Jesi bio na tekmi?Vaya je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:43Jel ti stvarno mislis da se Markovic ili Vikic uvrijedio sto se psovala cetnicka majka? Ako su oni cetnici, mozda su se i uvrijedili....medjutim ono sto ja znam da je Vikic pucao na te iste cetnike kojima se pjevalo i da je taj isti Markovic 93 nosio ljiljane na dresu i nosio transparent da se prestane pucati na BiH od strane tih istih cetnika...tako da velicine kao sto su njih dvojica sigurno nisu bili uvrijedjeni nisu cetnici...OldTownDistrict je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:38Shvatio sam ja tebe tu i sve isto ili slicno mislimo. Shvati ti mene da par pjesama sinoc nije Bosna.invincible1921 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:26
Evo da pokusam bit sto jasniji
Bice derbi, neki ce uzvikivati stvari mimo svake mjere ..i mi vama i vi nama...dal u tom slucaju treba osuditi? Apsolutno, i zabraniti bilo kakva slica vrijedjanja, jer to ne zasluzujete ni mi ni vi i to je teska budalastina, i apsolutno nikakve potrebe niti logike ima da se takve stvari govore niti bi ih ikad govorio, tebi kao navijacu Sarajeva, pa da se nez sta desava na terenu, upravama itd
Sto se tice Srbije, ja cu reci nesto sto ti ne bi, ovaj ce rec nesto sto ne bi ni ja..da li to treba sankcionisati i zabraniti? APSOLUTNO NE...jer niti srbija niti oni kao narod zasluzuju da se ikakav respekt ima prema njima...plus, za takvo nesto su iskljucivo oni krivi a ne mi..Na kraju dana ko smo ti i ja da nekome kome su sve pobili i uzeli pricamo sta on treba da osjeca prema njima, dok ga usput ti isti vrijedjaju i diraju mu u najbolnije rane?
Nenad Markovic, Dragan Vikic, Jovo… su pravoslavci i nisu zasluzili ono roktanje. Opet se ponavljam, da, treba ih docekat kako zasluzuju i da, mi ne trebamo biti u nivou cetnicko ustaskog roktanja jer ako budemo to ti je cista pobjeda ideje od 90tih.
Primjer, Inat silan bosanski.
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
....sve drugo će proći!
JesamOldTownDistrict je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:44Jesi bio na tekmi?Vaya je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:43Jel ti stvarno mislis da se Markovic ili Vikic uvrijedio sto se psovala cetnicka majka? Ako su oni cetnici, mozda su se i uvrijedili....medjutim ono sto ja znam da je Vikic pucao na te iste cetnike kojima se pjevalo i da je taj isti Markovic 93 nosio ljiljane na dresu i nosio transparent da se prestane pucati na BiH od strane tih istih cetnika...tako da velicine kao sto su njih dvojica sigurno nisu bili uvrijedjeni nisu cetnici...OldTownDistrict je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:38
Shvatio sam ja tebe tu i sve isto ili slicno mislimo. Shvati ti mene da par pjesama sinoc nije Bosna.
Nenad Markovic, Dragan Vikic, Jovo… su pravoslavci i nisu zasluzili ono roktanje. Opet se ponavljam, da, treba ih docekat kako zasluzuju i da, mi ne trebamo biti u nivou cetnicko ustaskog roktanja jer ako budemo to ti je cista pobjeda ideje od 90tih.
Sve ja to znam...avenija je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:38Pa mi smo imali priliku na mnogim mjestima učiniti i gore nego četnici i ustaše. Evo npr enklava Zepče pored Zenice. Pobrisat sve crkve i ustaše. Mnogi strani mediji su pitali Aliju Izetbegovića kako to da pored silnog klanja, ubijanja, genocida, rušenja dzamija su bosanski muslimani ostali čisti od masovnih zločina pa pogledaj odgovore. SVAKOM MUSLIMANU JE STROGO ZABRANJENO UBITI NEDUZNO BICE, ŽENU, DIJETE, STARE I NEMOĆNE ILI SRUSITI CRKVU ILI BILO KOJU BOGOMOLJU.Mercedes1 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:23Izvinjavam se i moderatorima i svim članovima zbog ovog što ću napisati.Ako nije u redu neka se izbriše a mene neka izbace sa foruma.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:18Al su se bosnje pronašle uvrijedjenje na sinoćnje vrijeđanje Srbije.Cuj ovi neki spominju sramota ih sto su bosanci.Onaj proziva BhF da se ne sjeća da su bili na utakmicama i da su došli juce ciljano samo da vrijeđaju.Pa yebem vam majku bezobraznu izdajnicku.Bitno je da mi bosanci pljujemo po svome( i ako ni ja prvi nisam bio za onoliko vrijeđanje pogotovo u zadnjoj cetvrtini kad je trebala biti jaka podrška nasima) ali bez obzira se svi upalili protiv BHF-a a to sto srbi psuju našu državu i kad ne igraju protiv nas I veličaju ratne zločince to glupi bosnjo spomenut nece.Kad Musa gostuje sa klubom u Beogradu sta mu se sve skandira,kakve transparente stavljaju za Srebrenicu itd.Primjer kad Novi Pazar igra protiv Zvezde ili Partizana koliko se vrijedja država Bosna a igraju sa klubom iz Srbije.Ali dzaba pojedine bosance je sramota što su bosanci.Napusite se qrca uzmite srbsko državljanstvo gube jedne.Opet bi mi bili pobijeni da se zapuca koliko smo glupi
Pitanje za ovu nBebesku silu i sve koji tako misle:
Da se sutra ponovi rat i da mi budemo u situaciji u kakvoj su Srbi bili u prošlom ratu a oni u našoj situaciji,da li bi on i oni koji misle kao on, Srbima napravili nešto slično Srebrenici?
Naravno da je bilo ekstremista i u Armiji BiH i bilo bi opet željnih krvoločne osvjete ali pogledaj ZVANIČNE PRIZNATE brojke ubijenih civila NA SVE TRI STRANE i oštečenih objekata. Bosanskih civilnih žrtava Hrvata je bilo 2800 u BiH a Bosanskih muslimana 78 000..
Nadam se da ti su ti sada malo jasnije razmjere klanja jednog naroda jer su muslimani.
Šteta sto se u javnosti mala pažnja poklanja ovoj temi da znaju iduce generacije sta se desilo ovdje. Jer sve češće cujemo izjednačavanje zrtava sa sve tri strane.
Ovo pitam zbog nekih ostrašćenih koji MOŽDA nisu raščistili sa ovim što ti pišeš.
Ja ostajem pri onom što sam naveo:Da svi pišaju po trotoaru ja ne bih.A pogotovo ne neke strašne stvari.Mislim da većina tako misli ali budala i krivih drva...
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Pa sta ti nije jasno onda?Vaya je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:45JesamOldTownDistrict je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:44Jesi bio na tekmi?Vaya je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:43
Jel ti stvarno mislis da se Markovic ili Vikic uvrijedio sto se psovala cetnicka majka? Ako su oni cetnici, mozda su se i uvrijedili....medjutim ono sto ja znam da je Vikic pucao na te iste cetnike kojima se pjevalo i da je taj isti Markovic 93 nosio ljiljane na dresu i nosio transparent da se prestane pucati na BiH od strane tih istih cetnika...tako da velicine kao sto su njih dvojica sigurno nisu bili uvrijedjeni nisu cetnici...
Tebi je ok da se pjeva delija grobar a nije ti ok da se Nenadu Markovicu zapjevalo ili Bosni? Jel bolje da ih se uvrihedi kako treba ili na njjihovom nivou?
Daj ba inteligentiji smo valjda od cetnickog kppiranja…
....sve drugo će proći!
Lako je biti veliki Patriota u Sarajevu, Gdje ste u Foci, Srebrenici i Prijedoru
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- invincible1921
- Kontakt:
Ne mislim da iko se uvriejdi ko se ne pronadje u tom..zasto bi se Neno Markovic pronaso medju ustasama ili sta ti ja znam Domuz medju cetnicima?OldTownDistrict je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:38Shvatio sam ja tebe tu i sve isto ili slicno mislimo. Shvati ti mene da par nazovi pjesama sinoc nije Bosna niti ljudi koji su poveli sve to su Bosna, cak vecina ih bali za zvezdama, aca lukasima, srpskim parama i furkom.invincible1921 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:26Evo da pokusam bit sto jasnijiOldTownDistrict je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:09
Jesam li rekao da se pravimo englezi?
Kazem da ima nacin kojeg znas i ti i ja i svi a taj nacin nije copy paste cetnika i ustasa.
Bice derbi, neki ce uzvikivati stvari mimo svake mjere ..i mi vama i vi nama...dal u tom slucaju treba osuditi? Apsolutno, i zabraniti bilo kakva slica vrijedjanja, jer to ne zasluzujete ni mi ni vi i to je teska budalastina, i apsolutno nikakve potrebe niti logike ima da se takve stvari govore niti bi ih ikad govorio, tebi kao navijacu Sarajeva, pa da se nez sta desava na terenu, upravama itd
Sto se tice Srbije, ja cu reci nesto sto ti ne bi, ovaj ce rec nesto sto ne bi ni ja..da li to treba sankcionisati i zabraniti? APSOLUTNO NE...jer niti srbija niti oni kao narod zasluzuju da se ikakav respekt ima prema njima...plus, za takvo nesto su iskljucivo oni krivi a ne mi..Na kraju dana ko smo ti i ja da nekome kome su sve pobili i uzeli pricamo sta on treba da osjeca prema njima, dok ga usput ti isti vrijedjaju i diraju mu u najbolnije rane?
Evo ako cemo vec i neku analizu teksta i kakvi smo mi kakvi oni..niko nije govorio Ubiji srbina nego gazi cetnike, jasno se zna na koga se misli i na koga se odnosi...ssd ako se moj jaran Marko pronadje tu prozvan, e bgm to je onda do njega da se malo zapita. Ja se jedino mogu zapitat da li mi takav jaran uopste treba u zivotu
Nit je ko slavio Cacin pir na kazanima, nit je negirao Jasenovac, nit je bilo sta slicno...
Sa druge strane oni vrijedjaju bez zadrske i izuzetka...Ubiji turke, balije, yebi bosnu, ismijavaj srebrenicu, negiraj genocid velicaj mladica...
Znaci tu si donji i ti i ja i peti deseti...samo ime je dovoljno da padnes pod njihovo skandiranje
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 01 dec 2025, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Šta je netačno napisano na onom transparentu o "kišobranu i stativu" ?
Šta je tamo laž?
Postoje snimci, sve izgovoreno, direktno u kameru, šta je problem ?
Himnu države protivnika je trebalo ispratiti apsolutnim MUKOM, ni zviždanje ni pljesak, nego MUK, a onda našu gromoglasno poduprijeti.
Šta je tamo laž?
Himnu države protivnika je trebalo ispratiti apsolutnim MUKOM, ni zviždanje ni pljesak, nego MUK, a onda našu gromoglasno poduprijeti.
Ja ne sanjam o Jugoslaviji,miru, suživotu,bratstvu,jedinstvu i nisam gori od onih koji su nas klali u ratu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:32Ovi naši što i dalje sanjaju o Jugoslaviji, miru, suživotu, bratstvu i jedinstvu su gori od onih što su nas klali u ratuNebeskaSila96 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:18Al su se bosnje pronašle uvrijedjenje na sinoćnje vrijeđanje Srbije.Cuj ovi neki spominju sramota ih sto su bosanci.Onaj proziva BhF da se ne sjeća da su bili na utakmicama i da su došli juce ciljano samo da vrijeđaju.Pa yebem vam majku bezobraznu izdajnicku.Bitno je da mi bosanci pljujemo po svome( i ako ni ja prvi nisam bio za onoliko vrijeđanje pogotovo u zadnjoj cetvrtini kad je trebala biti jaka podrška nasima) ali bez obzira se svi upalili protiv BHF-a a to sto srbi psuju našu državu i kad ne igraju protiv nas I veličaju ratne zločince to glupi bosnjo spomenut nece.Kad Musa gostuje sa klubom u Beogradu sta mu se sve skandira,kakve transparente stavljaju za Srebrenicu itd.Primjer kad Novi Pazar igra protiv Zvezde ili Partizana koliko se vrijedja država Bosna a igraju sa klubom iz Srbije.Ali dzaba pojedine bosance je sramota što su bosanci.Napusite se qrca uzmite srbsko državljanstvo gube jedne.Opet bi mi bili pobijeni da se zapuca koliko smo glupi![]()
Samo navodim da nisam niti bih ikog klao u ratu.Valja doći pred Boga.Nisam niti želim da gubim dostojanstvu niti takvim stvarima niti divljanjem na tribinama.Ako nisam u stanju da navijam za svoje neću ni ići na utakmicu.A mogu.Jer ja nisam životinja niti želim da se spuštam na nivo životinje.Ako su oni stoka koja radi to što radi na tribini kada su oni domaćini ja neću biti stoka kao oni.Valjda smo po tome drugačiji?
Ja se trudim da imam ljudsko dostojanstvo.Kada bi sutra došlo do novog rata i mi uđemo u Prijedor,ne bih klao ljude.Ni je ni ,vjerujem velika većina ovih koje ovdje pišu.
Kako to ne možemo da shvatimo?
Ja ne razumijem sta tebi nije jasno?OldTownDistrict je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:49Pa sta ti nije jasno onda?
Tebi je ok da se pjeva delija grobar a nije ti ok da se Nenadu Markovicu zapjevalo ili Bosni? Jel bolje da ih se uvrihedi kako treba ili na njjihovom nivou?
Bila je **** utakmica izmedju Bosne i Srbije? Sta se ocekivao da ce BHF pjevati Balasevicevu Racunjte na nas?
Koga boli **** sta se pjevalo Srbijo kurvo balkanska? Sta se trebalo pjevati, lijepi nasi susjedi?
Pa sami kosarkasi Srbije i njohov citav strucni stab nije uvrijedio, koliko se odredjeni ljudi ovdje uvrijedili?
Cemu se ovdje pridaje na znacaju?
Hej pjevalo se jebote Srbijo kurvo balkanska i ovdje se ljudi bacaju po podu i izvinjavaju...
Ispod BHF bili ljudi koji su navijali Srbiju i osim malog koskanja na pocetku nije bilo nikakvog problema....sta pravite problem od nicega?
Ni jedan papir nije uletio za vrijeme utakmice, a ovdje ljudi placu i izvinjavaju se za Srbijo kurvo balkanske...
- invincible1921
- Kontakt:
Imal jos kakva floskula, tipa gladni smo na sva tri jezika?
Kao prvo kljucna greska u koracima koja se pravi je ta da ti mislis da nase odluke uticu na njihovo ponasanje...mi smo za njih nebitni, tj nasi postupci...on ce se prema tebi ophoditi isto. Evo citiracu jednog logorasa iz Omarske:
"Ja sam saznao da sam musliman na kapiji Omarske, jer do tad nisam znao da jesam"
Kao drugo, posto ne mozes drugacije da se boris sa takvom sortom osim tako sto ces izvuc najgore iz sebe onda borbom mozda se nekad i "vratimo" u Prijedor..ako se ponasas da ce se to samo od sebe rijesiti misleci da ces dobrtom nesto promjeniti glumeci moralnu vetikalu...vjeruj da neces samo ces vise nayebat.
Mozel jedna moralna pripovjetka o desetinama hiljada poginulih civila njemackih koje su zatrpali saveznicki bombarderi?
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 01 dec 2025, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Atić se danas oglasio porukom na Instagramu, gdje je uz dvije fotografije objavio i snimak skandalozne sudijske odluke, pošto njegov faul definitivno nije postojao.
"Sinoć smo ostavili srce na terenu, ali poraz od Srbije za dva poena uvijek boli. Ponosan sam na svaki kontakt, svaku borbu i svaku reakciju naše ekipe. U trenutku velike tenzije u posljednjoj četvrtini reagovao sam impulsivno i dobio tehničku. Bio sam uvjeren da nije bio faul, ali to nije opravdanje za način na koji sam reagovao. Kad srce ide ispred strpljenja.
Želim da uputim iskreno izvinjenje, saigračima, stručnom štabu i svim navijačima koji stoje uz nas. Ponekad emocije prevagnu, jer nam je svima stalo,ali kao sportista i kao čovjek moram biti bolji u tim trenucima.
Ovaj poraz nas neće slomiti. Naprotiv, nosi nas dalje. Idemo zajedno, još jače", napisao je Atić.
"Sinoć smo ostavili srce na terenu, ali poraz od Srbije za dva poena uvijek boli. Ponosan sam na svaki kontakt, svaku borbu i svaku reakciju naše ekipe. U trenutku velike tenzije u posljednjoj četvrtini reagovao sam impulsivno i dobio tehničku. Bio sam uvjeren da nije bio faul, ali to nije opravdanje za način na koji sam reagovao. Kad srce ide ispred strpljenja.
Želim da uputim iskreno izvinjenje, saigračima, stručnom štabu i svim navijačima koji stoje uz nas. Ponekad emocije prevagnu, jer nam je svima stalo,ali kao sportista i kao čovjek moram biti bolji u tim trenucima.
Ovaj poraz nas neće slomiti. Naprotiv, nosi nas dalje. Idemo zajedno, još jače", napisao je Atić.
- Shategabri
- Kontakt:
Slažem se sa tvojom zadnjom rečenicom.Rodju je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:54Šta je netačno napisano na onom transparentu o "kišobranu i stativu" ?
Šta je tamo laž?
O kišibranu...da li je baš mjesto na košarkaškoj utakmici o tome?
Da li nam je cilj ukazati na očigledno, umjesto fokusirati se na ono bitno na terenu?!
Koševo Zapad
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma treba se izvinuti otici i kleknuti ispred Vučića i Dodika da nam oproste .
Idemo zajedno jos jace...Kylian je napisao/la: ↑01 dec 2025, 14:03Atić se danas oglasio porukom na Instagramu, gdje je uz dvije fotografije objavio i snimak skandalozne sudijske odluke, pošto njegov faul definitivno nije postojao.
Najebem se majke svima koji kazu da je sramotno navijanje sinoc , pita Ganibegovic debil naseg trenera trebamo li se izvinuti Srbiji za ovo hahah pa ja ne znam kako smo mi opstali ikako sa ovakvim debilima a sinoc se pokazalo da ih ima koliko hoces , nema veze agresija i genocid , nema veze sto nam vrijedjaju i sputavaju drzavu na svakom koraku , nema veze sto znamo da ce se u uzvratu spominjati sratko hajmo mi biti kulturni i ne vrijedjati njih pa sta i ako nam se opet ponovi genocid ipak trebamo pokazat dostojanstvo i kulturu hahahah, e pa nema vise takvog razmisljanja i drago mi je vidjeti da su ovi debili uglavnom stariji koji ne mogu prezaliti Jugoslaviju , a da su su nove generacije sve manje merhametli bosnje i da nema vise ko tebe kamenjem ti njega hljebom sada vazi ko tebe hljebom ti njega kamenjem , probali smo godinama fino i kulturno pa se sve manje pitamo i u vlastitoj drzavi nema toga vise jer ovaj danasnji svijet samo poznaje silu i bezobrazluk inace nas nema nigdje .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bravo majstore. Ovako te casti neko ko je 3,5 god. bio u rovu, nisam Rambo bio, ali 2x me snajper CETNICKI (ne izbjegavamVaya je napisao/la: ↑01 dec 2025, 12:57Jeb'o majku, gledam i slusam ove male kulturne i pristojne sisice...To je sve nesto zabezeknuto, to se ibreti, to se izvinjava...jebote led ima li muska na ovome forumu?
Ne d'o Bog sutta da zabuca, ja bi pobjeg'o odavde, ne jer se bojim dusmana, nego 90% muskih koji bi mi trebali cuvati ledja u rovu sve pickica do pickice...
Onaj gore navodi finu kulturnu dvoransku raju koja je dosla da gleda kosarku...a pokazes im sliku Stark arene od prije 10 dana Partizan - Fenerbahce - ide odgovor, Zar mi trebamo da budemo kao oni?![]()
Ne trebamo biti kao oni, ali s obzirom ko su oni, zasluzuju da budemo 100x gori...
Ima li iko muda ovdje i sekund... Kad je neko zaradio postovanje sa Srbima na kulturicu i postenje u zadnjih 200 godina?
Kome je do kulturice i ostalih sranja nek prati umjetnicko klizanje i neka gleda operu i balet...
Ovo je **** Balkan...
stvorove nazvati pravim imenom, nisu ljudi oni koji pale ZIVE LOMACE ).
Cim Ti kazes da bi pobjegao, lazes, takvi ne bjeze.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Necete vi se nikad vratit u Prijedor jer vama je BiH od Vratnika do Alipasina. **** se vama za Prijedor, Gorazde ili Srebrenicuinvincible1921 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 14:02Imal jos kakva floskula, tipa gladni smo na sva tri jezika?
Kao prvo kljucna greska u koracima koja se pravi je ta da ti mislis da nase odluke uticu na njihovo ponasanje...mi smo za njih nebitni, tj nasi postupci...on ce se prema tebi ophoditi isto. Evo citiracu jednog logorasa iz Omarske:
"Ja sam saznao da sam musliman na kapiji Omarske, jer do tad nisam znao da jesam"
Kao drugo, posto ne mozes drugacije da se boris sa takvom sortom osim tako sto ces izvuc najgore iz sebe onda borbom mozda se nekad i "vratimo" u Prijedor..ako se ponasas da ce se to samo od sebe rijesiti misleci da ces dobrtom nesto promjeniti glumeci moralnu vetikalu...vjeruj da neces samo ces vise nayebat.
Mozel jedna moralna pripovjetka o desetinama hiljada poginulih civila njemackih koje su zatrpali saveznicki bombarderi?
Navijanje je ovdje totalno nebitno i nevazno...
Bitno je samo da smo sinoc usrali jednu od rijetkih prilika koju smo imali da probamo se boriti za WB...To jedino bitno i to jedina steta ovdje...
Bitno je samo da smo sinoc usrali jednu od rijetkih prilika koju smo imali da probamo se boriti za WB...To jedino bitno i to jedina steta ovdje...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kad vlada Srbije dodje u Sarajevo i kaze odrice se Mladica ,Karadzica , prizna genocid i agresiju onda mozemo pricati o peijateljstvu i dobrim odnosima. Ovako i dalje ostaje **** balkanska.
Svi ovakvi kao ti koji su bili jaki na Pisanju i Prici prije rata, su u ratu bili negdje iza u Centrali ili Logistiki, a neki i preko grane. A na prvoj Liniju su bili ljudi za koje se nije culo.UtdBiH21 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 14:07Najebem se majke svima koji kazu da je sramotno navijanje sinoc , pita Ganibegovic debil naseg trenera trebamo li se izvinuti Srbiji za ovo hahah pa ja ne znam kako smo mi opstali ikako sa ovakvim debilima a sinoc se pokazalo da ih ima koliko hoces , nema veze agresija i genocid , nema veze sto nam vrijedjaju i sputavaju drzavu na svakom koraku , nema veze sto znamo da ce se u uzvratu spominjati sratko hajmo mi biti kulturni i ne vrijedjati njih pa sta i ako nam se opet ponovi genocid ipak trebamo pokazat dostojanstvo i kulturu hahahah, e pa nema vise takvog razmisljanja i drago mi je vidjeti da su ovi debili uglavnom stariji koji ne mogu prezaliti Jugoslaviju , a da su su nove generacije sve manje merhametli bosnje i da nema vise ko tebe kamenjem ti njega hljebom sada vazi ko tebe hljebom ti njega kamenjem , probali smo godinama fino i kulturno pa se sve manje pitamo i u vlastitoj drzavi nema toga vise jer ovaj danasnji svijet samo poznaje silu i bezobrazluk inace nas nema nigdje .
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], filip13, galia95, L-Train, MElloo, NebeskaSila96, OldTownDistrict i 38 gostiju.