako si covjek, kao moja 3(tri) kuma Srbina/pravoslavca, onda te mogu razumjeti.

Ti predlazes da se zaboravi: Visegradska lomaca, Srebrenica, 11 hiljada ubijenih Sarajlija, 1,6 hiljada ubijene djece Sarajeva,
Koricanske stjene, stradanje u Bjelinji, Brckom, Krajini, Foci i cijeloj Istocnoj Bosni....SARAJEVO SAFARI (organizator ?).
Ko zaboravi haram mu bilo.

Nije Bosanac (Bosnjak i druge patriote) napadao Nis, Kraljevo...
Nakon 150 god. i dalje Srbija pamti i proziva Osmanlije, pamti 80 god.i stradanje ucenika Kragujevca, "hiljdau djaka u jednom danu".. Ako cemo gledati ponasanje navijaca, koja pogan skandira o Srebrenici(takvima se nayebem majke, a nazalost po Srbiju, takvi su ogromna vecina. Hajmo o topovskim udarima i ugrozavanje zivota na fudbalskoj utakmici.

Dusmane smo imali "juce" u Srbiji , imamo danas , ali daj Boze da ih nemamo i "sutra". Oprost se treba zasluziti, a to se nece desiti,
jer mi Bosnjaci za cetnike (ne sve Srbe) smo Turci i ostat cemo uvijek Turci, za delije koji kolju djecu i pale zive ljude.
Ti mozda nesvjesno poturas "Kukavicje jaje", ali ima mladih koji to nece dozvoliti, a djeca su i unuci stradalih Bosnjaka, koji se ne
boje "Zecje usne" i cetnika.Oprost se treba zasluziti.

KO ZABORAVI HRAM MU BILO
:bih:

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 01 dec 2025, 12:56

Jedino o čemu se da raspravljati, je dal je trebalo na utakmici ( a pogotovo u zadnjoj četvrtini), pjevati navijacke pjesme, ili ako vec treba patriotska neka bude Branioci Sarajeva, ali to je cisto iz pragmaticnog ugla, sta bi vise pomoglo nasim igracima, a ne sto ce se neko tamo uvrijediti.

Sto se tiče Srbije, shvatite da se oni isto ponašaju prema nama i prema Kosovu, a pristupi su nam dijametralno suprotni, i to ako neko misli da ce nas merhametli pristup doprinijeti boljem odnosu sa tom državom, se nazalost jako vara.

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 01 dec 2025, 12:57

Jeb'o majku, gledam i slusam ove male kulturne i pristojne sisice... :lol: To je sve nesto zabezeknuto, to se ibreti, to se izvinjava...jebote led ima li muska na ovome forumu?

Ne d'o Bog sutta da zabuca, ja bi pobjeg'o odavde, ne jer se bojim dusmana, nego 90% muskih koji bi mi trebali cuvati ledja u rovu sve pickica do pickice...

Onaj gore navodi finu kulturnu dvoransku raju koja je dosla da gleda kosarku...a pokazes im sliku Stark arene od prije 10 dana Partizan - Fenerbahce - ide odgovor, Zar mi trebamo da budemo kao oni? :lol:

Ne trebamo biti kao oni, ali s obzirom ko su oni, zasluzuju da budemo 100x gori...

Ima li iko muda ovdje i sekund... Kad je neko zaradio postovanje sa Srbima na kulturicu i postenje u zadnjih 200 godina?

Kome je do kulturice i ostalih sranja nek prati umjetnicko klizanje i neka gleda operu i balet...

Ovo je **** Balkan...
Zadnja izmjena: Vaya, dana/u 01 dec 2025, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 dec 2025, 12:59

071 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:52
Evo i frljavo smeće od Miokovića se oglasilo... kakvih mi izdajnika imamo u vlastitim redovima, to je prestrašno.
Lik kao Mioković ima pravo da kaže šta god hoće jer je on ratovao za ovu državu (za razliku od velike većine Fanaticosa), pročitaj malo biografiju čovjeka koji je ostao u Sa i branio ga, a mogao je kao i dosta njih preko granice i u BG.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 01 dec 2025, 13:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:59
071 je napisao/la:
01 dec 2025, 12:52
Lik kao Mioković ima pravo da kaže šta god hoće jer je on ratovao za ovu državu (za razliku od velike većine Fanaticosa), pročitaj malo biografiju čovjeka koji je ostao u Sa i branio ga, a mogao je kao i dosta njih preko granice i u BG.
Znam ja dobro i njega i čitavu mu familiju, ali to njegovo pušenje kurca ostalim otkako se uhvatio funkcije je jezivo, uključujući i ovo. Je li komentarisao Praljka u Mostaru ili uvrede Željezničaru u Banjaluci? Smeće.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2025, 13:08

lobiranje je napisao/la:
01 dec 2025, 12:47
To će naši pisati kad bude revanš :kafa:
Koševo Zapad

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 01 dec 2025, 13:09

01 dec 2025, 12:41
01 dec 2025, 12:39

Dobro evo sta to MI tacno kanimo postici tako sto cemo se pravit englezi? Kakav ishod ocekujes?
Jesam li rekao da se pravimo englezi?
Kazem da ima nacin kojeg znas i ti i ja i svi a taj nacin nije copy paste cetnika i ustasa.
....sve drugo će proći!

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 01 dec 2025, 13:10

Ja samo znam da smo izgubili utakmicu koju smo imali u rukama cijelo vrijeme, a sa tim porazom sinoc smo i izgubili realne sanse za svijetsko. A kad se pogleda koliko godina nam igraci ove generacije imaju, onda je to vjerovatno to sto se ove generacije tice. Previse smo glupi, uvijek pregorimo u vaznim trenutcima.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 dec 2025, 13:14

ElAn10 je napisao/la:
01 dec 2025, 13:10
Ja samo znam da smo izgubili utakmicu koju smo imali u rukama cijelo vrijeme, a sa tim porazom sinoc smo i izgubili realne sanse za svijetsko. A kad se pogleda koliko godina nam igraci ove generacije imaju, onda je to vjerovatno to sto se ove generacije tice. Previse smo glupi, uvijek pregorimo u vaznim trenutcima.
Mnogo je bitnije da Gjergja i savez pokusaju iskopati neke mladje igrace. Sa time bi puno vise dobili nego samo jedno SP.

Eto sjeti se Bekira, lik se nije udostojio da ikad nekog novog zove i ubaci u igru. Pa kad se jedan od 10 bitnijih povrijedi, kuku majko koga zvati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, legendarnadruga, StevieG8, TefalTava, UtdBiH21 i 34 gosta.